Follow Limit

maximum, follow blog, blogspot, arzmoha.com, gambar cantik, jurufoto perkahwinan
Limited

Salam. Selamat Tengahari. Launch hour.
Baru-baru ini saya rasa nak sangat join segmen. Seperti biasa bila kita nak join segmen atau Giveaway syarat wajib adalah follow blog. Bila saya cuba untuk follow ini yang keluar. Ini jugak bermakna limit saya dah penuh.

Wahai rakan blogger, pembaca setia, the silent readers dan sesiapa sahaja, apa yang perlu saya buat jika ingin join mana-mana segmen atau giveaway? Tinggalkan pendapat anda? Boleh?

Serba salah bila nak join tapi tak boleh follow syarat yang kebiasaan diberi oleh penaja.

Jumpa Lagi

{ 42 comments.. read them below or add one }

dear anies dear anies 8 Sep 2014, 14:16:00
penah jg kena tp sy log off dulu pastu sejam kemudian on blk...ok je
aRz MoHa aRz MoHa 8 Sep 2014, 14:29:00
lepas on dah boleh follow lagi?
naomei naomei 8 Sep 2014, 14:32:00
Hihi....,tak pernah kena lagi..
Maybe setting follower buat hal kot
HAMIDIsP HAMIDIsP 8 Sep 2014, 14:51:00
Unfollow some other blogs first..:)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 8 Sep 2014, 14:57:00
eh pelik ni, xpenah pula dpt notice limit follow..hihi
Mardiah Diana Mardiah Diana 8 Sep 2014, 15:35:00
Diana first time dan sampai skrg setiap nak follow msti keluar mcm tu....tu yg Diana kalau nak follow blog guna button follow atau join this site yang ada kat blog dorg...
arzmoha arzmoha 8 Sep 2014, 15:50:00
nak kena cuba jugak lepas ni.
arzmoha arzmoha 8 Sep 2014, 16:40:00
Tak tahulah tetiba saja. masa nak join segmen
lia lia 8 Sep 2014, 17:05:00
owhhhh ada eyhhh... setahu nyer limit gambo je tp itu pon sat je penuh pas2 bole upload gambar smula...
arzmoha arzmoha 8 Sep 2014, 19:38:00
Gulp gambo pon ada limit ka?
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 8 Sep 2014, 20:50:00
Salam Arz..Kak Lya penah kena dulu ... Tapi lama2 dia OK sendiri .. Pastu dah boleh Follow dah ..Tak perlu pon nak UNFOLLOW bagai ...
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 8 Sep 2014, 20:51:00
Wah header sudah tukar eaaaa...............
Anizz Annisa Anizz Annisa 8 Sep 2014, 22:22:00
anis pena kena dulu.. dekat nak sebulan.. lepas tu dye oke sendiri.. cube je banyak kali.. follow dekat join this site tu.. cer cube ye.. :)
Jari Manis Jari Manis 8 Sep 2014, 22:36:00
Lohhh mcm tu pulak, akak x pernah tempuh so x leh nk komen lebih2 :-)
arzmoha arzmoha 8 Sep 2014, 23:47:00
hehe perasan ka? Sakit mata tak huhu
arzmoha arzmoha 8 Sep 2014, 23:50:00
owh ada problem rupanya. hmm nanti saya cuba log out dan biarkan
arzmoha arzmoha 8 Sep 2014, 23:52:00
owh. itu lah pasal kak. Pening nak join segmen
Farrah MF Farrah MF 9 Sep 2014, 00:00:00
Tak tau pula ada limit. Problem teknikal ke kot. Nanti bila angin dah baik, OK la kot...
arzmoha arzmoha 9 Sep 2014, 06:24:00
itulah harap2 teknikal problem la
Cik Itah Cik Itah 10 Sep 2014, 13:41:00
salam. tak pernah pulak terkena macam ni lagi..
Ainim Rashihah Ainim Rashihah 10 Sep 2014, 13:55:00
tak pernah pulak jadi kat akak
cikpinz cikpinz 10 Sep 2014, 16:29:00
Dah ada penyelesaiannya ke Arz? nak tahu gak mana tahu CP kena nanti
arzmoha arzmoha 11 Sep 2014, 06:54:00
itu la pasal kak. saya pun tak paham. tapi dah ok semula
arzmoha arzmoha 11 Sep 2014, 06:55:00
dah ada nanti saya bagitau CP k
arzmoha arzmoha 11 Sep 2014, 13:30:00
untunglah kak tak pernah jadi
Amelia Amelia 11 Sep 2014, 14:59:00
tak sakit mata pun abang arz. cuma maksud dia macam sangat mendalam. tapi saya x boleh nak cakap apa maksud di sebaliknya lagi.
Amelia Amelia 11 Sep 2014, 15:00:00
memang kenalah dengan quote tu. tapi saya rasa macam ada something more about that picture. merepek lak -.-
Amelia Amelia 11 Sep 2014, 15:00:00
kat tumblr pun jadi macam tu. hmm, nasib baik dah settle masalh ni kan ^^
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 11 Sep 2014, 16:09:00
Dah ok ke problem Arz?
Sorry lama x singgah sini.
arzmoha arzmoha 11 Sep 2014, 19:57:00
apa yang something more tu amy J
Aimie Mokhtars Aimie Mokhtars 14 Sep 2014, 02:16:00
lpas tengok screen capture, baru teringat, dulu pernah kena macam ni...lpas logout baru ok
Aimie Mokhtars Aimie Mokhtars 14 Sep 2014, 02:18:00
err..nape jd gitu? try la logout?
irrayyan irrayyan 14 Sep 2014, 10:40:00
nama i is xde dah dalam komentator. ini tidak adil. hahahahaa
arzmoha arzmoha 15 Sep 2014, 07:09:00
owh. memang masalah la kalau tak log out

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih