Wordless Wednesday #14 | Hanging Bed

Google image : Hanging Bed


{ 34 comments.. read them below or add one }

Farrah MF Farrah MF 5 Nov 2014, 12:23:00
Bestnya klu ada sebuah mcm ni buat lepak santai ngn family :)
ADMIN ADMIN 5 Nov 2014, 12:27:00
Apatah lagi dengan suasana nyaman alam sekitar disekeliling kan..
Suria Amanda Suria Amanda 5 Nov 2014, 12:38:00
Mcm best je hanging bed ni...budak2 duka la ni..dpt kat si krmbar akak tu...confirm tercabut cepat ..
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 5 Nov 2014, 13:52:00
Best ni.
Tapi takut budak tergolek pulak.
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 5 Nov 2014, 13:52:00
Arz buatlah satu kat rumah..
Mesti si gegirl tu suka.
Etuza Etuza 5 Nov 2014, 15:15:00
asalam..aman ja kan santai di ruang yg luas..
Etuza Etuza 5 Nov 2014, 17:08:00
asalam datang lagi sekali kat sini
arzmoha arzmoha 5 Nov 2014, 17:32:00
gulp... tapi dalam wishlist.. insyaallah satu hari nanti
Anizz Annisa Anizz Annisa 5 Nov 2014, 17:52:00
bestnyeee.. kalau dapat nie.. duk lepak2 sambil bace novel syok jugak nie..hihi
arzmoha arzmoha 5 Nov 2014, 21:24:00
baca novel?? tido kena pulak waktu human lagi best
Jari Manis Jari Manis 5 Nov 2014, 22:04:00
hanging bed..kalau nk buat satu kat umah utk bebudak boleh lah..klaau mak budak atau ore bujang mcm sis JM ni mahu putus tali gantung tu
Jari Manis Jari Manis 5 Nov 2014, 22:05:00
Hurmm...ce buat hanging bed berpagar :-)
arzmoha arzmoha 6 Nov 2014, 00:13:00
Biasanya hanging bed macam ni kuat hehe...
arzmoha arzmoha 6 Nov 2014, 00:17:00
hehe tak leh nak komen la. tapi biasanya benda gini di design untuk tahan lasak
arzmoha arzmoha 6 Nov 2014, 00:21:00
jangan ramai-ramai naik pula
YatieOwner YatieOwner 6 Nov 2014, 20:11:00
ni kalau ada satu dekat rumah, memang tempat melepak, plus duduk santai sambil update blog :D
arzmoha arzmoha 7 Nov 2014, 05:01:00
Seperti yang saya fikirkan.
Amelia Amelia 7 Nov 2014, 06:38:00
bestnya dapat katil macam tu!!! tapi bahaya gak kasi budak2 tidur atas tu... mau tergolek ke bawah..
Amelia Amelia 7 Nov 2014, 06:38:00
saya klik2 nuff2 abang Arz sekali ^^
Farrah MF Farrah MF 7 Nov 2014, 17:58:00
Hahaha itu kalau nak mendarat atas lantai, bolehlaa...
Unknown Unknown 9 Nov 2014, 02:01:00
camne nak gerakkan ea? hehe. mendodoi anak kecik sekali dengan parents la kalo camni. xyah beli buaian :)
arzmoha arzmoha 9 Nov 2014, 11:50:00
hehe mungkin bapa akan menjadi mangsa untuk buai ibu dan anak :p
arzmoha arzmoha 9 Nov 2014, 11:54:00
ini katil sebenarnya untuk si abah beristerirehat (betul ka eja)
Norihanyusuf Norihanyusuf 12 Nov 2014, 14:55:00
bestnya, memang lena tidur kalau terbuai-buai camni
Scha Nazri Scha Nazri 13 Nov 2014, 01:50:00
somee dayyyyyyyyyyyyyyy! heeehe
arzmoha arzmoha 13 Nov 2014, 11:05:00
betul tu mama farhanah.....
Nina Mads Nina Mads 14 Nov 2014, 19:19:00
bestnyaaa... boleh ada lg stail ni kat malaysia
arzmoha arzmoha 19 Nov 2014, 14:27:00
saya pun tak tahu sudah ada atau belum
Tetapi sangat menarik
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 21 Nov 2014, 23:53:00
Wahh mesti seronok kalau dapat satu hehhee

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih