Jangan Makan Kit Kat Green Tea Sebab....

KitKat Green Tea 

Jangan makan KitKat Green Tea. Sebelum tu, ini adalah perisa terbaru Kitkat. Memang nampak pelik KitKat sebelum ini lebih dikenali dengan berwarna merah tetapi dengan perisa terbaru ini berwarna hijau. Tetapi jangan makan KitKat Green Tea Sebab....

KitKat Green Tea, Kit Kat Green Tea, jangan makan KitKat Green Tea,
KitKat Green Tea 

Jangan makan KitKat Green Tea 

Ya..  Jangan makan sebabnya jika semua rakyat Malaysia mula meminati KitKat ini alamat permintaan akan semakin tinggi dan harga akan mula naik....Harga sekarang adalah RM 3.60 tetapi masa aRz beli pada harga promosi RM 3.38 kebetulan ke Guardian Health and Beauty Malaysia. Untuk saiz lebih kecil pada harga RM 1.90.

Hanya beberapa tempat sahaja baru jual. Rasanya pula.... Mmm tak ubah seperti KitKat. Tetap sedap.

Perisa baru Kit Kat, kitkat hijau, Kit Kat Green Tea, KitKat,
Semuanya hijau

Lebih sedap jika disejukkan terlebih dulu. Kalau cair rasa agak kurang menarik. Cik Puteri pun suka tapi kena sorokkan sebab kalau dia nampak alamat aRz tak dapat rasa. 

Ehhh semua dah cuba belum? Manis? Mana ada coklat yang tak maniskan? Cubalah dulu... 

Jumpa Lagi. 

{ 21 comments.. read them below or add one }

Izzati Suhaide Izzati Suhaide 6 Sep 2015, 00:39:00
perghhh..mahal jugak ekkk...tapi kan nak cikettt..hihi
Nik Azidah Nik Azidah 6 Sep 2015, 04:47:00
Eh eh macam sedap....nak kena gi cari ni...
timm bill timm bill 6 Sep 2015, 10:26:00
Ehe..lanie mmg da promosi utk kitkat ni..boley beli ni!
Inani Hazwani Inani Hazwani 6 Sep 2015, 10:35:00
Hari 6tu ada tengok dorang promote dekat Mid Valley tapi tak beli pun. Heheh
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 6 Sep 2015, 12:49:00
Hushhh.....
Tak dapat gambaran rasanya... kena try ni !!!
Pha Is Pha Is 6 Sep 2015, 13:01:00
macam pelik plak coklat kaler hijau.. hahaha
SalbiahM SalbiahM 6 Sep 2015, 17:02:00
buat saspen je tajuk entry ni...haha
tiga lalat tiga lalat 6 Sep 2015, 21:07:00
poyo je larr., harhar2

wak dah lama makan kitkat ijo nih sbb ada kawan jepun kirim., made in malaysia lg ;p
anajingga anajingga 6 Sep 2015, 23:10:00
nampak dah kat speedmart, belum try lagi ni, :)
elly khalid elly khalid 6 Sep 2015, 23:53:00
errrmmm..igtkan ape td...hihihi...
x penah lak elly jumpa kitkat warna hijau ni..
leh la gak try nnt..hihihi

ceria2 ke blog elly ;)

MISI PHOTOSHOOT SHAKLEE DI LATA ISKANDAR....
elly khalid elly khalid 6 Sep 2015, 23:59:00
eerrmmm...igtkan ape td..xpenah lak tau ada kitakat kaler hijau..hihiih
nnt nk try laaa

Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 7 Sep 2015, 11:52:00
dah try dah. ms hari kedua berada di rak coklat JJ ;-)
izzeyda izzeyda 7 Sep 2015, 16:32:00
tajuk buat suspen jer.. hehehe..
izzeyda izzeyda 7 Sep 2015, 16:34:00
sedap ya, nanti nak beli laa.. hari tuh dah ushar dah.. tapi tak beli pun..
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 8 Sep 2015, 00:36:00
aloorh dedi ni berkira ngan Cik Puteri haha.. kasi Cik Puteri sketol je.. Arz makan lagi tiga..
mmg pun addicted tp lebih manis.. CT lebih prefer kitkat hazelnut =)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih