Ada Bear Di Sebalik KitKat

Teddy Bear Dengan Setiap KitKat 15 Packs Sharebag

Teddy Bear dari KitKat? Ya dengan setiap pembelian KitKat 15 packs sharebag. Cumanya ianya adalah terhad selagi stok masih ada. Teddy Bear ini didatangkan 3 warna. Pasti penggemar dan penumpul teddy bear tercari-cari untuk melengkapkan koleksi. Ketika anda sedang membaca entri ini aRz yakin stok KitKat ini kemungkinan tiada stok. Maksudnya dah habis.

kitkat bersama teddy bear, teddy bear with kitkat, kitkat 15 packs,
Kitkat 15 packs dan teddy bear
kitkat, kitkat teddy bear, kitkat 15 packs sharebag, teddy bear kitkat comel,
KitKat 15 packs

teddy bear kitkat, kitkat edisi khas teddy bear, cantik tak teddy bear kitkat, koleksi teddy bear kitkat,
Teddy Bear KitKat

Teddy Bear dengan pembelian KitKat 15packs. Alang-alang aRz pernah kongsi mengenai KitKat Green Tea, Aiskrim KitKat Green Tea, KitKat Rubies kongsi juga KitKat dengan Teddy Bear yang comel ni. aRz pun cuma nasib baik dapat juga satu. Teddy Bear untuk Cik Puteri, KitKat untuk abah hehe....eh macam mana dengan pembaca blog aRz? Dapat tak? #MYbreak

Jumpa Lagi.

aRz MoHa
Personal Lifestyle, Parenting and Photography,
azrilmohdhaniffa@gmail.com

{ 26 comments.. read them below or add one }

idzwa kamaruddin idzwa kamaruddin 28 Dec 2015, 10:16:00
tak dapat sebab tak beli..hehee..
aRz MoHa aRz MoHa 28 Dec 2015, 10:51:00
hahaha....memang tak dapat la :p
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit 28 Dec 2015, 12:00:00
Tahulah kakak arz macam kakak juga suka kitkat:)
Ini kalau anak kakak tahu mereka pun nak juga bear tu - nampak gebu
Yan Ty Yan Ty 28 Dec 2015, 12:17:00
ala tomey nya.. leh jadikan gift ni...
Nor Azimah Nor Azimah 28 Dec 2015, 14:27:00
Tomei angt, tapi ank dh besar, tk main teddy dah, hi hi
Zie Has Zie Has 28 Dec 2015, 15:30:00
puteri dapat teddy bear... so kitkat untuk abah. ibu nya? plastik jer :p
Zie Has Zie Has 28 Dec 2015, 15:32:00
kitkat oh kitkat ... terus terasa nak cari sekarang juga
Zie Has Zie Has 28 Dec 2015, 15:33:00
banyak kali tengok iklan kat TV ada teddy tu ... tapi bila gi supermarket tak jumpa pun
Jueliza Jamani Jueliza Jamani 28 Dec 2015, 16:30:00
comel la pulak teddy bear tu..
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 28 Dec 2015, 18:08:00
Comelnya bear tu..

ada promotion tak sekarang?
aRz MoHa aRz MoHa 28 Dec 2015, 22:47:00
samalah dengna aRz...kitkat ni kalau ada memang tak berhenti mengunyah...tapi tak selalu...kena rajin juga minum air masak...
aRz MoHa aRz MoHa 28 Dec 2015, 22:48:00
haaa betul tu yanty...hadiahkan untuk seseorang kan?
aRz MoHa aRz MoHa 28 Dec 2015, 22:48:00
tak tahulah kalau masih ada stok..cubalah
aRz MoHa aRz MoHa 28 Dec 2015, 22:48:00
ibunya....errr kongsi kitkat la hehe
aRz MoHa aRz MoHa 28 Dec 2015, 22:49:00
haha...macam-macam pula kitkat sekarang ni....
aRz MoHa aRz MoHa 28 Dec 2015, 22:49:00
rasanya promotion sekali dengan teddy bear ni macam dah habis...limited stok
aRz MoHa aRz MoHa 28 Dec 2015, 22:50:00
rasa tak banyak stok edisi teddy bear ni
Kak Yon Kak Yon 29 Dec 2015, 09:06:00
bear yg comel warnanya yang coklat.sesuai dgn coklat kitkat..
anajingga anajingga 29 Dec 2015, 21:35:00
adik ika dulu sibuk nak masa nampak ni kat aeon, ayah dia buat tak tahu je..sukalah cik puteri dapat bear2 lagi tambah koleksi hihi :)
Dunia Zumal Dunia Zumal 30 Dec 2015, 13:13:00
Dah lama tak makan kitkat...
Dunia Zumal Dunia Zumal 30 Dec 2015, 13:13:00
Dah lama tak makan kitkat...
Wardah Aneesa Wardah Aneesa 30 Dec 2015, 18:58:00
Nampaknya kena singgah kedai ni. Nak teddy bear punya pasal. Hihi

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih