Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa Ramadhan 1436H/2015 Negeri Pulau Pinang

Jadual Waktu Berbuka Puasa Ramadhan 1436H/2015 Negeri Pulau Pinang.

Salam. jadual waktu imsak dan berbuka di bulan ramadhan 1436H/2015 bagi negeri Pulau Pinang. Mungkin ada yang sudah mendapat jadual waktu imsak dan berbuka yang telah pun diedarkan. Walaubagaimanapun sekiranya masih tercari-cari waktu imsak dan berbuka secara online boleh rujuk gambar dibawah atau link yang disediakan dibawah



*klik gambar download ke smartphone atau pc anda
*Untuk Negeri Lain sila klik DISINI

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak 1436H/2015 dan semoga Ramadhan ini lebih baik dari sebelumnya. Andainya Ramadhan kali ini Ramadhan terakhir, apakah kamu akan sia-siakannya?

Jumpa Lagi.

{ 12 comments.. read them below or add one }

❤Kamsiah❤ ❤Kamsiah❤ 17 Jun 2015, 11:34:00
selamat berpuasa..bersama kita gandakan amalan..
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jun 2015, 11:35:00
sama sama kak kamsiah moga ramadhan kali ini ramadhan yang terbaik
Qaseh Abadi Qaseh Abadi 17 Jun 2015, 11:55:00
rumah dekat dengan masjid, azan kuat, so tunggu azan je.. hehe.. thanks for info.. ;)..
selamat menyambut ramadan..
Mirabeads azi Mirabeads azi 17 Jun 2015, 12:00:00
Salam ramadhan ...
#clickclicknufnang
EFG025
aswaleyla aswaleyla 17 Jun 2015, 12:08:00
fuhh . awal jadual buke puasa .
Cikk Mimin Cikk Mimin 17 Jun 2015, 12:17:00
Salam ramadhan abg arz sekeluarga ^.^
khaty aiman khaty aiman 18 Jun 2015, 13:56:00
Salam ramadhan arz sekeluarga
Cik Mimie Cik Mimie 20 Jun 2015, 09:23:00
Salam Ramadhan Bro Arz :)
Amy J Amy J 24 Jun 2015, 14:12:00
terima kasih kongsi maklumat ni... bole donlod selangor pnya macam ni
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 25 Jun 2015, 11:42:00
tak pernah baca jadual waktu berbuka / imsak secara detail..
selalu main agak-agak je... hehehehee.. :p
ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH 26 Jun 2015, 14:33:00
Assalam arz,
eh3
samala jadual kitaaaa he3
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 1 Jul 2015, 14:26:00
rumah sy x dpt dgr azan so kami pasang tv utk tahu waktu berbuka dan azan subuh

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih