Mohon Maaf Tidak Disengajakan

Mohon Maaf Buat Teman Baik Jun 2015

Teman Baik Bulan Jun. aRz memohon sepuluh jari diatas kelewatan mengumumkan teman baik Jun 2015. Sebabnya pengomen terbanyak minima 15 komen setiap bulan akan dimasukkan didalam bloglist tegar. Ianya adalah disebabkan oleh widget Top Komentator di blog aRz mempunyai sedikit masalah selepas menukar template blog. 

google images  | i'm sorry

Alhamdulillah ianya sudah kembali pulih. Barulah boleh aRz umum Teman Baik Jun 2015 atau pengomen terbanyak di blog aRz. Maaf buat pembaca dan teman baik yang setia di blog aRz. 

teman baik, top komentator, top pengomen, arzmohadotcom,
Teman Baik Jun 2015

Senarai Teman Baik Dimasukkan Kedalam Bloglist Komen Tegar



Jumpa Lagi.




{ 24 comments.. read them below or add one }

Anisah Abdullah Anisah Abdullah 10 Jul 2015, 08:54:00
tahniah buat komentar tegar..
SalbiahM SalbiahM 10 Jul 2015, 09:15:00
eh..eh ado..thanks gak Arz, selalu datang blog saya
zai zamree zai zamree 10 Jul 2015, 12:54:00
tahniah...kita tak tegar lg :p
Yan Ty Yan Ty 10 Jul 2015, 17:01:00
ala titew xde...ahahaaha
Cik Ash Cik Ash 11 Jul 2015, 00:25:00
tahniah nk jadi pengomen tegar kat blog ini

Pha Is Pha Is 11 Jul 2015, 21:20:00
tahniah buat yg tersenarai...
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 11 Jul 2015, 21:52:00
Agak2 bile SS boleh tembus carta?
*Malu... tutup muka.. iskksss..
Eny Abdullah Eny Abdullah 11 Jul 2015, 22:35:00
ala sikit lagi nak masukkkkkkk
Amy J Amy J 12 Jul 2015, 01:25:00
tahniah pada yang tersenarai! maaf dah lama x singgah. busy dah dengan uniten punya kerja. hmm
Farrah MF Farrah MF 13 Jul 2015, 16:48:00
SS bukan mahir tembus carta ke?
Farrah MF Farrah MF 13 Jul 2015, 16:49:00
Tahniah buat mereka semua yang rajin komen :)
anajingga anajingga 13 Jul 2015, 21:54:00
erm ada juga nama kak ana ye, walaupun tersenarai bersama Sayidah Napisah huhu.. :)
husna zahidi husna zahidi 14 Jul 2015, 00:16:00
weeee.. lepas nih nak masuk gak.. :p
Jari Manis Jari Manis 14 Jul 2015, 14:03:00
pertama kali sis JM keluar dari carta...so mmg dh x de dalam bloglist tegar lah ye
Jari Manis Jari Manis 14 Jul 2015, 14:03:00
mesti berlumba-lumba org nk msuk carta di blog arZ kan..tahniah...
Jari Manis Jari Manis 14 Jul 2015, 14:04:00
then kalau blog sis JM x masuk dalam bloglist tegar..u still visit me tak :-)
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 16 Jul 2015, 23:19:00
hehehek ada nama kitalah !! ni kita nak mai serbu lagi ni..
Nik Ainaa Nik Ainaa 25 Jul 2015, 20:36:00
Dpt jgk merasa jd top komentor. Hehe
ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH 29 Jul 2015, 11:54:00
Assalam arz,
yipppiiiiiiiiiiiiieeee
iols loike he3

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih