WordlessWednesday #17 | Ron 97 Awak Kat Mana

ron 97, stok, harga turun
Wordless Wednesday | Awak kat mana Ron 97
ron 97 tiada stok, mana ron 97, 97, tiada stok
Wordless Wednesday  | Awak kat mana ron 97

{ 44 comments.. read them below or add one }

Azrin Rahim Azrin Rahim 3 Dec 2014, 11:38:00
hahahahaha....
thorbaik...

baru berngn nak guna ron97..
tup2 out of stock.. pelik jer..
Abe Kie Abe Kie 3 Dec 2014, 11:43:00
kalau beza harganya x jauh dgn RON95, baik kita beli RON97..betul kan?
Khir Khalid Khir Khalid 3 Dec 2014, 12:15:00
Hahaa... taktik nak main harga tu kot huhu.. :D
Etuza Etuza Etuza Etuza 3 Dec 2014, 13:07:00
Asalam alamak di mana dia, tak kan tak nak layan kan..dah turun kan..Ron 07..betul lkah turun hehehe..boleh jimat..terbaik rabu tanpa kata
Etuza Etuza Etuza Etuza 3 Dec 2014, 13:07:00
hebta aRz kita ni kat mana ambil gambar ni..ke google hehehe
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 3 Dec 2014, 13:48:00
ha ha ha, ini lawak, ini memang lawak... lepas ni suruh taufik batisah cipta lagu untuk ron97 pulak...
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 3 Dec 2014, 14:02:00
Ron97 dah popular tu yang dia menyorok hehehe
Farrah MF Farrah MF 3 Dec 2014, 14:50:00
Akak datang bawak Taufik nyanyi #awakkatmana kat sini :)
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 3 Dec 2014, 16:54:00
Ye ke out of stock tu?
Trick je kott..
aRz MoHa aRz MoHa 3 Dec 2014, 18:12:00
saya sendiri yang ambil gambar ini. di pulau pinang. Jika gambar google pasti saya akan credit image pada google.
Aisya A. Aisya A. 3 Dec 2014, 21:45:00
segan lah tu asyik org tanya kat mana je jadi dia pun menyorok lah. eh
aRz MoHa aRz MoHa 3 Dec 2014, 23:01:00
geram sangat banyak stesen yg saya pergi semua out of stock
Amanda Suria Amanda Suria 3 Dec 2014, 23:09:00
Ni namanya viral Awak Kat Mana
anajingga anajingga 4 Dec 2014, 00:05:00
situasi yang semakin menakutkan.. jangan semua minyak hilang dah lepas ni :(
Ujie Ujie 4 Dec 2014, 14:27:00
patutlah kat berita keluar pasal ron97 kena sorok..
Amanina Mads Amanina Mads 4 Dec 2014, 23:37:00
hahaha... mcm2 hal. nasib baik xisi minyak
Amy J Amy J 5 Dec 2014, 23:11:00
entahlah. ke mana pula dia pergi... hailaa
Amy J Amy J 5 Dec 2014, 23:11:00
saya klik2 iklan sekali ^^
mama 3farhanah mama 3farhanah 6 Dec 2014, 04:02:00
Dah pakat-pakat mencari dah.
Heheeh
Hikayat Seorang Budak Hikayat Seorang Budak 6 Dec 2014, 16:04:00
ron97 tgh femes tu smpai out of stock :)
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 7 Dec 2014, 11:34:00
Haha..memang viral kan?
Anak saya pun tau xD
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 7 Dec 2014, 11:35:00
Kalau hilang, kita pakat naik basikal lah nampak nye pasni.
Jari Manis Jari Manis 8 Dec 2014, 16:27:00
sekarang ni org dah beralih ke Ron 97..itu sbb dia 'hilang'
Jari Manis Jari Manis 8 Dec 2014, 16:27:00
Farrah : sis JM cukup suka lagu tu tau heee
Scha Nazri Scha Nazri 8 Dec 2014, 23:07:00
habis dahh? Semua dh pakai alih ke 97. haha
Eshamz Halim Eshamz Halim 10 Dec 2014, 07:46:00
ahahahahahaha.... awak kat mana?..awak kat mana?.... :D
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 12 Dec 2014, 01:59:00
hahahah awak kat mana... awak awak kat mana??
tumpang tengok je laa... tak merasa lagi... kete pun tadakk lagi... hiuhiu
Farrah MF Farrah MF 12 Dec 2014, 13:17:00
Sis boleh geng dengan budak. Dia pun suka lagu ni.
Saya setiap kali dengar memang akan tersenyum. Klaka-klaka comel gitu.
Farrah MF Farrah MF 12 Dec 2014, 13:18:00
Semalam gi petrol station, 97 masih main sorok2 lagi :)
aRz MoHa aRz MoHa 12 Dec 2014, 16:15:00
pulau pinang dah ada beberapa stesen yang mula ada stok
Jari Manis Jari Manis 12 Dec 2014, 16:19:00
oh yerr..ahaha...kiranya kami boleh geng
aRz MoHa aRz MoHa 12 Dec 2014, 16:19:00
tak merasa isi pun tak apa kurang sakit hati bila harga naik atau tak ada stok
aRz MoHa aRz MoHa 12 Dec 2014, 20:06:00
hehe...sebenarnya letih mencari ron 97
aRz MoHa aRz MoHa 12 Dec 2014, 20:07:00
saya kat sini saya kat sini hahaha
aRz MoHa aRz MoHa 12 Dec 2014, 20:09:00
betul abah kie. tapi risau harga ron 97 bakal naik disebabkan permintaan yang tinggi

harap tak da yang viralkan tentang harga ron 97

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih