Pencarian Anugerah Tropi Untuk Blogger 2014 by Etuza

anugerah tropi untuk blogger by etuza

Salam. Segmen pertama yang dianjurkan oleh Cikgu Etuza.
Rasa tak berapa puas sebab guna tab sahaja. Kebiasaan saya mengunakan pc. Saya pun tak pasti samada masih sempat atau tidak. Saya join juga.

semoga perjalanan segmen ini lancar
Terima kasih Cikgu Etuza



{ 40 comments.. read them below or add one }

Etuza Etuza Etuza Etuza 15 Nov 2014, 21:41:00
Asalam..tahnia dah berjaya masuk penyertaan sebelum jam 10. Ingat ya..jam 5.00 pagi Etuza akan
siarkan 10 soalan kuiz. dah tahu mana nak klik kan klik logo stiker untuk Tropi tu ya..ada solan nanti di Blog Etuza " Jendela Maya " aRz boleh try klik dah tu sekarang ya..
Etuza Etuza Etuza Etuza 15 Nov 2014, 21:42:00
fokus dan fahami setiap soalan harap nanti faham bahasa melayu Etuza ya..
aRz MoHa aRz MoHa 15 Nov 2014, 22:34:00
jangan marah ya cikgu etuza...kadangkala sayatak berapa faham...biasalah baru mngenali
insyaalah saya cuba yang terbaik
aRz MoHa aRz MoHa 15 Nov 2014, 22:37:00
terima kasih kerusi burok
Etuza Etuza Etuza Etuza 15 Nov 2014, 23:16:00
asalam aRz. 1. Esok akan dikemukkan soalan klik lah esok pagi, klik jam 7, jam 8 dan jam seterusnya pun boleh ..cuma ada peserta yang awal awal klik so peserta tu biujak lah kan.
2. Mulai esok boleh menjawab dilanjutkan sehingga 20 hb Nov 2014. Tepat jam 2.00 petang siapa peserta belum Emailkan Etuza akan tutup terus sebab soalan 10 ja. Keputusan nanti akan Etuza umumkan kemudian ya. harap membantu
Etuza Etuza Etuza Etuza 16 Nov 2014, 10:48:00
asala aRz..hehehe etuza tak marah pun..tapi risau jika Etuza tak dapat memuaskan hati orang terutama blogger yang join. aRz sudah klik soalan kuiz ka tu..ada dah soalan tu
aRz MoHa aRz MoHa 16 Nov 2014, 11:45:00
sudah etuza tetapi sekarang masih bercuti internet tidak berapa laju..selepas saya pulang ke rumah saya akan mula menjawab
Etuza Etuza Etuza Etuza 16 Nov 2014, 19:31:00
tahnia ya..tropi nanti Etuza cuba masukkan dalam blog..biasa ja tapi cukup bagus sebagai sejarah kita berblog..
Jari Manis Jari Manis 16 Nov 2014, 21:28:00
Cikgu Etuza : JM jawab semua soalan, jadi cikgu pilih 10 yg terbaik ye..mana tahu ada jawapan yg tidak tepat
AQu Zack AQu Zack 17 Nov 2014, 11:18:00
Gudluck.. zaki singgah dan follow
Etuza Etuza Etuza Etuza 17 Nov 2014, 15:15:00
Asalam aRz..teruskan usaha ya...log dahulu ya
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 17 Nov 2014, 22:38:00
selamat bersegmen dan semoga berjaya bro arz :)
Azrin Rahim Azrin Rahim 18 Nov 2014, 11:05:00
Semoga berjya kak dan bersegmen..
Etuza Etuza Etuza Etuza 19 Nov 2014, 00:27:00
Asalam sila hantar jawaban kuiz ya..Etuza tunggu dari anda sahaja lagi ya
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 19 Nov 2014, 04:14:00
Saya lagi lah x puas sebab guna phone ja. Saya nak mintak maaf kat Etuza sebab jarang singgah blog beliau sebab very difficult nak baca guna web version guna phone.
Tapi, certain blog macam Mila Hilas ok je boleh buka.
Mungkin ikut jenis template & layout juga.
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 19 Nov 2014, 04:16:00
Harap cikgu Etuza baca ni.
Memang saya susah nak scroll juga.
Nak drop comments pun asik hilang.
Saya x guna PC Tab Asus atau Samsung galaxy tab saya sebab dua2 mengong. Hehe..
umi alya umi alya 19 Nov 2014, 05:13:00
Boleh jawab tak soalan kuiz tu? meh sini saya hulurkan bantuan.. (boleh tak cikgu etuza?), good luck & jangan cepat berputus asa..

http://madey09.blogspot.com/2014/11/10-blogger-malaysia-berjaya-hadapi.html
Jari Manis Jari Manis 19 Nov 2014, 07:35:00
Kak Umi, JM rasa si ArZ tu tahu jawapan nya maybe beliau maish holiday sekarang ni. Tak pe Arz ada masa lagi...balik holiday nanti boleh submit
Etuza Etuza Etuza Etuza 19 Nov 2014, 13:41:00
asalam semua, rasa tak selesa pastinya bila blog Etuza ni asyik jadi dikatakan susah nak papar di hphone. Hari tu blogger bunda yang memohon agar cuba buat perubahan, nak pilih tamplate pun satu hal..banyak benda kena buat.
Tapi tamplate pilihan Etuza ni ada tau antara tamplate yang mesra SEO kata blogger HH ..sebab itu etuza pilih tamplate dalam laman HH tu..Dah dua kali Etuza guan tampalet ni..Etuza syik terima komen negatif lah pula...sadnes!!!
Etuza Etuza Etuza Etuza 19 Nov 2014, 13:42:00
Asalkam aRz..bila lah nak hantar jawapan kuiz ya..esok nak tutup dah jam 2 petang
Amy J Amy J 19 Nov 2014, 18:40:00
menariknya anugerah ni..
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 20 Nov 2014, 13:37:00
Selamat bersegmen Arz. CP tak sempat nak join..
aRz MoHa aRz MoHa 20 Nov 2014, 15:50:00
Terima kasih buat semua yang sudi wish pada saya. maaf tak dapat nak balas semua komen.
Mood blogwalking semakin teruk tak tahu kenapa. Apapun saya akan cuba BW ke semua blog yang singah disini insyaallah
hidayu ayumie hidayu ayumie 21 Nov 2014, 18:01:00
Gud luck arz...
tp mmg kalau pakai tab mmg xpuas kan.. kalaau pakai pc baru rase puas
Cik Balqis Cik Balqis 22 Nov 2014, 04:21:00
Btl tu..klo ade certain blog xbole papar gune mobile, sy pgkh trus. Yg xde mobile version mmg sy ssh nk singgah. ;)
Belog Miss Balqis
aRz MoHa aRz MoHa 22 Nov 2014, 12:24:00
Gulp...harap dapat buka blog saya guna mobile
Hikayat Seorang Budak Hikayat Seorang Budak 24 Nov 2014, 15:45:00
good luck. dah habis ke belum jawab soalan? hehe.
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 12 Dec 2014, 17:51:00
Segmen Cikgu Etuza terbaikkk..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih