Dia Mai Pulak Dah

pageview, blog, traffic source, arzmoha, gambar cantik
Dia mai dah

Salam. Esok dah mula kerja kan? Hujung tahun pasti memenatkan semua pihak.
Dalam aktiviti blogwalking ke blog-blog rakan-rakan tetiba terbuka dashboard. Terkejut pageview hari ni dah cecah 2k. "Biaq Betui" rupa-rupanya dah pernah terjadi sebelum ni Apa Semua Ini.

Saja nak berkongsi.

Jumpa Lagi

{ 59 comments.. read them below or add one }

HAMIDIsP HAMIDIsP 7 Dec 2014, 18:46:00
Ramai pembaca dari Israel..apa yang diorang cari ye?
Unknown Unknown 7 Dec 2014, 19:23:00
ad berita menarik diorng terbaca tu
Etuza Etuza 7 Dec 2014, 19:41:00
Asalam aRz..tak apa, kita bersenjatakan kekuasanNya ..dalam berblog ingat ya selalulah berdoa kepada Allah kerana niat utama berblog bukan nak cari Musuh ya. Kita berdakwa juga..
Etuza Etuza 7 Dec 2014, 19:41:00
ada translation dah tentu banyak memarik diorang baca.
Etuza Etuza 7 Dec 2014, 19:42:00
tourism Malaysian..hehe tu lah yang diorang nak tengok Malaysia yang indah. Usah risau ya..
zarul farhana zarul farhana 7 Dec 2014, 22:23:00
wow byk tue...

ehh kenapa israel byk plak..
Anizz Annisa Anizz Annisa 8 Dec 2014, 09:22:00
jadi lagi?? ape la yg dieorang nak dari blog arz.. ade bnde menarik kot.. xpon pasal fotografi..huhu
Sham Sham 8 Dec 2014, 11:55:00
salam perkenalan...

apa pulak yang dorang cari tu ek...

btw i folow u bro...
cikpinz cikpinz 8 Dec 2014, 12:48:00
Ada keyword yang menarik kot..
Jari Manis Jari Manis 8 Dec 2014, 13:50:00
Ya Ampun..apa yg dorang carik kat blog ni eh...pelik!!!
Jari Manis Jari Manis 8 Dec 2014, 14:48:00
Cikgu Etuza...harap2 dirang x de niat yg x elok kan..maybe org msia yg stay kat sana tapi ada ke...
randomlyally randomlyally 8 Dec 2014, 17:04:00
wahh..dasat... ke robot tu..?
Scha Nazri Scha Nazri 8 Dec 2014, 21:24:00
scha pun pernah dpt mcm ni. sampai 3k. haha
arzmoha arzmoha 9 Dec 2014, 10:25:00
Saya rasa robot ja.
Sebelum ni pun dah pernah kena. dan otai-otai pun cakap benda yang sama
Siti Aisya Ibrahim Siti Aisya Ibrahim 9 Dec 2014, 15:03:00
scary giler... tibe2 naik bnyk cmtuh
Etuza Etuza 9 Dec 2014, 17:11:00
http://madey09.blogspot.com/2014/12/tukar-ke-embedded-ruang-komen-blog-anda.html sila ke laman Etuza ya
Ana Jingga Ana Jingga 9 Dec 2014, 19:00:00
ramainya depa2 ni singgah ke sini... cari apa lah agaknya ye :)
aswaleyla aswaleyla 9 Dec 2014, 20:12:00
wauuuu . 2k. mcm nak jdi cam tu ? share la sikit
arzmoha arzmoha 9 Dec 2014, 21:24:00
ini keja robot aswa ieyla....tak boleh nak share apa-apa
Etuza Etuza 9 Dec 2014, 21:53:00
As'salam aRz blog anda telah etuza review ya..tahniah pilihan yang ke lima..
Eshamz Halim Eshamz Halim 10 Dec 2014, 07:28:00
Apakah semua ini?... ahahahahaha.... ni mesti ada entri yang menarik pasal israel ni...tu yg melonjak naik tuuu..... :D
Unknown Unknown 10 Dec 2014, 07:55:00
Arz Moha, saya pernah dapat macam ni, audience dari israel juga. Tapi masa tu saya baru tukar template blog guna lasantha, then saya decide tukar template lain lepas tu hilang dah audience dari situ. Tapi tak tahulah blog awak macam mana. Harap-harapnya takde lagi dah depa mai, menyeramkan, menggigil kepala lutut ni haa..huhu

Ibu Hana
Julia Johari Julia Johari 10 Dec 2014, 08:50:00
PV 2k...perghhh...cuba cek UV...yg penting blog pink putih ni menarik la....i follow
arzmoha arzmoha 10 Dec 2014, 10:53:00
terima kasih cikgu etuza
arzmoha arzmoha 10 Dec 2014, 10:54:00
huhu mana ada bro eshamz
arzmoha arzmoha 10 Dec 2014, 10:56:00
Dunia blog memang pelik - Hasrul Hassan King of SEO
arzmoha arzmoha 10 Dec 2014, 11:01:00
ni keja robot aja kot.
Sebab dalam satu masa terus 2k....memang pelik kan?
tak ada apa-apa tu
arzmoha arzmoha 10 Dec 2014, 11:03:00
terima kasih saya pun dah follow
OKje OKje 10 Dec 2014, 14:42:00
Salam singgah sini Arz....datang dr blog Etuza....
Tahniah yeh pengunjung cecah 2k
Suria Amanda Suria Amanda 10 Dec 2014, 14:43:00
alamak..apa plak pembaca dari Israel tu cari,....
Unknown Unknown 10 Dec 2014, 16:33:00
wow! Israel tuu.. Zarith follow ye =)
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 10 Dec 2014, 17:25:00
Alamak diaorg cari apa tuuuuuuuuu
arzmoha arzmoha 10 Dec 2014, 22:24:00
hehe itulah kak suria.saya pun tak tahu
Dr Singa Dr Singa 11 Dec 2014, 11:51:00
nak cari fotografer kah mereka itu?
:)
Maria Firdz Maria Firdz 11 Dec 2014, 12:18:00
Wah... Diorg skodeng blog awk... Apa yg dicari agaknya..
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 11 Dec 2014, 17:57:00
Hehe jgn takut ..kita bukan buat salah pon takkan la dia dtg nk kacau blog kita huhuhu
Tunsha Ayunie Tunsha Ayunie 12 Dec 2014, 01:51:00
hehe... ramai peminat Israel suka blog bro arz ni.... hewhew
zarul farhana zarul farhana 12 Dec 2014, 09:07:00
hujung tahun setengah org makin bz..kdg2 ada yg relax ja..
Farrah MF Farrah MF 12 Dec 2014, 13:09:00
Amik tu,..sekali datang rombongan 2K! Akak pun ada terbaca beberapa blogger lain yang terima kunjungan ribu-riban dari Israel begini.
arzmoha arzmoha 12 Dec 2014, 15:24:00
diorang main main serbu ja ni akak...huhu
arzmoha arzmoha 12 Dec 2014, 15:26:00
betul. mungkin ikut department
Unknown Unknown 12 Dec 2014, 16:10:00
nasib baik serbu blog je. ish2.
Bunda_nora Bunda_nora 12 Dec 2014, 16:24:00
Salam singgah...wow banyaknyer...peminatlah tu..
arzmoha arzmoha 12 Dec 2014, 20:05:00
ark....janganlah macam tu. tak pasal-pasal kena banned blog ni nanti
arzmoha arzmoha 12 Dec 2014, 20:07:00
jauhnya mereka mencari Dr Singa.

terima kasih sudi singgah blog saya. Cantik gambar-gambar yang Dr Singa ambil
Norihanyusuf Norihanyusuf 13 Dec 2014, 08:41:00
wahhh, banyak tu
ramai peminat datang baca
Farrah MF Farrah MF 14 Dec 2014, 12:43:00
main serbu-serbu tak harm kita tak pelah kan...
naomei naomei 16 Dec 2014, 11:16:00
Hihi...tulah .macam view datang kan...hihi
zarul farhana zarul farhana 18 Dec 2014, 17:50:00
maybe kalau seorang guru rasanya hujung tahun akan relax kot... sebab tiada proses pembelajaran...
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 21 Dec 2014, 12:02:00
Arz, jadi lagi ke?
Dulu pun pageviews banyak lebihkurang camni, kan?
Harap xde pape masalah di kemudian hari.
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 21 Dec 2014, 12:04:00
Ada entri yang berkaitan depa ka?
Rasa mcm xde kan?

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih