Bukan Entry Biasa

arzmoha.com, isitimewa, bukan Entry Biasa, arzmohdhaniffa photography, Entry,
| arzmoha.com | 10k pageview?

Salam. Selamat Tengahari. Bertemu lagi.
Sebelum ini saya ada cerita sikit mengenai sebuah entry yang mendapat sambutan luar biasa.
Hari ini bila tengok semula di dashboard. Ini satu-satunya entry yang melambung tinggi.
Apa rahsianya?

Saya pun buntu.
Ada sesiapa yang boleh bantu. Untuk saya ketahui apa hebatnya entry ini sehingga terlalu jauh meninggalkan entry lain?

Jumpa Lagi

{ 39 comments.. read them below or add one }

naomei naomei 5 Sept 2014, 14:16:00
Hihi....melekat je entri tu kan
HAMIDIsP HAMIDIsP 5 Sept 2014, 15:07:00
Sebab bkn semua org mampu ceria pada hari sabtu, tu yg org nak tahu sangat apa yg menceriakan tu..
Scha Nazri Scha Nazri 5 Sept 2014, 18:46:00
Baguslah entry ni. maksudnya penulisan abg memang bagus sekali! hehe
Ana Jingga Ana Jingga 5 Sept 2014, 20:46:00
mungkin keyword 'kerja' tu kut bawa trafik..maybe.. :)
arzmoha arzmoha 5 Sept 2014, 21:41:00
hmmm tak rasa macam tu. sebab tulisan sangat simple.
aRz MoHa aRz MoHa 5 Sept 2014, 21:47:00
Masa ni tak tahu lagi apa tu SEO
arzmoha arzmoha 5 Sept 2014, 21:48:00
kak ana. rasanya lah. saya pun tak tahu
Tok Jabit Tok Jabit 6 Sept 2014, 02:20:00
Misteri dunia blog yang memang misteri .. hehehe
Amelia Amelia 6 Sept 2014, 07:17:00
hahaha... wah, bukan main lagi orang cari pasal entry tu. tu abang arz moha kena tanya orang yang mencari lah, kami semua entry abang arz moha kami terjah. hahaha. ^^,
Anizz Annisa Anizz Annisa 6 Sept 2014, 09:23:00
tajuk memainkan peranan..hihi.. tahniah.. banyak tu seo..
AM AM 6 Sept 2014, 11:18:00
Wah! Nie kalau tak update blog pun, pageviews mesti tinggi. :)

P/S: Hari nie Sabtu yang tak ceria untuk Arol. Sebab nak balik Penang. :'(
arzmoha arzmoha 6 Sept 2014, 11:19:00
yaka terima kasih amy J support saya ya
arzmoha arzmoha 6 Sept 2014, 11:20:00
Bab tajuk tu memang berguru dengan Bro HH punya blog
arzmoha arzmoha 6 Sept 2014, 11:23:00
Haha kena ceria la....kan makan di penang semuanya best2
Dunia Zumal Dunia Zumal 6 Sept 2014, 14:02:00
Wah hebatnya... Tahniah yer ^_^
Khir Khalid Khir Khalid 6 Sept 2014, 23:13:00
Alhamdulillah.. tahniah!.. :)
dear anies dear anies 8 Sept 2014, 14:19:00
p/s blog anda anda dlm bloglist september...
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 8 Sept 2014, 21:02:00
Hebat hebat ............. Semestinya TERBAIK !!!!!!!!!!!!!!
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 8 Sept 2014, 21:03:00
Tahniah Ya Arz..Teruskan Usaha .Happy Blogging !!!!!!!!!!!
Jari Manis Jari Manis 8 Sept 2014, 22:49:00
Ahaha lawak! X nampak kt mana yg specialnya
arzmoha arzmoha 8 Sept 2014, 23:55:00
takdala hebat sangat CP. tapi entah kenapa tinggi sangat pageview
arzmoha arzmoha 8 Sept 2014, 23:57:00
:) terima kasih. tak ada hebat sangat
arzmoha arzmoha 8 Sept 2014, 23:59:00
terima kasih nanti saya singgah ya
arzmoha arzmoha 9 Sept 2014, 00:00:00
Saya pun tak tahu kat mana yang specialnya. Setiap hari ada saja pageview meningkat
Cik Itah Cik Itah 10 Sept 2014, 13:44:00
salam. nampaknya popular entri tu hehe
arzmoha arzmoha 11 Sept 2014, 06:55:00
sehingga hari ini entry tu masih menjadi pilihan. masih belum dapat jawapan
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 11 Sept 2014, 16:04:00
Kenapa kan?
Ermmm...kalau tau bolehlah try tips nye.

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih