Nestle KitKat Green Tea.. Tak Cukup Satu

Aiskrim Nestle KitKat Green Tea

Nestle KitKat Green Tea. Kalau sebelum ini arzmoha.com ada kongsikan mengenai KitKat Green Tea. Tetapi hari ini nak cerita sikit mengenai Green Tea juga. Cumanya Aiskrim KitKat Green Tea. Kenapa tiba-tiba saja cerita pasal aiskrim KitKat Green Tea?

Aiskrim KitKat Green Tea

Sesaja nak cerita pasal aiskrim kitkat green tea ni sebab semalam baru dapat rasa. Lagipun esok kan hari sabtu. Jangan lupa beli dan rasa sendiri sambil layan movie atau sambil jalan-jalan diluar. Bagi penggemar green tea wajib dapatkan memang sedap. Tak rugilah orang kata.

aiskrim kitkat green tea, kitkat green tea, kesedapan aiskrim kitkat green tea,
Aiskrim KitKat Green Tea

Harga Aiskrim KitKat Green Tea

Harga Aiskrim KitKat Green Tea.....ermmmm harganya...aRz tak tahu..sebab Puan Isteri yang belanja. Katanya pengubat kepenatan memandu datang dan balik kerja. Ok Serius tak tahu pasal harga aiskrim ini. Yang Pasti memang sedap...Satu tak cukup...Selamat Mencuba....

Jumpa Lagi

{ 15 comments.. read them below or add one }

Anizz Annisa Anizz Annisa 9 Oct 2015, 20:35:00
ishhh dah la tengok kitkat green tea xdpt lagi..ni tgk aiskrim plak..ayooo..nak beli nak rasaa.. jeles.. :P #meroyanzz
aswaleyla aswaleyla 9 Oct 2015, 22:04:00
nak try lama dah tapi duit kempis. takpe, esok boleh try
Amy J Amy J 9 Oct 2015, 22:29:00
pergh. ada eskrim pula!! ni x sabar nak cari ni weyhhhhh
Pha Is Pha Is 10 Oct 2015, 05:50:00
x cukup dengan cekelat, ais krim pulak...
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 10 Oct 2015, 15:40:00
aiskrim pun hado ?

okeh ! kena pi cari ni ...
Cik Ash Cik Ash 11 Oct 2015, 11:37:00
Uish yg kitkat tu belum dapat lagi ni ada yg aiskrim pulak xleh jdi kena cari ni
izzeyda izzeyda 12 Oct 2015, 08:51:00
ada aiskrim plak ke? ayoo tak boleh nak rasa lagi, batuk dan suara hilang lagi nih..
Dunia Zumal Dunia Zumal 12 Oct 2015, 17:26:00
Versi aiskrim pun ada ya... terliur dah nie...
anajingga anajingga 12 Oct 2015, 17:35:00
niss, arz kan duta kit kat, kak ain ko duta magnum :)
Inani Hazwani Inani Hazwani 13 Oct 2015, 17:15:00
Hari tu nak beli takut tak sedap sebab nani kureng sikit green tea ni. Heheh :D
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 14 Oct 2015, 14:29:00
atotototo Kak Long is being sweet =D
bila nak banje adik2 plak Kak Long ? ehehehe..
zai zamree zai zamree 15 Oct 2015, 13:56:00
cuweeeetnya kak long lanje abg long eskrem
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 21 Oct 2015, 11:33:00
coklatnya dah rasa ais krim belum lg ;-) tggu org belanja hahahaah
Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli 5 Nov 2015, 14:22:00
eh.. ada asikrim eh.. Nak kena cari nie.. tq arz for info..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih