Blog Berhantu???

Blog Berhantu?? Credit to google image
Salam. Selamat Pagi. Sudah Sarapan?.
Bukan rumah saja berhantu. Blog pun boleh jadi berhantu jika tak di jaga dengan baik.
Betul ka?
Tak percaya tengok komen dari seorang Uncle yang mahir 'selfie'.

Komen, comment, blog, arzmoha.com, Berhantu, horror
Komen dari Uncle Gedek
Ini akibat biarkan blog tidak update. Sampai hati uncle Gedek kata blog saya berhantu.
Sedih.
Tapi sekurang-kurangnya memberikan saya semangat untuk kembali aktif berblogging.
Terima kasih uncle atas kritikan yang memberikan inspirasi untuk bangun semula. :p

Jumpa Lagi

{ 42 comments.. read them below or add one }

Sentiasa Panas Sentiasa Panas 4 Sep 2014, 11:03:00
Ok la tu, boleh buat penggambaran blog berhantu..kah kah
Farrah MF Farrah MF 4 Sep 2014, 11:09:00
Alamak,..ada penunggu la pulak ;) Akak memang serammm sikit ngan si putih ikat2 tu!
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 4 Sep 2014, 11:57:00
yeyyy hantu is my bestfriend !! *riak sebab tak nampak*
wakakkakakaa
Sal Bee Yah Sal Bee Yah 4 Sep 2014, 12:00:00
hahaha..lawak komen uncle gedek tu.biasalah, kadang-kadang kita busy komitmen lain, tu yang blog berpenunggu tu.
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 4 Sep 2014, 12:22:00
Dok tunggu gak bila la Arz nak update blog
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 4 Sep 2014, 12:26:00
Menakutkan betul la ...Hehehe bila Uncle Gedek dah mula start komen ... Lepas ni kena rajin2 la UPDATE blog ya Arz... Happy Blogging
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 4 Sep 2014, 12:27:00
Lama betul tak UPDATE mmg la berhantuu ...hehehehee ...nak bukak blog Arz pon dah takut hahahaha .........Kak Lya melawak jer laaa..
Eshamz Halim Eshamz Halim 4 Sep 2014, 14:01:00
Dah lama tak dengar cerita terbaru blog ni... krik..krik...krik... hihihihihihi... :D
Arol Mubin Arol Mubin 4 Sep 2014, 14:14:00
Hahaha! Blog berhantu tapi masih ada orang datang lagi. Selamat kembali blogging! Semangat semangat! :D
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 14:16:00
hehe boleh buat duit ni. :p
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 14:23:00
adehhh.....hahaha. Seram pun pernah anmpak ka?
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 14:24:00
CN jgn scary nak singgah ke blog ini lagi ya
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 14:25:00
hehhe....ooo patut la. klau nampak tak cukup tanah tau
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 14:36:00
Insyaallah update terbaru petang ini
Anizz Annisa Anizz Annisa 4 Sep 2014, 14:37:00
alamak ade si gula gula warna putih la...
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 14:37:00
hahaha rasa seperti terkena di ulu hati ayat tu
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 14:38:00
hahah insyaallah. masa sangat mencemburui saya ( alasan)
Anizz Annisa Anizz Annisa 4 Sep 2014, 14:39:00
lepas nie rajin2 la ye update blog..lame sangat menyepi tu..hihi
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 14:39:00
Jangan la melawak camni...sob sob sedih hahaha
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 14:40:00
ya ya saya update petang ini. tunggu ya
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 14:40:00
Terima kasih arol. Insyaallah
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 14:42:00
insyallah petang ni ada update terbaru
Jari Manis Jari Manis 4 Sep 2014, 17:52:00
uncle tu gurau je tu..kalau blog berhantu akak JM dh x berani nak singgah
Jari Manis Jari Manis 4 Sep 2014, 17:53:00
Nak kenal sama Uncle keledek tu boleh heee
Scha Nazri Scha Nazri 5 Sep 2014, 19:17:00
Saya pun kekadang berhantu jugakk. hahah
aswa leyla aswa leyla 5 Sep 2014, 21:54:00
hesh . terkejut la gambar tuu . kekeke
aRz MoHa aRz MoHa 6 Sep 2014, 00:47:00
hahaha akak JM wajib singgah
aRz MoHa aRz MoHa 6 Sep 2014, 00:50:00
Uncle keledek pandai selfie
Amy J Amy J 6 Sep 2014, 07:22:00
hhahaha.. nasib baik tengok time pagi2. xdelah takut sangat. kalau x nanti xley tidur. sobs.

ha'a, kena banyak2kan update abang Arz moha. hehe.
aRz MoHa aRz MoHa 6 Sep 2014, 11:24:00
huhu bab update memang kalah dengan Amy J
uncle gedek uncle gedek 6 Sep 2014, 13:32:00
Baahaha...! Kalau uncle jumpa hantu tu, sure uncle ajak berselfie..!

peace...!
aRz MoHa aRz MoHa 6 Sep 2014, 17:32:00
hahaha tengah tunggu entry terbaru uncle selfie dengan hantu
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 10 Sep 2014, 13:54:00
salam. hahhahah..berhantu tuu!
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 11 Sep 2014, 16:13:00
Dah baca comments AG tu.
Sambil tergelak sorang2.
nur as nur as 17 Sep 2014, 18:02:00
haha, berhantu. Terbaik dari ladang.
Paket Tour Danau Toba Paket Tour Danau Toba 23 Aug 2015, 23:04:00
Haaahahaha, saya terkejutlah lihat judulnya....

salam bllogger

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih