Rubies Yang Comel

KitKat Rubies Yang Comel

Kit Kat Rubies merupakan keluaran baru dari Nestle. Apa beza dari Kit Kat lain? Kalau dengan Kit Kat Green Tea memang ada beza dari segi rasa. Tapi kalau dengan KitKat yang biasa bagi aRz sama saja cuba dari segi saiz ada perbezaan. Sangat Comel sebab tu aRz katakan Kit Kat Rubies yang comel.

KitKat, Kit Kat, Kit Kat Rubies, KitKat Rubies comel, jangan makan kitkat,
KitKat Rubies

Kit Kat Rubies ni mesti beli dalam satu kotak yang mengandungi 3 pek/bungkus kecil KitKat. Tapi sekotak aRz boleh habiskan dalam masa kurang dari beberapa minit sebab comel sangat hehe. Cik Puteri pun suka.

Kit kat rubies, Kitkat rubies comel, harga kitkat rubies, dimana boleh dapatkan kit kat rubies,
Kit Kat Rubies

Harga KitKat Rubies ini dalam lingkungan RM 3.50 - RM4.50. Sebab apa harga lain? Sebab lain tempat lain harga. Kalau di Caltex lebih kurang 4 ringgit lebih berbeza dengan harga yang Guardian Health and Beauty. Memang tak sama ikut promosi sesuatu tempat tu. 

Kenapa asyik promote coklat saja? aRz memang penggemar coklat sebenarnya, dari Coklat yang memang rasa coklat sampailah ke kek yang ada rasa coklat macam kek batik dan sebagainya. Moist kek ? Jangan cakapla. Ok setakat ini dahulu. Selamat Mencuba.

Dah Baca Nasi Lemak Kukus Pendekar Mustar yang pernah diviralkan di facebook???

terima kasih kerana sudi membaca KitKat Rubies Yang Comel

aRz MoHa
Whatsapp : 011-27130797
Instagram : instagram.com/arzmoha
Jom Like Page BloggerUtara DISINI

{ 18 comments.. read them below or add one }

izzeyda izzeyda 11 Nov 2015, 14:48:00
suka jugak coklat.. tak pernah lagi rasa yang rubies nih.. tapi macam mahal skit laa..
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 11 Nov 2015, 15:11:00
Oh ! peminat chocolate rupanya...

semalam dok pegang2 dekat Tesco, tapi tak tercampak dalam troli pulak.. huhu
el el 11 Nov 2015, 16:26:00
sedapnye coklat
bak mai nanti makan burger haha
Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli 11 Nov 2015, 16:28:00
Sedapkan arz.. Ohsem.. Sha x jumpa lagi aiskrim Green tea kitkat tu..
Farrah MF Farrah MF 11 Nov 2015, 20:44:00
Ohhh, rasanya lebih kurang je ke,..akak ingatkan dlm tu ada jem ke inti ke
aRz MoHa aRz MoHa 11 Nov 2015, 21:53:00
Mmm boleh dikatakan mahal sikit dari yang biasa
aRz MoHa aRz MoHa 11 Nov 2015, 21:53:00
Lain kali campak banyak2...takpa lain kali boleh beli
aRz MoHa aRz MoHa 11 Nov 2015, 21:54:00
Jenuh nak bawa banyak tuk #bloggerutaraofficial
aRz MoHa aRz MoHa 11 Nov 2015, 21:54:00
Ada kedai yang dah jual ada yang tak jual
aRz MoHa aRz MoHa 11 Nov 2015, 21:55:00
Tak ada pun kak farah rasa sama ja
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 12 Nov 2015, 09:02:00
huwaaa ada kitkat baru.. i loike kitkat too..
tapi still suka kitkat yang lama.. skrang ni macam tak sama dah rasa..
Murni Alysa Murni Alysa 12 Nov 2015, 13:54:00
sedapnya coklat..nanti g langkawi nak borong satu beg besauuuu
Nurul Shahira Nurul Shahira 13 Nov 2015, 10:03:00
Sha kureng sikit dengan coklat. Tapi kalau saiz comel gini, inshaAllah habis jugak sepeket :D

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih