AWAS.. Amaran Buat Wanita Yang Obses Pada Kecantikan Dan Ibu Menyusukan Anak

Promosi Shaklee untuk wanita, ibu yang ingin cantik dan menyusukan anak

JANGA ABAIKAN MESSAGE INI

Tunggu.....!!!!
Jika anda wanita yang amat mementingkan PENAMPILAN, KECANTIKAN disamping kekal SIHAT serta IBU YANG MENYUSUKAN ANAK,
Ada sesuatu yang anda perlu tahu dari kami

Nanti......!!!!
Teruskan pembacaan anda. Mungkin dengan pembacaan ini akan mengubah persepsi anda tentang kepentingan pengambilan makanan yang baik lagi menyihatkan. 

Nak tahu...!!!!
Baiklah.. Kami bagi tahu..
Bagi mereka yang mementingkan kecantikan dan penampilan, anda mungkin perlukan beberapa perkara di bawah:

1. Pengambilan Energizing Soy Protein (ESP)
Merupakan protein non-GMO yang pastinya selamat untuk di ambil serta keberkesananya yang di jamin. Sangat bagus untuk mereka yang inginkan KULIT HALUS JELITA dan juga IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN ANAK.

2. Vivix
Ya.. anda tidak boleh MENYEKAT PROSES PENUAAN. Tapi anda BOLEH MELAMBATKANNYA. Dengan Vivix, ia mampu mengekakan khasiat kulit berseri, rambut , kuku dan juga otot yangsihat di samping MENGURANGKAN jeragat dan juga meningkatkan sistem immun tubuh anda. Ini lah TONIX AJAIB dari Shaklee

3. Vitamin-C
Oh Vitamin-C tentunya sudah ramai yang mengatahui akan kebaikanya. Tapi, kelebihan Vitamin-C keluaran Shaklee amat BERBEZA. Ia mampu menjadi sumber Vitamin-C sepanjang masa kerana sifat SUSTAINED RELEASED hasil dari inovasi Shaklee sendiri. Memang TERBAIK...!!!

4. Alfalfa
Kulit anda pastinya tidak boleh mengelak dengan rasa gatal-gatal, kusam, kurang bertenaga, keradangan dan alahan. Dengan Alfalfa, masalah kulit anda pasti dapat di atasi. Dengan formulasi Alfalfa yang tersendiri dari Shaklee, ia umpama RAJA HERBA yang harus di miliki oleh setiap wanita disamping khasiat utamanya untuk mengawal MASALAH DALAMAN WANITA. Satu lagi kahsiatnya ialah untuk MENAMBAH kuantiti susu badan bagi ibu-ibu yang menyusukan anak.
Nah itulah 4 produk utama dari Shaklee yang wajib anda PARA WANITA DAN IBU yang mementingkan kesihatan serta kecantikan.

Tapi TUNGGU....!!!!! 

Teruskan membaca. Ada banyak promis-promosi hebat yang Shaklee tawarkan pada anda bagi menghargai pelanggan setia kami.

4 Perkara yang anda patut grab cepat-cepat bulan ni

1. FREE Vitalea yang berharga RM 90.00 dengan pembelian mana-mana produk yang anda suka dan daftar keahlian.
2. Dapatkan FREE membership dengan pembelian melebihi RM 700 - 800  
3. Pastinya setiap pembelian dengan Papaglamz anda akan mendapat POSTAGE FREE. Biar kami menanggung kos penghantaran barang yang anda ingin kan.
4. Pastinya dengan menjadi ahli, setiap pembelian Shaklee akan memberi mata ganjaran cash pada anda. Terbaik kan? Dapat sihat.. Dapat cuba produk.. Siap dapat cash back lagi. Lagi best kalau sama-sama menjadi agent. Tiap-tiap bulan masyuuukk..!!!
Itulah 4 perkara yang harus anda grab bulan ini. Cukup tak? Tak cukup...??

Nanti..!!! Ada lagi tawaran khas dari Shaklee yang best...

Dengan pembelina set-set kesihatan seperti di bawah, anda berpeluang mendapat pengurangan harga sebanyak 5% dari Shaklee. Di tambah jika anda mendaftar sebagai ahli, anda juga berpeluang menikmati harga ahli untuk semua produk shaklee iaitu 20-25% lebih rendah dari harga asal. Memang berbaloi la.
Ada lagi Papaglamz nak kongsikan pada anda semua.
Tentunya testimoni pelanggan-pelanggan yang telah menggunakan produk-produk dari shaklee
Nah itulah tadi promosi-promosi mega dari Shaklee untuk anda semua. Jika anda perlukan sebarang maklumat atupun nasihat tentang nutrisi, jangan segan hubungi kami, "RAKAN NUTRISI ANDA"
-sekian-

{ 7 comments.. read them below or add one }

ahkak gojes ahkak gojes 8 Jun 2015, 14:37:00
set shaklee ni bagus...ikut kata adik KG la..KG belum pernah ambik mana2 set lagi
Mia Mia 14 Jun 2015, 09:30:00
memang bagus produk nie. Dah ramai yang berpuas hati...
Nik Ainaa Nik Ainaa 14 Jun 2015, 21:16:00
para ibu boleh cuba ni. :-bd
ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH 26 Jun 2015, 15:30:00
Assalam arz,
uwawawawwa
garangnya arz nak promote produk he3
takuit
larriiiiiiiiiiiikkk

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih