Wordless Wednesday #9 | Selfie dengan Hantu

Perhatian : Entry kali ini lebih menggerunkan dan sangat menguji kekuatan daya penglihatan.
Tidak digalakkan buat mereka yang mempunyai kekuatan jiwa yang rendah.
Entry ini mengandungi unsur seram yang berleluasa tahap tinggi.
Sila pastikan tiada kanak-kanak disisi anda bagi mengelakkan sebarang yang tidak diingini.

Maaf Wordless Wednesday #9 agak lewat disebabkan sibuk.

Sudahkah anda bersedia??

Selfie, Selfie berhantu, Hantu selfie, gambar cantik, arzmoha,
| Selfie dengan Hantu | bahang rasa selfie dengan hantu 

Tips Untuk Selfie Dengan Hantu

1. Pastikan blog anda bersawang seperti DISINI dan berhantu seperti DISINI terlebih dahulu.
2. Tunggu sehingga Bulan Mengambang Penuh seperti DISINI.
3. Sudah siap langkah 1 & 2 barulah berselfie di Taman Tema Air Lost World of Tambun kerana ada hantu berkeliaran disana. :)

jangan marah aaaa

psttt: sorry tak dapat nak wordless sangat.
jumpa lagi

twitter : arzmoha
facebook page : arzmohdhaniffa photography

{ 38 comments.. read them below or add one }

Anizz Annisa Anizz Annisa 10 Sep 2014, 21:03:00
wahh merah betul hantu tu..hihihi.. selfie time panas terik.. cayalah hantu.. hihi
Jari Manis Jari Manis 10 Sep 2014, 22:13:00
Baca tajuk mmg seram gila apa ke halnya nk selfie ngan hantu cari maut ke sekali tgk cehhh mendidih! :-)ca
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 11 Sep 2014, 08:07:00
Kalau hantu ni takla seram sangat hehe
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 11 Sep 2014, 09:36:00
berselfie dgn hantu dlm mimpi je ;-)
Mimi Azirah Mimi Azirah 11 Sep 2014, 12:05:00
xnk berselfie dgn hantu...takut
uncle gedek uncle gedek 11 Sep 2014, 12:18:00
Eh? mana aci Wordless Wednesday macam ni...? hantu betol!

haha
aRz MoHa aRz MoHa 11 Sep 2014, 12:27:00
memang tak seram pun CP. Kalau seram saya lari dulu
aRz MoHa aRz MoHa 11 Sep 2014, 12:28:00
dalam mimpi pun takut jugak anies
aRz MoHa aRz MoHa 11 Sep 2014, 12:30:00
Hahaha. ok ok lepas ni nak berdisiplin WW btul
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 11 Sep 2014, 12:42:00
salam. merah saga hahahha

menabung mayfair bodyline kat sini :))
aRz MoHa aRz MoHa 11 Sep 2014, 13:33:00
terima kasih Cik Itah. nanti saya menabung di sana pula
anajingga anajingga 11 Sep 2014, 16:18:00
teringat lak kat cite yg Zizan dgn Ema Maembong tu, Hantu Selfie... hehe
aRz MoHa aRz MoHa 11 Sep 2014, 19:55:00
hantu leh kena matahari ni
ain diyana ain diyana 12 Sep 2014, 11:23:00
mana satu hantu ni?
:P gurau je..
salam jumaat :D
aRz MoHa aRz MoHa 12 Sep 2014, 12:58:00
ehem ehem ehem.
Nak kena ni
Mimi Azirah Mimi Azirah 13 Sep 2014, 00:56:00
hantu jelmaan manusia ler..hahaha
Aimie Mokhtars Aimie Mokhtars 14 Sep 2014, 02:11:00
tu ke hantunya, malam2x gini tengok...seram rasanye huhu
aRz MoHa aRz MoHa 15 Sep 2014, 07:14:00
hehe seram ka? macam tak seram ja...
Eshamz Halim Eshamz Halim 15 Sep 2014, 08:16:00
haih!!... hantu sekrg pun nak join berselfie jugak...ahahahahaha... :D
nur as nur as 18 Sep 2014, 18:32:00
haha ingat apa lah. nak jugak lah selfie dgn hantu.
Hantu yang cun sikit lah, taknak yang ada darah gitu, seram
aRz MoHa aRz MoHa 19 Sep 2014, 23:16:00
hehe. bukan senang nak jinakkan jantu untuk berselfie
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal 7 Oct 2014, 21:43:00
Assalammualaikum...arzmoha,

wahh berhantu nie...

mselim3
Farrah MF Farrah MF 7 Dec 2014, 17:59:00
Hantu tu terus nampak friendly bila bergambar ngan aRz :)
aRz MoHa aRz MoHa 7 Dec 2014, 19:10:00
hantu ni sebenarnya pujuk saya masuk ke rumah dia. Dahla menakutkan, sebelum masuk kena bayaran pula. Alih-alih saya ajak berselfie

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih