Vonvonme | Demam Virus Di Media Sosial

Demam virus vonvonme di media sosial

Vonvonme.com bagaikan demam virus yang melarat. Masing-masing ingin melihat jawapan yang dikeluarkan mengenai nama yang dimasukkan. Boleh dikatakan hampir penuh di news feed dengan jawapan vonvonme. Semua dah mencuba? Taktahu pula siapa yang mulakan dulu. Bagaimanapun mula tersebar demam ini di group blogger ExchangeFeedGroup masing-masing cuba untuk melihat jawapan yang diberikan. Terima kasih buat blogger adik amysyeera.com yang mana sangat dikenali dengan blognya bertemakan hitam dan putih, sangat kemas. Terima kasih sekali lagi kerana bantu untuk memeriksa jawapan buat ARZMOHA di vonvonme.com.

arzmoha blogger femes di vonvon, arzmoha cuti di korea, arzmoha pakaian jenama, arzmoha.
Quiz Apa Kata Coogle


arzmoha blogger femes

aRzMoHa blogger femes. Bila agaknya nak femes ni. Sekarang pun masih suam-suam kuku. Walaubagaimanapun ini bagus sebagai satu daya pemberi semangat. Insyaallah kalau usaha bersungguh-sungguh pasti berjaya. Walaubagaimanapun aRz tetap dengan impian yang masih ada hari ini untuk menyebarkan kebaikan. Mudah-mudahan berjaya dunia dan akhirat.

arzmoha cuti di Korea

aRzMoHa cuti di Korea? Hahaha yang ini kena menuntut dengan blogger Jari Manis dan Scdha Sein. Mungkin juga kena menuntut dengan SalbiahM yang pernah sampai di Australia atau kena menuntut dengan SitiYang Menaip yang katanya sedang nak join AABC hehe...

arzmoha jumpa idol

aRzMoHa jumpa idol? siapalah idol tu....

arzmoha pakaian jenama

aRzMoHa pakaian jenama. dari nama blog sampai ke pakaian jenama muahaha. Insyaallah ada rezeki semoga dipermudahkan.

image google : arz


image google : arz

image google : arz

Bagi yang belum cuba kuiz ini bolehla ke vonvonme. Macam-macam quiz ada....jangan sampai kawan-kawan unfriend dah la yer Muahaaha. Walaubagaimanapun jawapan ini tidak tetap. kalau anda mencuba sekali lagi jawapan yang akan ditemui adalah berlainan. Lagipun ini hanya quiz untuk seronok seronok ja. Janganlah amik serius sangat hehe..

Jumpa Lagi.

{ 24 comments.. read them below or add one }

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 7 Aug 2015, 13:56:00
ada terjebak juga dengan vonvonme nih dulu semalam...he he he....
Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli 7 Aug 2015, 14:58:00
Memang pun.. penuh newsfeed fb dengan mende nie.. hehehe...
Semoga berjaya menjadi femes ye Arz..
zai zamree zai zamree 7 Aug 2015, 16:15:00
x tjebak lg tp kwn2 pakat dok main ja ni
izzeyda izzeyda 7 Aug 2015, 16:28:00
nak cuba laa.. harap jangan terjebak sudah laa..
Arol Mubin Arol Mubin 7 Aug 2015, 16:38:00
Arol kurang berminat nak cuba. Mungkin sebab dulu zaman sekolah dah selalu buat. Sekarang cuma tengok kawan-kawan punya jek. :D

Insyallah, tak lama lagi femes lah tue. Teruskan berusaha! :)
anajingga anajingga 7 Aug 2015, 18:25:00
kak ana belum terjebak lagi aRz, tak tahu lah kut2 sat lagi hihi :)
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 7 Aug 2015, 18:26:00
hahahaha...

siap design baju...

tak menahan...
Cik Ash Cik Ash 7 Aug 2015, 22:56:00
Penuh gak newsfeed ekin kat fb dgn kuiz ini ekin try xboleh guna hp ni
Jari Manis Jari Manis 8 Aug 2015, 00:21:00
arz moha bercuti ke Korea? hahahaah...yg ni lawak...nak naik flight pun takut camna nk pegi bercuti...hahaha..matilah kena 'tembak' lepas ni
Jari Manis Jari Manis 8 Aug 2015, 00:22:00
arz moha blogger femes tu ada betul nya
Jari Manis Jari Manis 8 Aug 2015, 00:22:00
dh try tapi result x best!
aRz MoHa aRz MoHa 8 Aug 2015, 00:31:00
Alamak.. Habis... Cmna rahsia bocor ni....
aRz MoHa aRz MoHa 8 Aug 2015, 00:32:00
Femes tu entah bila. Hingus tu ada lah Sis JM
Jari Manis Jari Manis 8 Aug 2015, 00:39:00
kih kih kih satu donia dah tahu
Dunia Zumal Dunia Zumal 8 Aug 2015, 01:38:00
Menarik gak nie, nanti nak try vonvonme gak...
el el 8 Aug 2015, 15:10:00
amboi arz..siap bagi penerangan satu2 tu ha..kihkih #kipidap
Pha Is Pha Is 9 Aug 2015, 01:22:00
dah ramai yg saya tengok dok try kat fb.. saya x try pun..
cikpinz cikpinz 9 Aug 2015, 09:42:00
InsyaAllah pakaian jenama tu..
Farrah MF Farrah MF 12 Aug 2015, 06:10:00
Sis JM sudah pecah rahsia :D. Ada org tu takut naik flight rupanya :)
Farrah MF Farrah MF 12 Aug 2015, 06:11:00
Yes,...femes tu betulllll! Hingus tu lap ;)
Farrah MF Farrah MF 12 Aug 2015, 06:12:00
Akak pada dasarnya tak terjebak, tetiba ada student terlebih rajin tolong buatkan. Selamat berkenalan, akak Farrah MF, penjual lemang yang berjaya, ok! :D
ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH 13 Aug 2015, 16:06:00
Assalam arz,
haaaaaaaaaaa
paling win arzmoha pakaian berjenam tu :)

pssttt : bolehla start design baju jenama #bloggerutara pulop he3

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih