Wordless Wednesday #1 | aRzMohdHaniffa

Wordless Wednesday #1, arzmoha, jurugambar gambar cantik
| aRzMohdHaniffa Photography | A group of people. Wordless Wednesday #1
"Berjemaah itu lebih baik"
"Bersatu kita teguh, Bercerai kita roboh"
p/s: Walaupun entry ini "wordless" aRz nak berkata-kata juga. Ada sesiapa yang ingin bertukar bloglist dengan aRz? Kalau ada yang sudi boleh tinggalkan url di ruangan komen. Jom.
Salam. Terima Kasih. Jumpa Lagi


{ 47 comments.. read them below or add one }

Mia Liana Mia Liana 21 May 2014, 12:53:00
wow.... ww yang pertama. welcome to the club wordless wednesday.. (^_^)
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 21 May 2014, 13:03:00
berasatu teguh bercerai roboh..
Bertukar bloglist .. Lya dah lama letak blog http://arzmoha.blogspot.com/ kat JOM TERJAH kat bloglist Lya .. Jom terjah http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
aisyah ambris aisyah ambris 21 May 2014, 13:10:00
Arz..jangan lupa blog saya okkeh... hihihi... add arz sekarang jugak.. hihi,ouww nt buka fb
Anizz Annisa Anizz Annisa 21 May 2014, 13:17:00
yeay.. betul2.. sokong.. :) anis nk tukar bloglist jugak.. :)

http://adnan-daughter.blogspot.com
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 21 May 2014, 13:36:00
pertama kali melihat wordless wednesday di sini...
aRz MoHa aRz MoHa 21 May 2014, 14:41:00
Terima kasih kak mia. saya sendiri pun tak brapa tahu asal WW. ada apa-apa syarat ka? yang mungkin saya tak tahu
aRz MoHa aRz MoHa 21 May 2014, 14:43:00
Terima kasih Akif Imtiyaz selewatnya malam ni saya update. Jangan lupa add saya dalam bloglist akif imtiyaz jugak ya :)

seperti blogger.. kita sama-sama mebantu satu sama lain
aRz MoHa aRz MoHa 21 May 2014, 14:44:00
wow blogger rank alexa <1000
terima kasih
aRz MoHa aRz MoHa 21 May 2014, 14:45:00
ini dalam photography dipanggil "silhouette" cuma dalam gambar ini ada sentuhan PS untuk mencantikkan
N.Aima K N.Aima K 21 May 2014, 17:04:00
wah.. dah kenapa bergelap ni?
anajingga anajingga 21 May 2014, 19:18:00
kreatif..bidang fotografi ni luaskan perlukan kelainan dari yang lain..
aRz MoHa aRz MoHa 21 May 2014, 21:08:00
Ini adalah teknik silhouette pada saat dirakam gambar ini adalah waktu taklimat yg mana semua sedang menonton slide presentation. Ketika ini cahaya diluar lebih terang dari dalam bilik.
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 22 May 2014, 09:03:00
Dalam apa kerja pun berjemaah lebih baik dari sorang.. Jom tukar bloglist ngan CP
http://realiticikpin.blogspot.com/
Wafi Remli Wafi Remli 22 May 2014, 10:05:00
ليس الإسلام إلا بالجماعة
aRz MoHa aRz MoHa 22 May 2014, 10:54:00
wafi nak bertukar bloglist? tingglkan url
ewento marcello ewento marcello 22 May 2014, 12:27:00
as salam. saya sangat bersetuju dengan cadangan bertukar bloglist ni. Nice pic tuan
http://stylosport.blogspot.com/
http://bulat-mata.blogspot.com/
Cikna Cikna 22 May 2014, 12:58:00
Nk b'tukar bloglist tp Cikna xpandai nk wat bloglist,huhuu.....;-(
aRz MoHa aRz MoHa 22 May 2014, 15:13:00
ok terima kasih. will update
Eshamz Halim Eshamz Halim 22 May 2014, 18:43:00
silhouette nampak!!..ekekekeke... wordless wednesday yg pertama...welkam to the club bro... selamat ber wordless wednesday lagi pasni...ekekekekeke... :D
aRz MoHa aRz MoHa 22 May 2014, 19:28:00
haha. Sebenarnya saya terpengaruh dengan blog Eshamz la. Itu yang join jugak. Terima kasih bro sudi pengaruhkan saya
nuirra nuirra 23 May 2014, 06:18:00
Saya nak jugak . Hehehe boleh ke? Saya baru berjinak2 dalam dunia blogging. Hehe
nuirra nuirra 23 May 2014, 06:19:00
Nanti kita suh gomes buatkan bloglist.. =)) ohh jawapan kenapa gambar gomes diblurkan ada kat entry 22/5 hahaha
Eshamz Halim Eshamz Halim 23 May 2014, 07:56:00
hahahahaha... aku pun terpengaruh dgn blog kawan lain satu ketika dulu... tapi banyak jugak yang termiss jugak entri WW ni....klu tak dah berlambak dah...ekekekeke... :D
aRz MoHa aRz MoHa 23 May 2014, 09:04:00
haha. harap-harap WW saya pun bukan yang pertama dan terakhir
Suriana abdul kadir Suriana abdul kadir 23 May 2014, 10:02:00
Salam..
I am your 100th follower..
So surprised!
aRz MoHa aRz MoHa 23 May 2014, 10:37:00
wow. tinggalkan url kalau nak bertukar bloglist. boleh memudahkan saya blogwalking. jom
nuirra nuirra 23 May 2014, 10:58:00
http://irrayyanjourney.blogspot.com
cikmisi leen cikmisi leen 23 May 2014, 14:05:00
wahh .. jom2 .. bertukar2 bloglist.. snang nak bw.. hehe

http://keyranazleen.blogspot.com/
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 24 May 2014, 11:31:00
Dah add kat bloglist la Arz ..
msredcheesecake msredcheesecake 26 May 2014, 11:18:00
dengan berjemaah tu kita jadi kuat...
aRz MoHa aRz MoHa 26 May 2014, 13:13:00
dah buat bloglist ka Cikna
Sobri Yaacob Sobri Yaacob 27 May 2014, 23:31:00
ok bro..jom tkar bloglist

http://www.sobriyaacob.com/
aRz MoHa aRz MoHa 28 May 2014, 06:58:00
ok thanx mintak Sobri Yaacob letak http://www.arzmoha.com
Mimi Azirah Mimi Azirah 31 May 2014, 07:57:00
Betul bila kita bersatu kita akan kuat..
Farrah MF Farrah MF 30 Oct 2014, 10:07:00
Pagi ni akak 'breakfast' tengok gambar2 aRz :)
Setuju,..berjemaah itu lebih baik. Two heads are better than one.

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih