#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015

#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015

Salam. Nak jadi blogger apa tujuannya? Nak berjaya mesti banyak cabaran. Kali ini, #Cabaran20Hari untuk menguji adakah anda blogger TEGAR?

#Cabaran20Hari adalah cabaran selama 20 hari di mana setiap hari anda perlu membuat entri menggunakan tajuk yang di beri beserta kata kunci atau keyword   #Cabaran20Hari di dalam setiap entri.

Cabaran akan bermula pada hari esok, 27 Jun 2015 sehingga 16 Julai 2015

Wahh!! Dah mula? 

Ya! 

Jom sahut cabaran ini!

#Cabaran20Hari, #cabaran20hari, Puasa/Raya 2015
#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015  Hari 1 - 6

#Cabaran20Hari, #cabaran20hari, Puasa/Raya 2015
#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015 Hari 7 - 13

#Cabaran20Hari, #cabaran20hari, Puasa/Raya 2015
#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015 Hari 14 - 20 

Saguhati akan diberi kepada 10 penyertaan awal yang berjaya menghabiskan kesemua cabaran mengikut tajuk dan tarikh yang diberi. Penyertaan terbuka kepada semua Blogger.

Saguhati akan diberitahu kemudian. Apa tunggu lagi??

Jom mula sekarang!

Happy blogging!

{ 24 comments.. read them below or add one }

Dunia Zumal Dunia Zumal 26 Jun 2015, 16:23:00
Rasa macam nak join juga...
zarul farhana zarul farhana 26 Jun 2015, 16:34:00
menarik2....boleh join ni ya...
Cik Ash Cik Ash 26 Jun 2015, 16:41:00
menarik sangat insyaAllah nanti ekin join singgah dari group # bloggerutara
nZaOdonut nZaOdonut 26 Jun 2015, 16:55:00
waaa..macam bestt..ade idea nk tulih entri :p
Insyallah join :)
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 26 Jun 2015, 17:17:00
Huh... Nak join jugak.. Moga tak da hari ter skip.. Nanana
aRz MoHa aRz MoHa 27 Jun 2015, 07:26:00
jom kita sertai ramai-ramai
irra yyan irra yyan 27 Jun 2015, 07:47:00
jom join untuk hari pertama :)
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 27 Jun 2015, 20:16:00
memang jiwa kental nak siapkan ni.. ehehe.. kalo CT nak buat entry saja2 suka2..
lompat2 tajuk boleh dak ? hehe..
SalbiahM SalbiahM 28 Jun 2015, 00:32:00
good luck! memang menguji tahap istiqamah seorang blogger tu..hehe
izzeyda izzeyda 29 Jun 2015, 08:53:00
semoga berjaya menyahut #Cabaran20Hari tu..
zai zamree zai zamree 29 Jun 2015, 10:49:00
sempat lg ke klau nk join ni?
Permatabiru Permatabiru 1 Jul 2015, 13:37:00
follow here nak mula tengah jalan nie boleh ke..hihi
aRz MoHa aRz MoHa 2 Jul 2015, 06:06:00
terima kasih ekin dari blog Cikash kan?
ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH 2 Jul 2015, 13:38:00
Assalam arz,
good luck naaaaaaaaaaaaaa

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih