Wordless Wednesday #6 | Facebook Timeline Video


Wordless Wednesday #6
Facebook Timeline Video. Siapa ada video ini yang popular di facebook suatu ketika?
Alhamdulillah sempat download dan kongsi semula. Siapa yang ada facebook saya mungkin pernah lihat video ini. Tapi masa tu belum aktif berblogging.
Tak lama pun. Selamat Menonton.
Wordless Wednesday #6 | Facebook Timeline Video

{ 35 comments.. read them below or add one }

Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 25 Jun 2014, 06:41:00
Nice .... Kak Lya pon ada buat jugak aritu ..
AnonymousAnonymous 25 Jun 2014, 08:50:00
Pernah..pernah.. hehehe..dah mcm flashback rasanya... hehhe
Anizz Annisa Anizz Annisa 25 Jun 2014, 10:37:00
hehe..ade pernah wat gak nie.. kelaka je tengok status lame2..hihi
Abam Kie Abam Kie 25 Jun 2014, 11:58:00
as salam. dulu abe kie pernah buat video mcm ni di fb. terasa nak buat lg.

BTW, abe kie dah letakkan link adik kat bloglist abe. tq sbb sudi bertukar2 link, ye?
Cik Itah Cik Itah 25 Jun 2014, 13:38:00
salam. heehheh sy pun pernah..nak download tapi tak reti la pulak huhuuuh
mselim3 mselim3 25 Jun 2014, 15:47:00
Assalammualaikum... arzmoha,

tak dapat tgk video tu .. sedih. ada masalah dengan google crome..

mselim3
sobri yaacob sobri yaacob 25 Jun 2014, 18:06:00
owh nice video..mcm saya bila tgok balik vdeo tu bro..tringat masa zaman kgilaan dgn fb
Fadzi Razak Fadzi Razak 25 Jun 2014, 18:52:00
fb baru buat, so tak sempat nak ada.
Unknown Unknown 25 Jun 2014, 21:53:00
kdg2 touching tengok video fb ni.. mungkin sb lagu latar dia
arzmoha arzmoha 26 Jun 2014, 11:48:00
hehe. semua boleh buat free.
arzmoha arzmoha 26 Jun 2014, 11:54:00
hehe saya kebetulan leh download menerusi Henpon
arzmoha arzmoha 26 Jun 2014, 11:55:00
waalaikumsalam Mselim3 terima kasih sudi berkunjung. tak apa. pelan-pelan
arzmoha arzmoha 26 Jun 2014, 11:56:00
terima kasih jueliza. Nanti saya blogwalking.
arzmoha arzmoha 26 Jun 2014, 11:58:00
betul Sobri. gila fb semua nak update
arzmoha arzmoha 26 Jun 2014, 11:59:00
hehe. tak tahu boleh buat lagi atau tak
arzmoha arzmoha 26 Jun 2014, 11:59:00
betul zamani lagu latar mainkan peranan
Eshamz Halim Eshamz Halim 26 Jun 2014, 12:18:00
Terbaekkk lah bro... nice video ni... :D
irrayyan irrayyan 26 Jun 2014, 13:00:00
baru boleh tgk bila buka ngan pc. nampak UAI..hihi
Our Story Our Story 26 Jun 2014, 15:34:00
walking here...

hey saya pun pernah terjebak juga hihihihi....
Ainim Rashihah Ainim Rashihah 26 Jun 2014, 23:56:00
bila tengok balik flashback video tu rasa mcm dah tua je saya. hahaha
arzmoha arzmoha 27 Jun 2014, 01:59:00
semua orang pasti excited dengan video FB timeline ni :)
arzmoha arzmoha 27 Jun 2014, 02:00:00
:) seronok jugak bila flashback ni
Pencinta Coklat Pencinta Coklat 27 Jun 2014, 02:10:00
terima kasih sudi follow saya
Karya Mahirah Karya Mahirah 27 Jun 2014, 08:43:00
tak dpt nak tengok sbb office block huhu..
Cik Rose Cik Rose 1 Jul 2014, 11:50:00
maaf, tak dapat nak tengok video tu.
Amelia Amelia 11 Aug 2014, 00:30:00
saya x buat pun. malas. tengok orang lain punya je. hehehehe

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih