Kad Bisnes Murah Beli 10 Percuma 10

KAD BISNES MURAH | BELI 10 PERCUMA 10 | 

Wooowwwww ! PROMOSI TERLAJAK MURAH SEMPENA RAYA YANG BAKAL TIBA NI. Dengan hanya membeli 10 kotak bisnes kad anda akan menerima 10 kotak lagi!!  Siapa yang taknak lepaskan peluang keemasan ni ! Kenapa perlu ada Bisnes Kad? 
  • Salah satu medan promosikan produk jualan anda.
  • Satu alternatif untuk tingkatkan ‘branding’ barangan anda.
  • Menambah kenalan dan network lebih luas.
Kepentingan kepada Blogger, bisnes kad atau blogger kad ini sangat penting. Lagi-lagi blogger #retis dan #otai amat memerlukan Bisnes kad bagi meningkatkan lagi branding Blog disamping menambah kenalan blogger. Pasti susah jika rakan baru mahu mengingati nama blog anda, bukankah Bisnes kad banyak membantu?

Sekiranya anda mahukan dalam kuantiti yang sedikit. Berikut adalah pakej yang lain:
  1.  1 box/100pcs = RM26
  2.  3 box/300pcs = RM53
  3.  5 box/500pcs = RM75
  4. 10box/1000pcs = RM110 (Free 10box)
*harga tidak termasuk design dan postage
Kad Bisnes, kad Bisnes Murah,
bizkad murah

  • Material : Art Card Matt Lamination
  • Jenis : 260gsm art paper
  • Kalis Air
  • Elegent dan profesional 
  • Tahan Lama berbanding kertas biasa 
  • Laminate yang tidak licin dan tidak bersinar
  • Warna lebih tepat dan cantik
Sticker murah

Sekiranya anda mahu selit tempahan sticker, pakej kad kahwin murah, banner, bunting, dan lain lain perkhidmatan printing.. Boleh hubungi:

Dalizgrafix
IG :  @dalizgrafixWhatsapp: +6012 3644 805
WechatID: dalizgrafix2
Facebook : Adam's Print Shoppe / dalizgrafixEmail: dalizgrafix@gmail.com

{ 19 comments.. read them below or add one }

Nik Ainaa Nik Ainaa 14 Jun 2015, 19:56:00
harga sgt berbaloi. aina pun belum ada blogger kad. huuu
Cikna Cikna 15 Jun 2015, 19:14:00
Memang betul2 Murah & berbaloi ni....;-)
adk dayah adk dayah 15 Jun 2015, 19:46:00
murah giler, nak kena tempah juga la kalau macam ni punya harga
Jari Manis Jari Manis 16 Jun 2015, 08:42:00
rasanya x perlu lah business kad ni sbb bukan kategori blogger #retis dan #otai hiksss
Eny Abdullah Eny Abdullah 16 Jun 2015, 12:37:00
nak buat juga kad bisnes heheheh
kisah earty kisah earty 19 Jun 2015, 23:04:00
apa lagi aina..sila tempah ey..hehehe
kisah earty kisah earty 19 Jun 2015, 23:05:00
memang berbaloi sgt r yanie..Insya-ALLAH tak rugi tempah ..
Cik Mimie Cik Mimie 20 Jun 2015, 10:02:00
Wah, murah...p kita blogger biasa2 je..xperlu kot blogger kad ni..hehe..
Amy J Amy J 24 Jun 2015, 14:27:00
terbaiklah! nnti nak beli dekat sini je
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 25 Jun 2015, 11:28:00
Eny memang patut dan wajib buat business card laahh... hehehehee... :)

DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 25 Jun 2015, 11:30:00
bagussss ni, sekali dengan upah design card..
sangat membantu bagi org yang tak reti nak design-design ni... :)
ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH 26 Jun 2015, 14:37:00
Assalam arz,
berminat niiiiiiiiiii :)
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 28 Jun 2015, 00:38:00
wow murah gila.. tapi adus banyaknya hahaha..
kasi kat semua kedai kat penang ni x habis rasanya..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih