Blog Bersawang


Berjuang, creative, arzmoha.com, gambar cantik, jurugambar perkahwinan
| arzmohdhaniffa photography | Creative


Uhuk uhuk uhuk.
Blog dah mula berabuk.

Maaf akan cuba update sebanyak yang mungkin  dan secepat mungkin.
Waktu yang sangat sibuk.
Sedang berjuang siapkan kerja hakiki.

Kena utamakan kerja hakiki.
Begitu juga blogwalking pun dah kelaut.


Saya akan kembali

Jumpa Lagi

{ 25 comments.. read them below or add one }

Jari Manis Jari Manis 24 Aug 2014, 11:50:00
no wonder lah setiap kali akak JM datang 'rumah tertutup' je
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 24 Aug 2014, 11:52:00
Huhuhu sedihnyerr ..sapu2 habuk sikit2 mula balik update hehehe ..All the best Arz..Happy Blogging
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 24 Aug 2014, 13:44:00
Tak habis beraya lagi ke Arz hehe
Eshamz Halim Eshamz Halim 24 Aug 2014, 20:25:00
ahahahahaha.... aku menunggu entri terbaru anda...hihihihi... biasa ler kan...mood beraya masih kuat lagi.. :D
Fuza Musa Fuza Musa 25 Aug 2014, 09:04:00
Sepi tanpa berita
Tu dia..
Welcome back
aRz MoHa aRz MoHa 25 Aug 2014, 10:43:00
tq kak Lya. Insyaallah saya update balik selepas ini
aRz MoHa aRz MoHa 25 Aug 2014, 10:43:00
raya dah habis. keja banyak bertimbun
aRz MoHa aRz MoHa 25 Aug 2014, 10:44:00
insyaallah akan update selepas ini
Amy J Amy J 25 Aug 2014, 15:25:00
okay, kami tunggu. jangan lupa update laju2. hehe
Pondok Papan Pondok Papan 27 Aug 2014, 11:43:00
Huhu...blog bersawang ni kena sapu cepat2..semoga aktif kembali...
CiK N.A CiK N.A 29 Aug 2014, 13:42:00
Anda ditag :) : http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/08/7-things-about-cik-na-versatile-blogger_29.html
uncle gedek uncle gedek 2 Sep 2014, 23:39:00
Ini bukan bersawang & berhabok lagi.... ini sudah berhantu!

Baahaha!
Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah 4 Sep 2014, 11:26:00
Take ur time,kalau cm byk autopost sbb bz ngn keje hakiki
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 21:57:00
yup Dr Shikin.
Lagi keja hakiki tak siap. Lagi pening
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 22:04:00
Terima kasih pondok papan
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 10 Sep 2014, 13:56:00
salam. ehehe sy baca entri ini setelah tuan punya blog suda kembali heee
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 16 Dec 2014, 22:27:00
Betul tu, utamakan tugas hakiki....blog nombor 2...
Khamsi Abdullah Khamsi Abdullah 21 Aug 2016, 19:05:00
Kalau arZ cakap blog ni berhabuk.. blog KA tak tahu nak cakap ape dah. Bersemak dah kot.. :P

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih