Perjalanan Blog Bersama Nur As

Click gambar untuk sertai segmen ini

Salam. Saya join Segmen Blogwalking yang dianjurkan oleh Nur As.
Nur As mintak supaya komen sikit mengenai blog kepunyaan dia.

Saya sebenarnya tidak pandai sangat bab komen. Cuma apa yang nampak di mata adalah sebuah blog yang Kemas dan Simple. Sudah pasti ramai yang selesa untuk berkunjung ke blog Nur as.

Semoga berjaya dalam apa yang diusahakan.

{ 40 comments.. read them below or add one }

HAMIDIsP HAMIDIsP 17 Sept 2014, 11:37:00
Jom kunjung beramai-ramai..:)
alysahere alysahere 17 Sept 2014, 11:40:00
selamat bersegmen dari segmen yang sama http://aimanliyanasamat.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html
Norihanyusuf Norihanyusuf 17 Sept 2014, 12:38:00
Selamat bersegmen.dari segmen yg sama
Scha Nazri Scha Nazri 18 Sept 2014, 00:36:00
Blog cik nur kemas. Suka :)
Jari Manis Jari Manis 18 Sept 2014, 11:52:00
sis JM juga salah sorang reader blog Nur As nih..blogbeliau ringan..cepat je loading!
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 18 Sept 2014, 17:01:00
Selamat menjoinkan diri dalam segmen ya Arz ..All the Best
Unknown Unknown 18 Sept 2014, 17:29:00
Selamat bersegmen..
eda join jugak (:

http://juearel.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html
Anak IbuAyah Anak IbuAyah 18 Sept 2014, 18:26:00
Selamat bersegmen!
Thanks ye join :)
Kemas dan simple? Thanks yaa :)
Semoga berjaya dengan apa yang dah awak usahakan juga :)
In shaa Allah. Amin.
Senarai dah update.
Jom blogwalking!
http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-perjalanan-blog-bersama.html
arzmoha arzmoha 18 Sept 2014, 21:38:00
terima kasih sudi singgah nanti saya singgah ya
arzmoha arzmoha 18 Sept 2014, 21:39:00
ok thanks nanti saya blogwalking
AyuInsYiraH AyuInsYiraH 19 Sept 2014, 14:30:00
ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html
Unknown Unknown 19 Sept 2014, 17:20:00
selamat bersegmen
Singgah BW dari segmen yang sama
jemput singgah kalau sudi
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html
arzmoha arzmoha 19 Sept 2014, 22:47:00
Terima kasih nanti saya singgah
arzmoha arzmoha 19 Sept 2014, 22:48:00
Insyaallah nanti saya singgah
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 21 Sept 2014, 00:46:00
Saya dah join ni tapi letak dlm draft n tak publish pulak. Lupe
Lupe..
arzmoha arzmoha 21 Sept 2014, 15:56:00
saya pon ada jugak yang dah draft tapi belum complete tak boleh nak publish lagi
ratu pimples ratu pimples 22 Sept 2014, 03:09:00
Kita datang dari segmen yang sama. Selamat bersegmen :)
Jemput singgah dan join GA :)
http://ratupimples.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html
http://ratupimples.blogspot.com/2014/09/happy-birthday-ratu-pimples.html
arzmoha arzmoha 23 Sept 2014, 00:54:00
terima kasih insyaallah nanti saya singgah
Aina Akmal Aina Akmal 25 Sept 2014, 12:23:00
Singgah dari segmen sama. Jemput ke blog Aina pula ye~ ^^

AinaAkmal
arzmoha arzmoha 29 Sept 2014, 10:28:00
insyaallah nanti saya singgah
Zafirah Kama Zafirah Kama 30 Sept 2014, 13:28:00
selamat bersegmen... good luck..

http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html
arzmoha arzmoha 1 Oct 2014, 12:41:00
terima kasih nanti saya singgah

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih