Setia Aku Demi Dirimu

Video dan Lirik Setia Nyanyian Elizabeth Tan dan Faizal Tahir

Setia lagu terbaru nyanyian Elizabeth Tan dan Faizal Tahir. Lagu ini memang kena bila anda sudah membaca kisah Telur Untuk Abang. Jom layan Video dan lirik Setia Elizabeth Tan feat Faizal Tahir



Lirik Lagu Setia Elizabeth Tan feat Faizal Tahir

Selamat pagi sayangku
Apa khabar dirimu
Maafkan andai mengganggu lenamu

Andai pernah melukakan
Maafkanku tak sengaja
Harus kau dan aku selalu bicara
Kau Tahu kau satunya
Ku mahu selamanya

Kau dan aku mungkin tak sempurna
Kau dan aku tahu tak semudah
Kau dan aku mahukan sempurna
Kau dan aku mengharap bahagia

Setia aku demi dirimu
Setia aku hanya padamu

Andai hatimu berubah
Pastiku cuba fahami
Tetapku melangkah terus berani
Kau tahu kau satunya
Ku mahu kita selamanya

Kau dan aku mungkin tak sempurna
Kau dan aku tahu tak semudah
Kau dan aku mahukan sempurna
Kau dan aku mengharap bahagia

Setia aku demi dirimu
Setia aku hanya padamu

Terima seadanya 
Perbezaan kau dan aku
Biarpun apa saja 
ku percaya kau SETIA

Kau dan aku mengharap bahagia

Setia aku demi dirimu
Setia aku hanya padamu

Setiaku demi dirimu
Setiaku hanya padamu

Selamat pagi sayangku
Apa khabar dirimu







{ 24 comments.. read them below or add one }

Deanna Morni Deanna Morni 17 Aug 2015, 14:17:00
cer nyanyi skit...nk dgr lagu nye mcm mn...hihihi
Syira Lokman Syira Lokman 17 Aug 2015, 14:21:00
SELAMAT PETANG..SYIRA SINGGAH BLOGWALKING :D
NAK TAK SYIRA PROMOTE BLOG DAN IG ??
TINGGALKAN LINK DI PAGE BOG SYIRA LOKMAN
https://www.facebook.com/syiralokman5

TERIMA KASIH :)
cikpinz cikpinz 17 Aug 2015, 14:23:00
Best lagu ni arz..lagi best kalau Arz nyanyi sikit hihihi
Hayati Sakaria Hayati Sakaria 17 Aug 2015, 14:48:00
Amboiiii tajuk dia bukan main lagi.. ingatkan tengah bercinta kali kedua. hihi
Bunda_nora Bunda_nora 17 Aug 2015, 15:51:00
Ha ah bunda pun nak dengar sikit Arz nyanyijan...
aRz MoHa aRz MoHa 17 Aug 2015, 16:08:00
hahaha kenapa semua nak dengar saya nyanyi...ampunn
aRz MoHa aRz MoHa 17 Aug 2015, 16:09:00
Jangan CP. hahah hujan nanti
aRz MoHa aRz MoHa 17 Aug 2015, 16:10:00
bercinta?? itu pun lagu faizal tahir
husna zahidi husna zahidi 17 Aug 2015, 17:02:00
tak pernah dgr lagi kat radio..:)
Izzati Suhaide Izzati Suhaide 17 Aug 2015, 17:35:00
alahai lagu...tolong nyanyi plezzz...request ni..hahhaha
anajingga anajingga 17 Aug 2015, 20:35:00
haha kena suruh nyanyi nanti CP bila bertemu arz kay :)
anajingga anajingga 17 Aug 2015, 20:36:00
elizabeth tan ni feveret Fendi Rocka kan :)
safurara safurara 17 Aug 2015, 22:41:00
Hahahhaa tp dah kenapa tajuk nya gitu.
ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH 18 Aug 2015, 15:25:00
Assalam uols,
samaaaaaaaa laaaa
tak pernah dengor lagi :)
ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH 18 Aug 2015, 15:25:00
Assalam arz,
haaaaaaaaa
ramai request dah tu haaaa
apa lagi
lekaih up arz balaih sedas lagu ni he3 :P
RahimAim BudakPrihatin RahimAim BudakPrihatin 19 Aug 2015, 11:26:00
lirik yang ringkas dan mudah di fahami...dah bley dah dedicate buat si dia..ahha
el el 19 Aug 2015, 15:38:00
xnah dengar lagi
lau dengar pun x tau sape nyanyi
jap nak pi dgr kat utube
izzeyda izzeyda 20 Aug 2015, 14:57:00
arz nanti nyanyi tau.. nak dengar jugak suara arz nyanyi..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih