Transformers Mengamuk Di Pulau Pinang

Transformers Mengamuk Di Pulau Pinang

Transformers mengamuk di Esplanade, Padang Kota Lama Pulau Pinang. Keadaan semakin menggemparkan dengan munculnya kereta Chevrolet Camaro. Tunggu entry berikut untuk cerita sepenuhnya. 

Transformers Street Art Penang, transformers di padang kota lama, Transformers di Esplanade, gambar Transformers,

Transformers Street Art Penang, Decepticon logo, transformers padang kota lama, Transformers Esplanade penang, gambar di Transformers Street Art Penang,

{ 38 comments.. read them below or add one }

Ummul Azkee Ummul Azkee 26 Aug 2015, 21:49:00
huyoo..tranformers..budak2 mesti suka tgk..eh bpk budak pun kan..
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 26 Aug 2015, 21:50:00
Amboi tgk transformer plak dia...
kisah earty kisah earty 26 Aug 2015, 22:02:00
bile transformer nk mai kl plak ni
husna zahidi husna zahidi 26 Aug 2015, 23:34:00
pergh chevrolet tu jalan2 ke statik je??
Murniwati Awang Murniwati Awang 27 Aug 2015, 07:36:00
naper mengamuk pulak??? hahaha
nur hifzan Zanini nur hifzan Zanini 27 Aug 2015, 08:22:00
Anak mesti suka tengok real transformer depan mata. InsyaALLAH cuti sekolah ni boleh bawa anak ke sana. Dari Johor kami datang. :)

VitaminSuci
Noriza Abdul Rahman Noriza Abdul Rahman 27 Aug 2015, 10:39:00
Sakan la orang Penang, ada transformer pula pi sana
cikpinz cikpinz 27 Aug 2015, 12:30:00
CP sanggup pi 2 kali sebab yang mula tu takde kereta
Tasha Aqisha Tasha Aqisha 27 Aug 2015, 13:36:00
mengamuk jangan tak mengamuk
aizamia3 aizamia3 27 Aug 2015, 14:20:00
Rasa nak 'mengamuk' sebab tak dapat tengok live.. hahaha..
careno careno 27 Aug 2015, 15:49:00
Blk Penang nnti nak p tengokkkk...
anajingga anajingga 27 Aug 2015, 19:20:00
seronok lah anak-anak yang minat transformer kan nak pi tengok nanti :) alaaaa tak de pic cik puteri hahaha :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 27 Aug 2015, 22:24:00
macam best je.... saay g padang kota ni baru sekali rasanya... ntah bila nak ajak hubby g sana lagi... melepas dekat padang tu, best gak..hihi
nor azman nor azman 27 Aug 2015, 23:56:00
hebat pulau pinang..hehehhe
Cik Ash Cik Ash 28 Aug 2015, 13:28:00
Wah dah sampai sana xaci ni
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 28 Aug 2015, 15:59:00
orang nak tengok chevrolet laaa cepat cepat =P
yoorin melacolea yoorin melacolea 28 Aug 2015, 16:42:00
ceh..saspen..tarik kang janggut tu baru tau..huhuhu..
el el 28 Aug 2015, 16:59:00
aduhaiiii smpi bulan dpn kan ada ni
hari ni gak nak p terjah
(harap2 impian jd kenyataan ekeke)
Zahirah Dzahir Zahirah Dzahir 28 Aug 2015, 17:17:00
bukan transformers ja yang mengamuk..anak2 Sya pun dah mengamuk dok ajak pi tengok..padahai dok aloq staq tak jauh mana pun nak pi penang..huhuhu
anazarin dotcom anazarin dotcom 29 Aug 2015, 17:30:00
Wow...dah sampai penang ke? Hari tu sempat ngak tengok masa kat sunway pyramid..jehehe
anazarin dotcom anazarin dotcom 29 Aug 2015, 17:30:00
Wow...dah sampai penang ke? Hari tu sempat ngak tengok masa kat sunway pyramid..jehehe
Eintan Nurfuzie Eintan Nurfuzie 29 Aug 2015, 21:35:00
syok nye... cik en x berkesempatan nk pi sne
Farrah MF Farrah MF 29 Aug 2015, 23:18:00
Tak angkut ke bumble bee,..optimus prime balik?
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 30 Aug 2015, 12:54:00
amvoiii... suspens.. suspens... ;)

sambil-sambil tu jangan lupa GIVEAWAY ain ye.. jemput la join.. InsyaAllah ada dua hari lagi...!! :)

ParodyMe : 1st Giveaway By Dramatic Uniq.. Wang Tunai RM350 untuk direbut tQ so much...!! :)
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 30 Aug 2015, 12:55:00
Ooo.. sama macam kembar dia.. komen tak leh tinggal link... ok, sorry..

just nak jemput join GA kak ain yg tinggal satu hari setengah je.. kalau sudi join ye.. tQ... ;)


Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 30 Aug 2015, 13:11:00
why so serious? transformers ngamuk bebetul ea...???
Amanina Mads Amanina Mads 30 Aug 2015, 13:46:00
mana ada mengamuk arz.. org siap berkelah tapau mcd dok depan tu. tipu ehhhh
Bunda_nora Bunda_nora 30 Aug 2015, 17:47:00
Transformer p Penang?..laaa abis tu kenapa mengamuk pulak....
Pha Is Pha Is 30 Aug 2015, 20:59:00
hari tu nak pi singgah bergambar, tapi parking penuh, ramai sangat.. last2 tengok dari dalam kereta je, sambil cari2 parking...
Etuza Etuza Etuza Etuza 31 Aug 2015, 11:56:00
teruja nak tengok dan baca story
ainniah ainniah 31 Aug 2015, 11:57:00
bestnya tengok transformers... :)
Jari Manis Jari Manis 31 Aug 2015, 20:29:00
MENGAMUK katanya...tengok masih aman je heeeee
hainom OKje hainom OKje 1 Sep 2015, 10:39:00
Budak lelaki mesti sukan ni kan.....OKje ni manalah layan benda benda gini, maklumlah dah kilauan emas hihi
ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH 3 Sep 2015, 14:27:00
Assalam arz,
sajaaaaaaaaaaaa ja kan3
zai zamree zai zamree 4 Sep 2015, 12:17:00
jenuh la transformer mengamuk
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 7 Sep 2015, 15:09:00
suh la dia mengamuk smpi ke KL ;-)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih