Terima Kasih Cikgu Etuza | Blogger Dari Sabah

Cenderahati, key chain, sabah, arzmoha, gambar cantik, etuza, cikgu etuza
Cenderahati dari Cikgu Etuza Blogger Persona & Mustika

Salam Jumaat. Semoga sihat selalu rakan blogger & pembaca yang setia.
Alhamdulillah. Rezeki. Join Anugerah Trofi. Walaupun tak menang tapi still dapat cenderahati.
Beberapa hari sudah cek peti surat ada note dari poslaju supaya saya menuntut barang di pejabat depa (mereka). Sebab masa depa hantar barang di rumah saya masih di pejabat. Jadi keesokkan hari saya pun curi masa ke POSLAJU. Masa di poslaju, membuatkan saya rasa agak sikit kecewa dengan layanan yang kurang mesra dari staff depa ni. Tapi tak mengapalah mungkin depa pun penat, emosi tak berapa stabil.

Sampai ja di rumah excited nak buka hadiah. Saya tahu mesti dari blogger sebabnya nama di bahagian alamat tulis "ARZ". Saya ada banyak nama samaran. :)

Bungkusan Poslaju
Bungkusan Hello You - Cerianya
Bungkusan Kedua
Rajinnya Cikgu Etuza. Ada 3 lapisan sampul. Pertama sampul poslaju, kedua sampul Hello You dan ketiga sampul Oren. Didalam sampul ini adanya Sijil Penghargaan dan Key Chain dari Sabah serta kad ucapan kecil. Terima Kasih Cikgu Etuza. Sangat-sangat menghargai.

Jom kita sama-sama berkunjung ke blog Cikgu Etuza

{ 41 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown 12 Dec 2014, 16:07:00
tahniah ;)
seronokkan dapat hadiah tanda ingatan dari kawan2 blogger ^.^
Bunda_nora Bunda_nora 12 Dec 2014, 16:19:00
Salam, tahniah....Cikgu Etuza memang baik hati dan sangat peramah orang nya...
arzmoha arzmoha 12 Dec 2014, 16:22:00
betul tu bunda....sangat baik orangnya
arzmoha arzmoha 12 Dec 2014, 16:24:00
betul tu. seronok sangat bila dapat tanda ingatan seperti ini
Jari Manis Jari Manis 12 Dec 2014, 16:27:00
Seronok kan jadi blogger...sis JM pun dapat..Tahniah :-)
Etuza Etuza 12 Dec 2014, 17:29:00
As'salam baru sampai ya aRz..penat meredah lautan ..dah sampai tanpa putus asa..alamak terima kasih ya...menghargainya ..tanda aRz menyukainya. Alhamdulillah dah sampai..
Etuza Etuza 12 Dec 2014, 17:39:00
Etuza risau kalau sijil di dalam sampul surat nipis akan koyak..tiada makna da..hehe selamat sampai terima kasih aRz..
Etuza Etuza 12 Dec 2014, 17:42:00
Sentuhan seorang photography ..aRz..kasut jadi unik sangat..seolah BWalking..bagus ada daya usaha
Kakcik Seroja Kakcik Seroja 12 Dec 2014, 18:47:00
Bagus betul Cikgu Etuza ni. Sangat menghargai sahabat maya beliau... :)
arzmoha arzmoha 12 Dec 2014, 19:47:00
seronok kan sis JM jadi blogger hahaha
arzmoha arzmoha 12 Dec 2014, 19:48:00
Ya baru sampai...masa dapat tak sabar nak buka.

terima kasih Cikgu Etuza
arzmoha arzmoha 12 Dec 2014, 19:57:00
owh patutlah banyak lapis. terbaik cikgu etuza
arzmoha arzmoha 12 Dec 2014, 19:58:00
cantik key chain tu cikgu etuza
arzmoha arzmoha 12 Dec 2014, 20:01:00
betul tu kakcik nur. sangat menghargai sahabat maya
Umialya Umialya 12 Dec 2014, 21:02:00
Tahniah aRz, akak tumpang gembira..
Khir Khalid Khir Khalid 12 Dec 2014, 21:44:00
Alhamdulillah tahniah... kenangan ukhwah berblogging yg tidak ternilai tu.. :)
Siti Aisya Ibrahim Siti Aisya Ibrahim 13 Dec 2014, 01:08:00
woo, first sekali nk cakap... terpana tgok gmbr first tuh....camtek giler tangkap gmbr...hebat!!
Norihanyusuf Norihanyusuf 13 Dec 2014, 08:39:00
tahniah...
seronoknya dapat kumpul gift dari rakan-rakan blogger
arzmoha arzmoha 13 Dec 2014, 12:52:00
betul tu bro khir khalid. membuatkan rasa alam blogger itu jadi indah
arzmoha arzmoha 13 Dec 2014, 12:54:00
terima kasih Siti Aisya. Gambar-gambar di rome,pizza, pasta, digermany lagi menarik.
arzmoha arzmoha 13 Dec 2014, 12:56:00
betul mama farhanah, indah rasa berkenalan dgn sahabat alam maya
Anizz Annisa Anizz Annisa 13 Dec 2014, 15:30:00
nice picture.. suke tengoknye.. dan tahniah.. berturut2 dapat hadiah..hihi :)
Unknown Unknown 13 Dec 2014, 16:13:00
tahniah... dpt dri sabah plk yer
Tengkubutang Tengkubutang 13 Dec 2014, 17:22:00
wah.. tahniah yea.. best kan kumpul2 hadiah dari giveaway/segmen yang kita join..
Kamsiah yusoff Kamsiah yusoff 13 Dec 2014, 17:32:00
tahniah...takpe..saguhati pun.janji ukhuwah yg terjalin,kan..
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 13 Dec 2014, 23:16:00
Tahniah tahniah tahniah ..Nanti boleh jadi pengumpul keychain pulak la ya ..Macam anak Kak Lya mmg suka sgt kumpul keychain.............
Farrah MF Farrah MF 14 Dec 2014, 12:40:00
Cantiknya keychain yg Cikgu Etuza beri.
Tahniah, aRz!
Nina Mads Nina Mads 14 Dec 2014, 23:47:00
tahniah arz.. cantik keychain tu :)
Inani Hazwani Inani Hazwani 15 Dec 2014, 13:10:00
tahniahh. jauh terbang tu dari sabah :)
Abam Kie Abam Kie 15 Dec 2014, 20:40:00
tahniah! abe kie pun nak join kembali GA n segmen pd thn dpn...skrg ni bz nak kahwin lagi. hehehhe
arzmoha arzmoha 15 Dec 2014, 21:34:00
alhamdulillah pengumuman rasmi ka ni abah kie?
naomei naomei 16 Dec 2014, 11:12:00
Tahniah...untung dapat byk hadiah. Hihi...nanti cik akak nak minta satu keychain tu..huhu
cikpinz cikpinz 16 Dec 2014, 14:30:00
wah..best tu..CP sekarang sibuk sampai tak sempat join
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 21 Dec 2014, 11:57:00
Tahniah, arz.
Kreatif lah cikgu Etuza.ni.
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 21 Dec 2014, 11:59:00
Selalu kalau orang macam tu saya perati je dulu kalau first time. Kalau dah seken time, confirm kena sound direct.
Taulah saya...hehe.

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih