Wordless Wednesday #2 | aRzMoHa

Nasi Goreng, Udang, Kuala Sepetang, Mak Jah, Wordless Wednesday, arzmoha
| aRzMohdhHaniffa Photography | Nasi Udang Makjah

WWW.ARZMOHA.COM
Salam. Wordless Wednesday #2. Selamat Pagi.
Membisu seketika dua tiga hari ini. Bagi memberi laluan kepada penukaran nama domain blog
ke www.arzmoha.com harap tak banyak masalah yang akan dihadapi. Ada entry yang tergendala. Akan siapkan dalam beberapa hari lagi.

mungkin jika ada yang berminat untuk menukar nama domain boleh rujuk DISINI

{ 38 comments.. read them below or add one }

Anizz Annisa Anizz Annisa 28 May 2014, 08:40:00
ohhh tukar domain rupenye.. patut la menyepi je..huhu.. :) nampak sedap..buat lapa balik je tgk gambar nie..hehehe
cikpinz cikpinz 28 May 2014, 08:48:00
Tahniah sebab dah tukar domain..sedap nasi udang Makjah tu..
arzmoha arzmoha 28 May 2014, 12:22:00
terima kasih. pening skit. alexa kena claim site lain
Unknown Unknown 28 May 2014, 14:41:00
nampak sedap sungguh nasi udang tue :-)
arzmoha arzmoha 28 May 2014, 15:17:00
Letih makan udang tu Cahaya Nur
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 28 May 2014, 17:35:00
Wahh tahniah Arz ..dah tukar ke domain sendiri ,...
Happy blooging ya ..
Eshamz Halim Eshamz Halim 28 May 2014, 17:36:00
Menarik gambar... food photography ni... salam rabu membisu bro.... :D
iamcikmisi iamcikmisi 29 May 2014, 20:43:00
wahh .. nasi udang makjahh.. kat mano tuhh ? trgugatt neh.. tgh2 laporr neh .. hoho
btw ! tahniah domain dot com.. cayalah .. =) ~ happy blogging yaa :)
Maria Firdz Maria Firdz 29 May 2014, 21:28:00
Menarik... Ramai kata sedap.. Tpi. Pnh cuba lagi...
sobri yaacob sobri yaacob 29 May 2014, 21:55:00
ha..ha. tertarik giler aku kat bekas letak nasi tu..ala2 sampan sikit
arzmoha arzmoha 29 May 2014, 22:50:00
Dekat kuala sepetang, perak
arzmoha arzmoha 29 May 2014, 22:52:00
Dekat kuala sepetang, perak
Unknown Unknown 29 May 2014, 22:53:00
Teringat mee udang Makjah..memang best...
arzmoha arzmoha 29 May 2014, 22:54:00
Kena juga cuba. Kalau tak silap ada dibuka di wangsa maju
arzmoha arzmoha 29 May 2014, 22:57:00
Mungkin trademark makjah. Ada blog makjah sendiri utk kedai yg dibuka di wangsa maju pun juga pinggan sampan yg sma
AnonymousAnonymous 29 May 2014, 23:22:00
Tahniah untuk domain baru arz.. >.<
AnonymousAnonymous 29 May 2014, 23:23:00
Tahniah untuk domain baru arz...
Unknown Unknown 30 May 2014, 09:16:00
sedapnya :D mak jah eh :3 ?
Mimie Mimie 31 May 2014, 08:05:00
Sedapnye nasi udang mak jah tuh
arzmoha arzmoha 1 Jun 2014, 15:33:00
yup. kalau ke taiping wajib singgah
arzmoha arzmoha 1 Jun 2014, 15:34:00
pernah cuba ka ummi mimi azirah
Mimie Mimie 1 Jun 2014, 16:54:00
Nak jwb soalan arzmoha psl nasi kalio ayam tuh...actually resipi asal tuh nasi kalio burung puyuh....tp sy ubah jd ayam sbb xde burung puyuh....sbnrnye tuh resipi drp angah raja lawak...die yg bg nme resipi tuh nasi kalio tuh..so nasi kalio nih bkn asal dr negeri mana pun..ciptaan angah raja lawak aje...sbb tgk resipi die tuh senang tuh yg sy buat..
Unknown Unknown 1 Jun 2014, 18:05:00
wahh.. sedapnya mama tengok.. :)
arzmoha arzmoha 1 Jun 2014, 19:01:00
Hahaha baru first time dengar tu yg nak jawapan
Aimie Mokhtars Aimie Mokhtars 18 Jun 2014, 00:44:00
sedapnyeee...bagi la adress nasi udang mak jah ni
Aimie Mokhtars Aimie Mokhtars 18 Jun 2014, 00:44:00
eh, lupe nak cakap, tahniah untuk domain baru ni ^_^
arzmoha arzmoha 18 Jun 2014, 14:26:00
terima kasih Aimie atas nasihat
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 2 Aug 2014, 22:22:00
Kenapa tukar kepada dot com?
Better than blogspot ke?
arzmoha arzmoha 6 Aug 2014, 10:35:00
Saya tak pandai nak cerita kelebihan dot com, tapi bro HH ada ceritakan panjang lebar di blognya http://www.hasrulhassan.com cuma secara ringkasnya dotcom ada kelebihan yang tersendiri. Tapi saya tak boleh kata blogspot banyak kekurangan sedangkan ada blogger yang dah berjaya dengan blogspot sahaja
Yun Sing Yun Sing 14 Aug 2014, 22:09:00
Comel bekas dia ^^ Sedapnya..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih