Limit Follow Blog Untuk Blogspot

Salam. Sihat semuanya? dah baca tips Selfie Dengan Hantu?
Merujuk kepada masalah saya yang lalu, baca DISINI>>> LIMIT BLOG

Lalu seorang blogger REALITICIKPIN bertanyakan saya apakah masalah tersebut sudah selesai?

follow limit maximum, unfollow, blogspot
Pertanyaan CP

Ramai rakan yang sudi membantu. Terima Kasih, kerana sudi memberikan pendapat.
Saya mencuba apa yang diutarakan oleh semua rakan.
Tetapi apa yang diutarakan oleh ANIES rasanya paling tepat menyelesaikan masalah saya.

log out, follow, unfollow, limit blog, maximum limit blog
Jawapan Anies

Kini masalah tersebut selesai. Ia juga mungkin disebabkan saya jarang log out. Selepas ini setiap hari sebelum tidur kena log out dulu supaya tidak berdepan dengan masalah tersebut.
Terima kasih kepada semua rakan yang sudi memberikan pendapat serta penyelesaian.
Jumpa Lagi.

{ 57 comments.. read them below or add one }

dear anies dear anies 11 Sep 2014, 14:25:00
alhamdulillah. hrp2 bermanfaat utk yg lain2
HAMIDIsP HAMIDIsP 11 Sep 2014, 14:39:00
Penyelesaian mudah rupanya..:)
Amelia Amelia 11 Sep 2014, 14:53:00
oh, gitu rupanya jalan penyelesaian dia ye. terima kasih juga share :)
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 11 Sep 2014, 15:00:00
Alhamdulillah dah boleh Follow dah ...........Selamat berblogging Arz,..
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 11 Sep 2014, 15:01:00
Moga2 lepas ni tak terjadi lagi perkara camni ya Arz
arzmoha arzmoha 11 Sep 2014, 16:41:00
Terima kasih anies sudi berkongsi. ada akaun google +?
arzmoha arzmoha 11 Sep 2014, 16:42:00
betul. mudah. saya pun tak terfikir. ini lebih kepada technical error
Anizz Annisa Anizz Annisa 11 Sep 2014, 18:12:00
senang je penyelesaian dye kan.. hihi.. lepas nie rajin2 log out ye.. :)
Anizz Annisa Anizz Annisa 11 Sep 2014, 18:13:00
lepas nie boleh join segmen2 kan.. :)
arzmoha arzmoha 11 Sep 2014, 19:41:00
punyalah ramai nurul aina sampai tak jumpa.... tlg cari aRz MoHa boleh? satu ja kat malaysia :p
arzmoha arzmoha 11 Sep 2014, 19:42:00
mmm ini masalah mudah. tapi rumit
arzmoha arzmoha 11 Sep 2014, 19:42:00
Terima kasih kak Lya yang slalu support saya
arzmoha arzmoha 11 Sep 2014, 19:43:00
harap-harap gitulah kak Lya
arzmoha arzmoha 11 Sep 2014, 19:46:00
yup lepas ni kena beringat. nak keja cepat la kononnya
arzmoha arzmoha 11 Sep 2014, 19:48:00
insyaallah harap gitu lah, dah lama tak join
Scha Nazri Scha Nazri 11 Sep 2014, 22:55:00
Dia saja je mcm tu. Nak kacau abg sikit. haha
Unknown Unknown 12 Sep 2014, 00:53:00
Assalam...singgah BW sini dan TAG awk kt sini...

http://dilakazuha.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html
Tunsha Ayunie Tunsha Ayunie 12 Sep 2014, 03:23:00
ada jugak baca blog mamaniza yang tak boleh follow sebab error... alhamdulillah masalah selesai...
Unknown Unknown 12 Sep 2014, 12:22:00
mama pun sekarang hadapi masalah yang sama.. ermm
arzmoha arzmoha 12 Sep 2014, 12:46:00
mama cuba log out account dari semua tempat yang mama guna biarkan sejam atau sehari then cuba semula. Mungkin technical error
arzmoha arzmoha 12 Sep 2014, 12:49:00
yup dah settle lega rasa
arzmoha arzmoha 12 Sep 2014, 12:50:00
betul. baru baca di blog mama niza
arzmoha arzmoha 12 Sep 2014, 12:51:00
Terima kasih sebab tag saya insyaallah saya join.
arzmoha arzmoha 12 Sep 2014, 12:52:00
haaa scha... lama tak nampak. hehehe
Karya Mahirah Karya Mahirah 12 Sep 2014, 22:55:00
belum pernah kena lagi... incase kena, KM dah taulah caranya... thanks 4 sharing..

Bila Aku Berkarya - Karya Mahirah
Jemput Follow Blog Baru KM --> Karya Mahirah Journey
Mimie Mimie 13 Sep 2014, 00:54:00
samalah..sy jrg log out blog..tp blm.kena.mcm.nih lg la
Aimie Mokhtars Aimie Mokhtars 14 Sep 2014, 02:05:00
oic, kena log out..same la jarang log out
arzmoha arzmoha 15 Sep 2014, 07:00:00
napa mommy irra..awat reveal nama gelaran di Shah Alam ni haha
arzmoha arzmoha 15 Sep 2014, 07:01:00
kena amalkan. tapi macam susah nak log out log in hahaha
arzmoha arzmoha 15 Sep 2014, 07:01:00
tak leh masuk pun KM. Pintu berkunci
arzmoha arzmoha 15 Sep 2014, 07:02:00
kena amalkan. satu lagi bila kerang log out password pun tak lupa
Eshamz Halim Eshamz Halim 15 Sep 2014, 08:15:00
Aku pun biasa gak kena camtu tp sebenarnya terlampau banyak guna plugin pon akan jadi begitu gak sbb setiap server ada limit nya... :D
Farrah MF Farrah MF 16 Sep 2014, 23:49:00
Oh, mudah saja penyelesaiannya. 'Jam' ngada-ngada nak bermanja lah tu.
arzmoha arzmoha 17 Sep 2014, 01:12:00
owh yaka bro....hmmm kena check plugin jugakla
Jari Manis Jari Manis 18 Sep 2014, 12:16:00
ohh..itu je caranya..kalau x tahu mmg blank yek tapi alhamdulillah ramai yg sudi membantu..
Jari Manis Jari Manis 18 Sep 2014, 12:17:00
scha call aRz abg..so sweet lah..like adik beradik lah eheh
Jari Manis Jari Manis 18 Sep 2014, 12:18:00
KM ada new blog ke..then blog lama masih active?
Jari Manis Jari Manis 18 Sep 2014, 12:19:00
siapa Aril tu..wahh..ada nama femez rupanya,,,so Sis JM nk panggil Aril jgk boleh..cam retis bunyi nyer
Jari Manis Jari Manis 18 Sep 2014, 12:21:00
KM!..akak try nk terjah blog KM Yg baru tu tapi permission denied..hanya tuk selected person je eh
arzmoha arzmoha 18 Sep 2014, 13:23:00
Adoiiiii sejak kecik banyak nama gelaran, setiap nama gelaran boleh membezakan rakan saya dari mana. hahaha janganla guna nama aril hahahaha
arzmoha arzmoha 18 Sep 2014, 13:24:00
abg arz ok lagi dari abg aril.
Yun Sing Yun Sing 23 Oct 2014, 11:13:00
Baguslah masalah sudah ada penyelesaian :)
arzmoha arzmoha 23 Oct 2014, 12:07:00
hai yun sing....ya sudah jumpa penyelesaian

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih