Wordless Wednesday #29 | Hargai mereka

Wordless Wednesday | Hargai Mereka

Jika kamu memiliki seseorang yang baik disisi kamu, hargai mereka. Orang seperti ini tidak selalu hadir disisi kita.
hargai mereka, appreciate them, orang yang baik, kawan yang baik,

{ 15 comments.. read them below or add one }

Amy J Amy J 24 Jun 2015, 13:17:00
setuju. silalah hargai mereka. kalau nak tau dia tu berharga ke x, tengok bila xde sehari dalam hidup kita. kalau kita asyik rasa x kena, dia mmg bawa impak hebat dalam hidup
aRz MoHa aRz MoHa 24 Jun 2015, 13:47:00
Betul Amy. Adakala orang seperti ini kita lupa tatkala berjumpa orang baru
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 25 Jun 2015, 00:04:00
Indeed, true.... tak ramai orang yang menghargai kita, kalau dapat... hargai mereka... Sha tak berapa bertuah tentang ni :)
aRz MoHa aRz MoHa 25 Jun 2015, 10:06:00
Pasti ada yang menghargai kita. Tetapi perlu menghargai yang lain dahulu.
titan titan 25 Jun 2015, 11:59:00
ok.

baik cik garam.

kena hargai.
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 25 Jun 2015, 12:12:00
ada tu Sha.. mungkin Sha tak tahu... :)


DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 25 Jun 2015, 12:12:00
ya, yang memberi impak tu JODOH amy.. bukan crush lagi..
*ehh..tetiba.. hehehehee...*
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 25 Jun 2015, 12:13:00
tengah fikir2 kenapa nama dia Cik Garam..... errmmm... :)
anajingga anajingga 25 Jun 2015, 22:04:00
hargailah sementara ada peluang :)
SalbiahM SalbiahM 26 Jun 2015, 11:28:00
jangan bila dah takde baru rasa kehilangan
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 28 Jun 2015, 00:24:00
hahahaha nama twitter dia comel nya.. hahaha sodium =P
Eka Tikah Eka Tikah 29 Jun 2015, 12:15:00
hargai mereka. sbb bukan mudah nak jumpa org mcm tu kan. hehe

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih