Pengomen Terbaik dan Terbanyak | Widget

gambar cantik, arz moha, Qasehku, adnan-daughter
Terima kasih pemilik Blog Qasehku

Salam. Selamat Pagi. Terima Kasih Pengunjung Blog ini.
Sambil-sambil blogwalking terpandang di sesetengah blog yang memaparkan sudut pengomen terbanyak @ terbaik. Jadi teringin pulak nak letak di blog. Jadi saya buat satu entry INI mana tahu ada yang boleh membantu. Alhamdulillah ada yang sudi membantu dengan memberikan bantuan. Blogger http://adnan-daughter.blogspot.com  yang membantu saya. Terima kasih sudi membantu.

Bagaimana rupa widget ni?

Macam mana rupa widget ni? haa... tengok gambar dibawah. Itulah rupa widget ni. Bolehlah arz tau sapa yang banyak komen di blog aRz. Boleh aRz selalu blogwalking ke blog mereka ini. Nak aRz blogwalking ke blog anda? rajin-rajin lah komen disini ya.

Komen, Terbanyak, Gambar cantik, widget

Bagaimana Nak Dapatkan Widget Ini?
Mudah saja. Tengok di sebelah kanan blog saya. Nampak sudut Pengomen terbanyak? Di bawah sekali ada terdapat tulisan "Dapatkan Widget Ini". Click saja anda akan terus di link kan kepada tutorial widget ini.Sekian. Terima Kasih. Jumpa Lagi

{ 35 comments.. read them below or add one }

Cikna Cikna 20 May 2014, 14:33:00
Lagi semangat la org nk mengomen kat sini.....;-)
AnonymousAnonymous 20 May 2014, 14:36:00
Waa...tambah semangat aisyah nak komen..kalau boleh tiap entry nak komen..hihihi...kasi show lah lagi link blog..hahaha...
Anizz Annisa Anizz Annisa 20 May 2014, 15:04:00
same2.. hihi.. akhirnyee dapat jugak widget nie.. alhamdulillah.. bole la detect sape yg suke komen kan..hihi
cikpinz cikpinz 20 May 2014, 15:23:00
ni yang bertambah semangat nak komen lagi..boleh orang datang bertandang blog CP pulak kan..hehe
arzmoha arzmoha 20 May 2014, 16:08:00
harapnya bertambah ramai suka komen disini.
arzmoha arzmoha 20 May 2014, 16:09:00
go aisyah go....hahaha nanti arz serbu blog yang tertinggi tu pulak
arzmoha arzmoha 20 May 2014, 16:10:00
terima kasih anizz sudi membantu. siap no 1 lagi
arzmoha arzmoha 20 May 2014, 16:10:00
Betul CP. nanti saya jalan-jalan jugak ke blog lain. tapi beri perhatian pada yang suka komen di sini :)
iamcikmisi iamcikmisi 20 May 2014, 17:33:00
hehe ~ baguss2 ! macam kena letak jugak je kat blog neh.. tq~

btw, kna bnyk bw kat blog neh, nak terpampang gak camtu.. hehe
arzmoha arzmoha 20 May 2014, 20:32:00
haha. menarik jugak letak kan?
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad 21 May 2014, 00:18:00
Memang sedang mencari widget ni... thanks ya Arz ^__^
AnonymousAnonymous 21 May 2014, 08:13:00
hehe... arz x tak nak buat shoutbox ker? senang sikit nak bw..
Eshamz Halim Eshamz Halim 21 May 2014, 08:25:00
Huyoooo.... aku berada di carta top 10....no 3 tuuuu... TQ2... ekkekekeke.... terasa cam menang hadiah pulak... :D

Bro , jom kita bertukar-tukar bloglist.. aku masukkan blog ni dalam bloglist aku k...ekekeke... :)
arzmoha arzmoha 21 May 2014, 11:24:00
hahaha.. sebelum ni saya pon tak tahu siapa yang rajin komen ke sini. nanti saya serbu eshamz ya.

ok jom tukar bloglist
arzmoha arzmoha 21 May 2014, 11:25:00
buat masa ni masih mencari shoutbox. ada advice ka?
Eshamz Halim Eshamz Halim 21 May 2014, 11:36:00
Ok..bro tima kasih sebab sudi masukkan blog aku dalam bloglist...... Aku dah lama tak buat wedding photographer lagi dah.... kat sini saingan terlampau kuat sgt..ekekekeke... 2 biji dslr tu pon rasa cam nak jual jer pastu beli kamera kecik untuk wat gi travel... aku nak jd travel blogger lak lah....ahahahahaha...
Unknown Unknown 21 May 2014, 12:03:00
nur nak komen banyak2 gak kat blog arz nie..hihi..
arzmoha arzmoha 21 May 2014, 12:31:00
terima kasih bro sudi bertukar bloglist
arzmoha arzmoha 21 May 2014, 12:31:00
komen selalu ya Cahaya Nur
arzmoha arzmoha 21 May 2014, 12:32:00
Sini pon persaingan kuat. tapi usaha jugak wlaupun sikit-sikit
Anizz Annisa Anizz Annisa 21 May 2014, 13:20:00
haha.. terkejut jugak jd no 1.. huhu.. btw same2.. mne yg boleh bantu, anis bantu.. :)
Eshamz Halim Eshamz Halim 22 May 2014, 18:47:00
hihiihihi.. sana pun kuat saingan gak ker?.... aku pun dah maleh dah wat wedding sbb skrg ni terlampau-lampau murah giler harga yg drg nak...rasa x berbaloi jer..
arzmoha arzmoha 22 May 2014, 19:27:00
murah tu memang betul. tapi bagi saya, saya pegang dengan kata-kata otai photog ni.
Kalau kita yakin dengan harga kita walaupun mahal teruskan. jangan mengalah. Biarlah sikit tetapi berterusan kan?
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 24 May 2014, 11:33:00
Hehehe bila buat camni lagi berkobar2 nak komen ..Tapi Lay belum letak lg benda ni kat blog hehehe .Bila la nak letak ..
arzmoha arzmoha 24 May 2014, 15:21:00
Best jugak letak. bila orang komen banyak. kita pun kena serbu blog dia banyak-banyak.
Unknown Unknown 26 May 2014, 09:19:00
hihi, mama pun ada ye.. :)
MissNadia MissNadia 4 Jun 2014, 08:30:00
widget kita lebih kurang sama.. bulat-bulat gitu :D.. selamat berblogwalking
arzmoha arzmoha 4 Jun 2014, 11:13:00
saya pun ada yang advice hehe
Jari Manis Jari Manis 20 Jul 2014, 22:44:00
Nak try letak jgklah widget ni kak blog akak tu sbb ada gambar lagi sweet
arzmoha arzmoha 21 Jul 2014, 06:31:00
boleh akak JM. lagi ramai yang komen nanti

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih