Tempahan Kek Batik Sedap Pulau Pinang

Tempahan Kek Batik Sedap Pulau Pinang

Tempahan Kek Batik Pulau Pinang. Kek batik kebiasaannya menjadi sebuah kek yang agak senang untuk dibuat untuk dijamu kepada keluarga. Ada juga menjadikan kek batik sebagai menu 'potluck'. Istimewanya kek batik pada coklatnya. Bagi peminat coklat macam aRz sendiri memang kek batik adalah fevret. Macam minat pada Moist kek, Chocolate indulgence dan sebagainya. Kek batik memang sedap dimakan kalau disejukkan terlebih dahulu didalam peti sejuk dan potong sederhana kecil dan hidangkan sambil menonton movie. (sendiri cerita sendiri rasa terliur)

tempahan kek batik pulau pinang, tempahan kek untuk perkahwinan, tempahan kek untuk pertunangan, tempahan kek, pulau pinang,
Kek Batik

Untuk Tempahan

Sekiranya ada yang mencari Kek Batik sekitar Pulau Pinang, untuk majlis pertunangan, perkahwinan, potluck, atau sekadar kenduri kecil-kecilan boleh mencuba kek batik ini. Walaubagaimanapun harga kek batik ini tiada lagi harga diskaun seperti yang aRz pernah berikan khas buat pembaca blog ini.

Tempahan kek batik, kek batik pulau pinang, kek batik sedap
Kek Batik Sedap

Untuk sebarang pertanyan/tempahan/ hubungi 

Kek Batik RM 30

Kak Ina
whatsapp/sms/call : 017-4299421
Sekiranya tidak dapat dihubungi
boleh hubungi saya untuk membantu anda

011-27130797
atau emailkan ke
azrilmohdhaniffa@gmail.com

kek batik, sedap, foodporn, pulau pinang, arzmoha, tempahan, kek birthday, pembuat kek penang,
Kek Batik Sedap Penang

Jumpa Lagi.

{ 15 comments.. read them below or add one }

yanie yusuf yanie yusuf 14 Aug 2015, 16:58:00
sedapnya.. tengok coklat kek je memang terliur ermm
safurara safurara 14 Aug 2015, 17:13:00
wuwuwuwuwuw nak tempahhh!
anajingga anajingga 14 Aug 2015, 20:37:00
nampak sedap dan kemas je kek batik ni, berbaloi dengan harganya.. :)
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 15 Aug 2015, 23:40:00
walaupun senang.. tapi kalau malas apa pun tak jadi.. hehe..
kalo buat sikit untuk makan2 family xpe.. kalo untuk function mau tercabut tangan..

hehehe bila nak banje kami kek batik ?
Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli 16 Aug 2015, 09:29:00
Tengok je pun dah meleleh air liur..cam nk kena buat nie..
cikpinz cikpinz 16 Aug 2015, 14:48:00
Lama tak buat kek batik..
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 16 Aug 2015, 16:56:00
pernah makan yang biskut marie dia coklat, macam ni... sedap oiii...
Cik Ash Cik Ash 16 Aug 2015, 17:39:00
Sedapnya kek coklat kita ni sgt suka mkn coklat
Dunia Zumal Dunia Zumal 16 Aug 2015, 19:58:00
Jari Manis tak suka yang Manis yer ^-^
ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH 18 Aug 2015, 15:52:00
Assalam arz,
alaaahaaaiiii
cam dah teringin pulop
nak kena berzumba weekend ni buat pulop he3

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih