Iklan Baru Yusuf Taiyoob?

Yusuf Taiyoob

Salam. Rasanya tidak asing lagi iklan Yusuf  Taiyoob ketika bulan Ramadhan. Dengan suara bisikan wanita " yu..sufff....tai...yoob". Kurma juga antara makanan sunnah paling popular di bulan Ramadhan. Banyak kelebihan mengamalkan makanan sunnah ini. Antara kurma yang menjadi pilihan aRz adalah kurma Ajwa. 

google image


Baik kita kembali kepada tajuk entri kali ini. Semalam aRz berbuka di rumah kakak sulung. Lepas dari berbuka anak sedara aRz beritahu ada iklan baru Yusuf  Taiyoob. Lagipun aRz jarang tengok televisyen. Kekadang televisyen lebih tengok aRz. Jadi tak sabar nak tengok iklan tersebut. Memang betul iklan baru. Kreatif.

Jom tonton Disini >> DUSBSMASH YUSUF TAIYOOB

Haha. Bila tengok ulang-ulang rasa macam iklan seram pun ada. Serius ja muka yang didepan tu. Ok jangan ambil serius gurau-gurau sikit. Selamat menjalani ibadah puasa. Berbukalah secara bersederhana.

Jumpa Lagi.


{ 32 comments.. read them below or add one }

SalbiahM SalbiahM 21 Jun 2015, 15:07:00
hahaha..scary jugak.ingat betul lah ada iklan baru tadi.
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jun 2015, 15:24:00
scary yang dibelakang tu...
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 21 Jun 2015, 15:31:00
hahaha.. beria iolls tengok...

ingat kan bebetul iklan baru.. dubmash menghantui sekaranag ~~
Yan Ty Yan Ty 21 Jun 2015, 15:43:00
Seriously gila gelak kuat Jumaat lepas kt opis. Hahahahaha
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jun 2015, 15:44:00
haha... muka depan serius. muka belakang menakutkan. tengok background hancuss
❤Kamsiah❤ ❤Kamsiah❤ 21 Jun 2015, 20:27:00
musim dubsmash sekarang ni...
Jia Rizaira Jia Rizaira 22 Jun 2015, 05:56:00
Kalau orang belakang tu dimekapkan tebal2...kompem menakutkan.....haha
RahimAim BudakPrihatin RahimAim BudakPrihatin 22 Jun 2015, 07:53:00
terlalu kreatif...dah la along tgk iklan ni skitr pkul 12 lbih pd wktu mlm...memule tgk sorg2, ktawa mgilai ngilai..housemate tnya, tgk apa. tnjuk kat diorg, diorg pn trglk sakan sama2... pkul 12 lbih..tahu?ahha
RahimAim BudakPrihatin RahimAim BudakPrihatin 22 Jun 2015, 07:53:00
terlalu kreatif...dah la along tgk iklan ni skitr pkul 12 lbih pd wktu mlm...memule tgk sorg2, ktawa mgilai ngilai..housemate tnya, tgk apa. tnjuk kat diorg, diorg pn trglk sakan sama2... pkul 12 lbih..tahu?ahha
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 22 Jun 2015, 09:32:00
Yusof tayoob, yang kurma berbisik tu kan.. memang pun ada iklan baru, tak salah produk baru ..
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 22 Jun 2015, 12:07:00
Tak payah iklan pun tetap cari kurma YT..:)
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 22 Jun 2015, 18:35:00
alamak... Blog dah berwajah baru... Ingatkan SS tersalah beraya umah orang tadi... he he he....
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 22 Jun 2015, 18:37:00
Dalam banyak2 kurma... SS lebih suka Medjool..
Scha Nazri Scha Nazri 22 Jun 2015, 21:05:00
Hahhahahahah. tak bosan layan dubsmash nii. hehehe
Hajar Shikin Hajar Shikin 23 Jun 2015, 00:54:00
serius kelakar, ulang banyak kali...hahaha
Eny Abdullah Eny Abdullah 23 Jun 2015, 10:59:00
iklan kurma yg menyeramkan setakat ini -_-
Amanda Suria Amanda Suria 23 Jun 2015, 16:56:00
Ada2 je arz ni kan..tp mmg seram kalau dgr ulang2
Farrah MF Farrah MF 24 Jun 2015, 12:10:00
Hihihi elemen 'scary' nya memang ketara ;)
Amy J Amy J 24 Jun 2015, 13:57:00
ya allah. macam2 sungguh dubsmash sekarang... hailah..
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 25 Jun 2015, 11:51:00
ya, tahu....
tak payah komen dua kali.... :p
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 25 Jun 2015, 11:52:00
hahahahahaa... batal puasa tgk dubmash camni..
rasa nak lempang je... :p
aRz MoHa aRz MoHa 26 Jun 2015, 00:18:00
Selamat berpuasa ahkak SS
ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH 26 Jun 2015, 14:31:00
Assalam arz,
memola tengok cam lawak
bila ulang macam gerun pulop
tambah2 hat merangkak kat blakang tuuuuuuu :P
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 28 Jun 2015, 00:34:00
bhahahaha.. ligat orang sana sini dok dubmash =P
Arz buatlah satu video dubmash.. meh kami viralkan heheheh..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih