Bercuti Ke Pantai Timur
Salam. Baru ini aRz ada beritahu mengenai jom balik kampung. (kampung sebelah isteri) Baca SINI. Dalam masa yang sama dapatlah merasa makanan kegemaran aRz. Jadi kenalah mengembara jauh untuk merasa atau menikmati makanan kegemaran ini.
Perjalanan balik kampung ini pergi dan balik lebih kurang 850km. Dari Utara ke Pantai Timur. Perjalanan agak jauh tetapi bila dah biasa ni takla rasa terlalu jauh atau sakit pinggang sebagainya.
Penang-Kuala Terengganu |
Mengembara jauh kerana makanan kegemaran. Sebenarnya memang wujud manusia seperti ini sanggup berjalan jauh hanya untuk mencari makanan kegemarannya. aRz alang-alang balik kampung sekali cari makanan kegemaran.
Makanan kegemaran aRz ini sebenarnya aRz dah pun upload di instagram. Insyaallah sikit masa lagi aRz kongsikan di sini juga. Termasuk bagaimana boleh jumpa makanan ini serta dimana tempatnya. Hari ini cuma nak kongsikan jarak perjalanan aRz baru-baru ini. Cik Puteri yang kecil-kecil dah mengembara jauh. Baik sampai sini dulu.
Tunggu ya.
Jumpa Lagi.