Apa Yang Istimewa Sangat Entry ini?

Salam. Hai semua. Sihat?
Entri kali ini cuma mengenai post yang lama. Tetapi tidak terlalu lama. Bulan April sudah.
Rasanya banyak entri lain yang lagi best dan mantap dengan gambar. Tapi entri ini juga yang menjadi pilihan.

Entri ini yang saya maksudkan. Sabtu Yang Ceria | Kerja kerja kerja 

Dari statistik NOW

Statistik, Sabtu, kerja, ceria, arzmoha.com

Dari Statistik Day

Statistik, Sabtu, kerja, ceria, arzmoha.com

Dari Statistik Week

Statistik, Sabtu, kerja, ceria, arzmoha.com

Tertanya-tanya jugak apa yang buatkan entri ini menjadi menarik sehingga menjadi top.
Ada rakan-rakan yang sudi membantu?
Mungkin datang dari ping busuk?

Jumpa Lagi

{ 51 comments.. read them below or add one }

aRz MoHa aRz MoHa 20 Jul 2014, 13:23:00
Apa yang terbaik Kak Lya. Kekadang tak tahu jugak kenapa satu-satu entri itu menjadi pilihan
Jari Manis Jari Manis 20 Jul 2014, 13:46:00
Apa yg menarik sgt dgn entri tu tgk tajuk mcm biasa2 je hikssss
Ok tak pe jap lagi akak Jm mau baca ek
irrayyan irrayyan 20 Jul 2014, 13:46:00
sebab semua org suka weekend!! hehe tambah pulak owner blogger ni ceria-ceria...hehe
anamizu anamizu 20 Jul 2014, 14:17:00
maybe carian keyword CERIA atau KERJA tu kot jadi hits hehe
aRz MoHa aRz MoHa 20 Jul 2014, 14:40:00
hehe. tak ada yang menarik sangat pun
aRz MoHa aRz MoHa 20 Jul 2014, 14:41:00
orang suka hari sabtu ka. lepas ni buat entry tulis hari sabtu dulu kat depan
aRz MoHa aRz MoHa 20 Jul 2014, 14:42:00
owh tapi rajin betul orang cari keyword tu. semakin menaik
Norniwanie Nasarudin Norniwanie Nasarudin 20 Jul 2014, 15:30:00
Wahh..banyak tu pageviews..ok, jap g nak p terjah entry tu..hihi
Cik Asma BLuppy Cik Asma BLuppy 20 Jul 2014, 15:38:00
hah.. kemain pageview tinggi tu!
Amy J Amy J 20 Jul 2014, 16:35:00
hahaha.. agaknya diorang stress kerja hari sabtu. so diorang cari entry cara nak menceriakan diri di hari Sabtu kot.
Karya Mahirah Karya Mahirah 20 Jul 2014, 18:04:00
sy tak tau apa function pingbusuk sebenarnya?
Qaseh Vee Qaseh Vee 20 Jul 2014, 23:29:00
dah mrk berkenan ... layan jer . tahniah !
eimah siti eimah siti 21 Jul 2014, 01:37:00
kadang2 kita sendiri pun tak tau apa menariknya sesebuah entry sehingga menjadi top dalam engine carian google...tapi ok la tu kan...sebab selalunya entry2 cam gini la yang selalu tingkatkan pageviews di kala blog tak diupdate...tapi jangan tinggal kerap sangat...kang susah pulak nak naik...^^
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:33:00
Banyak ka. tu entry yang dah berusia lebih kurang 7 bulan
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:34:00
mungkin atas bantuan ping busuk
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:35:00
terima kasih Dr Shikin tak la banyak pun.
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:36:00
Mungkin jugak la Amy J. atau mungkin sebab ada gambar rasanya
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:37:00
Ping Busuk tu satu laman aggregrator. Membantu menambahkan pageview melalui blog yang berdaftar dengan dia. Tengok sidebar saya ada Bacaan Lain. Itu semua dari ping busuk yang membantu blog lain
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:39:00
hehehe kalau mai malas memang berhabuk blog
Eshamz Halim Eshamz Halim 21 Jul 2014, 08:44:00
Mesti ada keunikkan entri di situ..ekekeke...kadang2 kita tak tau apa yg pembaca cari... cam blog aku yg paling byk referrer daripada goggle search pastu kadang2 ada keyword yg merepek...ahahahahahaha....
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 21 Jul 2014, 10:20:00
salam. ramai yang hit entri tu eh..
Karya Mahirah Karya Mahirah 21 Jul 2014, 11:14:00
ooo baru tau... sy pun ada jugak kat sidebar tapi tak tau apa function... maknanya bergunalah utk naik pageview.. hihi thanks explain..
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 21 Jul 2014, 13:16:00
Orang yang kerja hari Sabtu kot suka taip keyword tu hehe
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 13:26:00
yela ramai yang hit entry tu. Itu yang rasa kenapa dengan entry tu? Ini entry tertinggi selepas Entry Umobile free meal
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 13:27:00
ka buat-buat tak tahu ni. Karya Mahirah lagi otai dari saya.
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 13:28:00
hehe kesian orang yang keja hari sabtu
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 21 Jul 2014, 14:06:00
TERBAIK la ramai tu yang VIEW alahai ..TERBAIK TERBAIK TERBAIK !!! Ok la tu ..
Nao Mei Nao Mei 21 Jul 2014, 21:07:00
Memang terbaik lah entri tu hihi..
Meletop habisan
Denaihati Denaihati 21 Jul 2014, 22:45:00
tahniah-tahniah, mesti ada yang menarik sampai ramai orang tak terjah kesaan.
irrayyan irrayyan 22 Jul 2014, 00:25:00
Lebih2 lagi denaihati yg komen. Tersengeh sampai telinga arzmoha.
Hahahaha pandai2 ja teka. Betul kot??
aRz MoHa aRz MoHa 22 Jul 2014, 01:10:00
terima kasih Cik Akak tapi tak sebaik blog Cik Akak
Eshamz Halim Eshamz Halim 22 Jul 2014, 07:13:00
kadang2 cite2 yg santai selalu jadi entri yg paling hit kan..ekekekeke... :D
Mimi Azirah Mimi Azirah 24 Jul 2014, 21:30:00
agak pelik..apa yg best ngn tajuk tuh kan
aRz MoHa aRz MoHa 25 Jul 2014, 01:11:00
itulah saya pun tak faham
Farrah MF Farrah MF 29 Jul 2014, 08:57:00
Maybe sebab org nak cati tips ceria bekerja hari Sabtu :)
aRz MoHa aRz MoHa 6 Aug 2014, 10:47:00
apa yang menariknya entry ini sudah menjadi top entry all time. Tak tahu kenapa menarik sangat
Farrah MF Farrah MF 15 Aug 2014, 03:46:00
wah,...entri meletop nih!
aRz MoHa aRz MoHa 15 Aug 2014, 09:26:00
entry di paling top sekarang dah cecah 5k. tak paham.
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 10 Sep 2014, 13:46:00
agaknya ada apa dengan entri tu ya??? heeee

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih