Teman Baik Julai 2015

Teman Baik Julai

Teman baik julai. Terima Kasih. Kerana masih sudi meninggalkan jejak dan menghubungkan ikatan persahabatan yang tidak ternilai harganya. Semoga ada masa dan ketika kita bertemu suatu hari nanti.

Dikesempatan ini juga aRz memohon maaf jika tidak dapat memenuhi kunjung balas yang dibuat oleh teman julai. Insyaallah akan kembali menerjah semua blog-blog yang singgah ke arzmoha.com
teman baik julai, teman blogger, blogger malaysia, blogger utara, arzmohadotcom
Teman Baik Julai

p/s : 15 komen dan ke atas akan dimasukkan ke bloglist tegar pada setiap bulan.

Jumpa Lagi

{ 33 comments.. read them below or add one }

Jari Manis Jari Manis 5 Aug 2015, 07:48:00
ehh...mana blogger Jari Manis..ada dalam list tak? biasa Top 1...apa dh jadi ngeh ngeh ngeh
Jari Manis Jari Manis 5 Aug 2015, 07:49:00
Wahh!!! Amy J...x terkejar
Nurul Shahira Nurul Shahira 5 Aug 2015, 07:50:00
Ade tu sis JM dalam senarai, ahaks =D
Zafirah Kama Zafirah Kama 5 Aug 2015, 08:35:00
Sis JM bawah sikit, sebab bawak balik ole2 banyak an.. heee
Cik Mimie Cik Mimie 5 Aug 2015, 09:21:00
Ala, tak masuk senarai pulak..hehe..tahniah buat semua :)
Nieyla Nadia Nieyla Nadia 5 Aug 2015, 09:46:00
Assalamualaikum..selamat pagi...
Nieyl singgah di sini =)
cikpinz cikpinz 5 Aug 2015, 10:28:00
baru sempat nak menyinggah blog arz..
Qaseh Abadi Qaseh Abadi 5 Aug 2015, 10:38:00
Dia dah busy beraya kat luar negara... hahaha
Qaseh Abadi Qaseh Abadi 5 Aug 2015, 10:38:00
Jarang dapat berkunjung ke sini.. hehe
el el 5 Aug 2015, 11:53:00
wahhh hebat2..ada kwn versi bulan2 ye hehehe
tahniah semua
#kipidap
Jari Manis Jari Manis 5 Aug 2015, 12:47:00
Suida...kih kih kih...bulan ni nk tebus 'kemaluan' hahaha
Jari Manis Jari Manis 5 Aug 2015, 12:50:00
Firah...duit mahal so air kosong ada lah heee
Jari Manis Jari Manis 5 Aug 2015, 13:12:00
Sha...sorry dear...dah lama singgah 'rumah'
arzmoha arzmoha 5 Aug 2015, 14:01:00
Lama sis JM tak singgah sini asal meletak di bloglist pun kira ok. SS entah sesat di negara mana
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 5 Aug 2015, 15:07:00
Uittt malas sgt kak lya ni..ptut laa tak tersenarai huhu
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 5 Aug 2015, 15:08:00
Tahniah buat semua yg tersenarai ..
Ana Jingga Ana Jingga 5 Aug 2015, 19:24:00
erm masih tersenarai.tq arz :) amyJ dan KC tu memang tak leh nak celen lah.. :)
HAMIDIsP HAMIDIsP 5 Aug 2015, 19:51:00
Tahniah buat pengomen-pengomen tegar..:)
FarahFerraDotCom FarahFerraDotCom 5 Aug 2015, 22:33:00
Terbaik lah semua..kipidap! :)
Unknown Unknown 6 Aug 2015, 23:30:00
tahniah buat yg tersenarai..:)
Sha Mohamed Sha Mohamed 7 Aug 2015, 14:59:00
Alhamdulillah.. berjaya tersenarai..
Nak kena kekalkan momentum nie.. hehehe
izzeyda izzeyda 7 Aug 2015, 16:54:00
ehh ada laa nama Eyda..
Farrah MF Farrah MF 12 Aug 2015, 06:18:00
Reputasi sis JM merudum. Bulan lepas dia busy raya kat Bangkok :)
Farrah MF Farrah MF 12 Aug 2015, 06:20:00
Banyak nama2 familiar yg akak kenal :)
Sorry ye, aRz, bulan lepas tak cemerlang singgah sini,..
arysha_fayyadh arysha_fayyadh 13 Aug 2015, 16:08:00
Assalam arz,
alhamdulillah
terselit jugaks :)
aboya aboya 14 Aug 2015, 03:50:00
nasib baik buat list sampai nama bawah tu...
haishhh susah nawww nak celen top 2 budak dua orang tu
aboya aboya 14 Aug 2015, 03:53:00
Takpe kaklia... komen blog kita laa.. haha

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih