Santai Ahad | Kids Potraiture

kids, asyir, harith, boy, potraiture, photography, arzmohdhaniffa photography, gambar cantik, awesome moment
| arzmohdhaniffa photography | Kids

Salam. Santai Ahad. Kids Potraiture.
Pagi yang cerah. Bersama adik Asyir Harith. Dah lama rancang hari ini baru jadi.
Apapun ini belanja dua keping gambar dulu. Sebelum kerja-kerja edit siap sepenuhnya.
Jika rajin saya upload sepenuhnya nanti. Insyaallah.



Buat yang berada di kawasan Pulau Pinang.
Ingin membuat Kids Potraiture bersama saya boleh hubungi no telefon/email/facebook/ yang tertera diatas.
Saya akan cuba update senarai PAKEJ secepat mungkin.

Sampai sini dulu.

Jumpa Lagi.

Asyir, Harith, Kids, boy, Black and White, Photoshoot, gambar cantik
| arzmohdhaniffa photography | Kids Potraiture

Jangan lupa baca entri ini
Kanak-kanak mempunyai kuasa luar biasa



{ 44 comments.. read them below or add one }

Puan Wawa Puan Wawa 18 Jan 2015, 14:46:00
Cute je dpt capture gamabr bdk2..
Jari Manis Jari Manis 18 Jan 2015, 17:35:00
Asyir Harith? anak siapalah tu.jadi model cilik
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 18 Jan 2015, 18:39:00
Salam berhujung minggu..
Tapi, lewat sangat ucapan ni..
Dah nak malam dah.
aRz MoHa aRz MoHa 18 Jan 2015, 19:10:00
Boleh lagi Dr Shikin Isnin belum berkunjung tiba
Etuza Etuza Etuza Etuza 18 Jan 2015, 20:31:00
sentuhan menyengat dari phothgraphy aRz Mohd..lawa sangat menarik
luna paris luna paris 18 Jan 2015, 21:39:00
=) blog walking! oh... suke amik gamba ye..
aRz MoHa aRz MoHa 19 Jan 2015, 00:29:00
bukan model lagi..tapi memang tgh rakamkan gambar dia
aRz MoHa aRz MoHa 19 Jan 2015, 01:04:00
terima kasih cikgu etuza. atas sokongan
Nani Nani 19 Jan 2015, 10:31:00
berseni gambar kasut tu..
anajingga anajingga 19 Jan 2015, 10:40:00
macam selalu, memang cantik aRz.. :)
aRz MoHa aRz MoHa 19 Jan 2015, 10:49:00
amik gambar kids ( budak-budak ) lebih mencabar dari orang dewasa
Cik Pinz Cik Pinz 19 Jan 2015, 11:28:00
kena ikut mood nak ambil gambar kids ni..mencabar
aRz MoHa aRz MoHa 19 Jan 2015, 13:18:00
Yang best adik Asyir Harith ni suka ikut kamera.
aRz MoHa aRz MoHa 19 Jan 2015, 13:26:00
kasut pun cantik sebenarnya
Farrah MF Farrah MF 19 Jan 2015, 15:06:00
Akak suka gambar yg bawah tu, aRz. Sebab ada efek bayang2 :)
Cik Pinz Cik Pinz 20 Jan 2015, 10:01:00
Best la..kalau anak sedara CP siap dia pulak nak pegang camera..
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jan 2015, 12:02:00
efek bayang-bayang ni dah lama nak cuba kat anak sendiri. tapi tak dapat hehe
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jan 2015, 12:22:00
CP, anak saya sendiri pun agak susah nak dapat pose macam ni. Nak juga pegang camera
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jan 2015, 12:24:00
comelkan?....sporting juga
hainom OKje hainom OKje 21 Jan 2015, 15:40:00
Dah namanya photographer yer Arz....cantik jer hasil sentuhannya tu
mama 3farhanah mama 3farhanah 25 Jan 2015, 12:44:00
Alahai, orangnya dah la comel. Kena edit gambar plak, bertambah comel.jadinya.
Faarihin Talip Faarihin Talip 25 Jan 2015, 14:30:00
Ambil gambar kanak-kanak perlukan kesabaran tinggi juga kekadang. Bukan setiap masa nak ikut arahan kita.
Amanina Mads Amanina Mads 25 Jan 2015, 21:40:00
nina tak kawen lg.. hehehe
nanti dh ada anak boleh hire arz.
aRz MoHa aRz MoHa 26 Jan 2015, 01:14:00
:) terima kasih kak hainom okje
aRz MoHa aRz MoHa 26 Jan 2015, 01:15:00
betul tu faarihin. bukan mudah
Anizz Annisa Anizz Annisa 27 Jan 2015, 00:39:00
nice... budak pon comellll... :D
Nur Inani Nur Inani 27 Jan 2015, 12:01:00
pandai budak kecik ni posing. hehehe :D
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 27 Jan 2015, 18:09:00
Wahh makin hebat arz sekarang ni hehe
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 28 Jan 2015, 19:19:00
Anak saya ikut mood.
Selalunya ssusah nak dapat kerjasama serentak daripada ketiga2nya.
Amy J Amy J 4 Feb 2015, 00:03:00
wow, sedapnya nama dia. hehehe..

lawa gambar2 yang abang Arz ambil. macam biasa... ^^,
Norniwanie Nasarudin Norniwanie Nasarudin 4 Feb 2015, 00:11:00
Mesti mencabar kan nak ambil gambar kanak-kanak...

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih