Apa Semua Ini | Blur

Gila, hairan, pageview, terkejut
Pageview arzmoha.com

Salam. Semoga semua pembaca saya sihat hendaknya.
Sebenarnya tiada niat nak 'up' entry hari ini. Tapi bila terbuka dashboard terkejut bila tengok pageview hari ini melambung sampai 1336 baru jam 7 malam. Berbeza banyak dari semalam. Mula fikirkan spam, atau apa-apa yang lain. Bila check audience datang dari Israel. Blur.
Mungkin ada Otai boleh nasihatkan apa-apa.
Apapun saya ingin mengucapkan terima kasih banyak buat semua pengunjung setia blog ini. Saya akan cuba melakukan yang terbaik untuk anda semua. Teruskan membaca entry yang lain. Jangan lupa tinggalkan jejak anda di ruangan komen. 
Terima Kasih. Jumpa Lagi.

{ 42 comments.. read them below or add one }

reezluv reezluv 27 Jun 2014, 20:24:00
entri mana tu yang dapat view dari sana?takde tengok?
Linda Linda 27 Jun 2014, 20:44:00
Perghh hebat betul pageviews...:p
Rina Zaidi Rina Zaidi 27 Jun 2014, 21:25:00
Tu dia. :) Happy blogging.
Amy J Amy J 27 Jun 2014, 22:22:00
ha sudah.. dari israel lak tu. adalah tu yang menarik hati diorang. ^^
AnonymousAnonymous 27 Jun 2014, 22:35:00
ko ni agen zionis ka? depa surf blog ko lupa on proxy
Bahrain Bahrain 27 Jun 2014, 22:52:00
pergh! dari Israel tu..ntah diorang faham ke tak baca blog ni. hehehe :)
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 27 Jun 2014, 22:58:00
HEBAT2 ..cer check betul2 entry mana yg dapat banyak ...Tuuuu
Abdur Abdur 28 Jun 2014, 06:53:00
Kemungkinan pertama:hacker menggunakan proxy atau memang pelawat sengaja menggunakan proxy atau VPN.

Kalau encik menggunakan wordpress encik boleh menyekat pelawat dari negara (berdasarkan IP) yang encik larang untuk melawat ke Blog.
Karya Mahirah Karya Mahirah 28 Jun 2014, 07:31:00
pergh... israel tu... entry mana yg deme suka baca?
Anizz Annisa Anizz Annisa 28 Jun 2014, 08:43:00
israel? cer cek entry mne yg dyeorg bace..huhu.. takut jugak tu tengok..aiyakk..
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah 28 Jun 2014, 10:35:00
mereka ada agenda tu..atau saja-saja nak test power!

Entri terbaru saya dalam blog Hero Borneo
aRz MoHa aRz MoHa 28 Jun 2014, 13:09:00
saya tgk balik ada dua post yang tinggi pageview cecah 1k Wordless Wednesday #5 yang ada gambar anak saya dan saya di jetty Pulau Aman dan World Cup Fifa
aRz MoHa aRz MoHa 28 Jun 2014, 13:10:00
Tak la hebat sangat pageview ini ja melambung sampai seribu
aRz MoHa aRz MoHa 28 Jun 2014, 13:12:00
Terima kasih Mama Mursyid
aRz MoHa aRz MoHa 28 Jun 2014, 13:15:00
Yela Isya mula tgk pageview tinggi seronok bukan main. Tapi bila tengok audience terkejut
aRz MoHa aRz MoHa 28 Jun 2014, 13:16:00
adeh agen zionis pulak.....hahhaha
aRz MoHa aRz MoHa 28 Jun 2014, 13:16:00
a'a diorang paham tak hehehe
aRz MoHa aRz MoHa 28 Jun 2014, 13:17:00
ada dua entry yang paling tinggi kak.
satu gambar saya dan anak saya di jetty
satu lagi pasal world cup table update
aRz MoHa aRz MoHa 28 Jun 2014, 13:18:00
saya tak guna wordpress tuan. terima kasih atas nasihat. saya guna blogspot lagi
aRz MoHa aRz MoHa 28 Jun 2014, 13:19:00
erkkk gulp apa lah yang diorg minat sangat
aRz MoHa aRz MoHa 28 Jun 2014, 13:19:00
yaka. kenal tanya Brado Kapak ni
aRz MoHa aRz MoHa 28 Jun 2014, 13:20:00
jangan bagi saya takut hehehe
aRz MoHa aRz MoHa 28 Jun 2014, 13:20:00
ada dua entry yang mendapat pageview tinggi saya rasa dua tu la
Sobri Yaacob Sobri Yaacob 28 Jun 2014, 22:34:00
owh israel..
ada post entry bkaitan negara merekakah?
mungkin termasuk saja kot..x pun
amat bminat dgn blog hang bro :) he..he
Eshamz Halim Eshamz Halim 28 Jun 2014, 23:14:00
Ada gak geng2 lain camni gak... dari israel hits banyak... maybe sebab blogspot kot... sbb geng2 yg sama kes gini semua guna blogspot... :D
Karya Mahirah Karya Mahirah 28 Jun 2014, 23:37:00
deme nak usha jetty pulau aman ka arz moha huhu... klu world cup fifa tu boleh percayalah sbb apa rating pageview tinggi kat situ... tgh hot skang...
aRz MoHa aRz MoHa 29 Jun 2014, 00:37:00
mungkin nak bercuti agaknya hehehe. yup world cup tengah hot.
aRz MoHa aRz MoHa 29 Jun 2014, 00:38:00
owh. terima kasih eshamz atas info. abaikan jela kalau macam tu
aRz MoHa aRz MoHa 29 Jun 2014, 00:38:00
tak pernah lagi buat entry mengenai negara depa tu.
tersilap masuk agaknya
ros_reeza ros_reeza 1 Jul 2014, 11:49:00
hairan juga bila pengunjung ramai dari sana kan. tapi, takpe ambil dari sudut positif je :) mungkin lebih kepada entry world cup tu.
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal 1 Jul 2014, 13:06:00
Assalammualaikum... arzmoha,

mselim3 baru nak cadang tgk entry mana yang menyumbang traffik tinggi tu.. dah ramai advice pulak heheh... sempena WCup... traffik naik. mselim3 traffik datang daripada senarai pemain bola yang beragama islam..

mselim3
Nadya Bubble Nadya Bubble 1 Jul 2014, 15:50:00
Inshaallah takde apa tu. Saja depa datang singgah hehe.


**SALE SEHINGGA 4 JULAI 2014!!!
http://nadyabubble.blogspot.com/2014/06/sale-jualan-penghabisan-stok.html
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 12 Jul 2014, 16:35:00
Dengar nama Arz Moha diorang ingat dari kalangan diorang kot.
Erkkk..
aRz MoHa aRz MoHa 13 Jul 2014, 01:36:00
alamak. tapi kalau taip arz memang macam ada nama area sana.
aRz MoHa aRz MoHa 13 Jul 2014, 01:38:00
rupanya kena up entry berdasarkan isu semasa ya
Jari Manis Jari Manis 20 Jul 2014, 20:18:00
pageview comes from israel! Biar betik apa yg dorang carik kalah pageview from msia. U ouls mmg glamour kot d kalangan mereka heeee. Think +ve x de ape lah :-)
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:59:00
nak buat camna diorang minat

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih