Versatile Blogger Award di 'tag' oleh Kenny977 dan Dilakazuha

arzmoha, 7 fact, 7 fakta, versatile blogger award
Salam. Versatile Blogger Award. Fuh.
Terima kasih sudi tag saya.
Soalan kalah exam Calculus III (math for engineering)
Dua blogger yang tag saya iaitu 
Kenny977 

Dilakazuha.
http://dilakazuha.blogspot.com



Mohon semua untuk singgah di kedua blog tersebut.
Semoga bertambah kenalan dan perkongsian ilmu, fakta dan sesuatu yang baru.

Syaratnya:
1. Ucap terima kasih kepada yang memilih anda
2. Letakkan link blog mereka
3. Tulis 7 Fakta tentang diri anda.
4. Pilih 15 blog yang ada ikuti dan calonkan sebagai 15 blog ini kepada VBA

Fakta Tentang diri saya


1. Suka Mengkritik (hati-hati, dah macam juri AF)
Pernah terbaca kajian Dr Fazilah Kamsah mengenai bulan kelahiran. Saya lahir bulan September. Sifat suka mengkritik ini juga ada dalam kajian Dr Fazilah. Hari ini saya perlu belajar untuk kurang mengkritik, tidak semua orang suka akan kritikan.

2. Tidak Suka Pada Jawatan
Setiap kali ada pemilihan tidak kira dalam mana-mana organisasi pasti saya cuba menyembunyikan diri. Tetapi sekiranya dilantik dan didesak, Insyaallah akan menjalankan tanggungjawab sebaiknya.
Takut untuk memegang jawatan sebab jawatan itu amanah.

3. Tidak Suka Pujian
Ini juga sesuatu yang benar terjadi. Pujian melemahkan saya. Lebih suka pada kritikan. Ia membina saya.

4. Suka Kopi
Tidak kira apa jenis kopi pasti saya cuba. Tapi bukan kopi segera 3 in 1.

5. Kopi bukan ubat menahan tidur.
Pengalaman memandu malam pulang ke Pantai Timur, Kopi langsung tidak membantu menyegarkan mata. Mungkin disebabkan 'mindset' mengantuk. Lebih baik berhenti tidur dari terus memandu.

6. Suka pada Kanak-kanak
Kalau boleh tak mahu kanak-kanak di dunia menangis. Tambah pula anak sendiri kan? Wife saya pernah bertanya "berapa kali abang cium anak sehari?" Jawapannya "setiap masa" 

7. Suka Senyum
Senyum itu kan satu sedekah. Selalu senyum.

15 Blog Pilihan Saya

5. Scha Nazri - http://www.schanazri.com
8. Mommy Irra - http://www.irrayyan.com
14. Karya Mahirah - http://karyamahirah.blogspot.com

{ 58 comments.. read them below or add one }

Nur Zaff Nur Zaff 18 Sep 2014, 13:37:00
salam singgah dari blog etuza...
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 18 Sep 2014, 13:41:00
Arz, thanx tag saya tau.
Saya try bila kelapangan.
Segan nak bagi tau ttg diri ni..mesti korang tergezut nanti.
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 18 Sep 2014, 13:59:00
Thanx Arz sebab tag CP nanti ada kelapangan CP buat sekarang sibuk dengan Konvensyen KIK
kenny977world kenny977world 18 Sep 2014, 14:03:00
Calon ayah mithali...... : )
Cik Itah Cik Itah 18 Sep 2014, 14:29:00
salam. terima kasih tag ya heee..sy da buat jugak

http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/09/versatile-blogger-award-by-arz-moha.html
aRz MoHa aRz MoHa 18 Sep 2014, 14:43:00
wow CP join KIK...semoga berjaya
aRz MoHa aRz MoHa 18 Sep 2014, 14:47:00
Sama-sama nanti saya terjah
aRz MoHa aRz MoHa 18 Sep 2014, 14:51:00
Yaka? ramai lagi calon ayah mithali di luar sana.
aRz MoHa aRz MoHa 18 Sep 2014, 14:52:00
sama-sama Dr shikin. Bila kehabisan idea adalah sikit untuk up entry
aRz MoHa aRz MoHa 18 Sep 2014, 14:54:00
Menarik juga untuk perkenalkan diri sendiri
aRz MoHa aRz MoHa 18 Sep 2014, 14:56:00
Terima kasih sudi singgah disini
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal 18 Sep 2014, 14:59:00
Assalammualaikum...arzmoha,

selamat bersegmen dan ditag blogger .... lain. k

mselim3
Nao Mei Nao Mei 18 Sep 2014, 15:03:00
Thank tag cik akak...
Lepas nie cik akak nak jawab apa ye.
Hih.....tunggu n3 cik akak...insyallah
Cik Asma BLuppy Cik Asma BLuppy 18 Sep 2014, 15:17:00
thank coz tag. insyaALLAH nti sy buat:)
msredcheesecake msredcheesecake 18 Sep 2014, 15:36:00
Sy pon xsuka pujian... boleh menimbulkan riak... bahaya..
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 18 Sep 2014, 16:45:00
Hehee tq tag Kak Lya ..Kak Lya banyak jugak ni kena tag lum bals lagi ni ..lum berkesempatanlagi nak membalasnya .........
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna 18 Sep 2014, 18:56:00
Asalam.kalau pujian ikhlas kita kena terima dgn ikhlas..pujian itu kita pulangkan kepadaNya .Amin
Mimi Azirah Mimi Azirah 18 Sep 2014, 21:19:00
ok nanti sy buat ye..thanks tag
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 18 Sep 2014, 23:02:00
Terima kasih bro arz sebab tag Sha... Sha dah buat sebelum ni....

http://aunidenovella.blogspot.com/2014/08/the-versatile-blogger-award.html

Jemputlaa... hihi... Sha pun suka kopi :)
Ezwan Amrin Ezwan Amrin 19 Sep 2014, 14:42:00
bahaya tu suka mengkritik...haha...
tapi kalau kritikan tu betul n bernas, xde masalah...hehe

http://thefreehuman88.blogspot.com/2014/09/sandakan-sabah.html

TQ
aRz MoHa aRz MoHa 19 Sep 2014, 23:17:00
Terima kasih kak Farah Waheda
aRz MoHa aRz MoHa 19 Sep 2014, 23:22:00
betul. kritikan juga ada batasannya
aRz MoHa aRz MoHa 19 Sep 2014, 23:24:00
baik nanti saya tengok ya sha
aRz MoHa aRz MoHa 19 Sep 2014, 23:29:00
:) kalah dengan pujian. Ia melemahkan
aRz MoHa aRz MoHa 19 Sep 2014, 23:33:00
dalam satu pertandingan badminton yang saya join, saya dah leading jauh, hanya sebabkan oleh pujian, saya kalah.
Anizz Annisa Anizz Annisa 20 Sep 2014, 09:59:00
ohh kite same anak september..kih3.. thanx tag.. nanti nak himpunkan sekali VBA nie.. ramai tag tapi tangguh je..hahah...
Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah 20 Sep 2014, 12:32:00
CN pun suka pada kanak2, Si Irfan tu pipi tembam sbb asyik kena cium jela..hehe
aRz MoHa aRz MoHa 21 Sep 2014, 10:42:00
betul CN geram tengok budak-budak
aiman mania aiman mania 21 Sep 2014, 14:53:00
auwwwmm...sweet...
"berapa kali abg cium anak sehari and u said setiap masa...
hahahahahaha...clap...clap.......
buatlah comment awaiting moderation ^^
barulah ada komen yg tidak terlepas pandang...follow ke sini n klik iklan nuff :)
aRz MoHa aRz MoHa 21 Sep 2014, 15:48:00
terima kasih aiman mania.
Bukan tak mau buat tapi takut tak sempat nak approve.
Insyaallah saya akan tetap balas semua komen
Eshamz Halim Eshamz Halim 22 Sep 2014, 07:49:00
Segmen yang menarik bro... :D
Jari Manis Jari Manis 22 Sep 2014, 22:42:00
aRz suka budak2! itu tandanya ayah yang penyayang. alamak akak Jm kena tag lah mcm mana nih hurmm klau akak terus jwb kat c ni boleh? aci tak? ke x pernah buat org hahsha. ok terima kasih tag akak nampaknya akak perlu jwb utk xnk hampajan aRz :-)
7 facts about Jm :
1. kaki travel pantang ada sale Air Asia mmg x lena tidur nk cari tiket murah
2. masih single n available, ehh ada ke yg kesah
3. feminat tegar drama korea sampai boleh verangan nk kawin ngan korean guy hahaha
4. suka senyum dan peramah, tul x aRz
5. mudah menangis jika tgk citer sedih
6. x suka minum air berais rasa ngilu gigi
7. amat menghargai reader blog yg sentiasa tinggalkan komen, akan terjah blog mereka yg setia dgn blog jm :-)
aRz MoHa aRz MoHa 23 Sep 2014, 00:44:00
wah jawab terus hihi...ikut akak JM mana yang mudah.
no 1 memang betul jeles
no 2 tu nak kena promote kat fb ni.
no 4 betul memang best dapat kenal akak JM
no 7 yes memang betul
Amy J Amy J 23 Sep 2014, 00:49:00
no 2 dengan 6 tu sama! saya x suka jadi perhatian orang and saya x suka pegang tanggungjawab besar. makin besar amanah, makin banyak dosa kalau x buat dengan sebaiknya...

oh, kena kritik abang Arz banyak-banyak la ni ye? XP okay, lepas ni saya kritik je erk. hahaha.. thanks tag! saya dah buat ^^,
aRz MoHa aRz MoHa 23 Sep 2014, 11:09:00
ok lah kritik dari pujian.
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 25 Sep 2014, 01:46:00
Arz, lama saya dok pikir.
Apelah nak cerita fakta ttg diri saya.
Macam xde fakta pulak.
Hehe..
Fakta ke auta?(Hee..dok melawak pulak :)
Farrah MF Farrah MF 26 Sep 2014, 11:57:00
Alaa shikin,..banyak je fakta ttg Shikin yg boleh share ngan kitorang
(Mode: Tetiba jadi nosy nak mencelah hahah)
aRz MoHa aRz MoHa 26 Sep 2014, 14:24:00
banyak fakta yang belum Dr Shikin reveal kan hihi
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 27 Sep 2014, 12:39:00
Huhuhu aritu ramaijugak yang tag tapi bila suruh tinggalkan balik entry ni kat entry Kak Lya takde pulak yang tinggalkan link huhuhu.Tak tau dah saper tang tag ..
Hikayat Seorang Budak Hikayat Seorang Budak 27 Sep 2014, 23:18:00
sy suka low profile. kalau ada jawatan, rasa tak best. :)
aRz MoHa aRz MoHa 29 Sep 2014, 10:26:00
owh yaka nanti saya tinggalkan link k
aRz MoHa aRz MoHa 29 Sep 2014, 10:27:00
tak pegang jawatan lebih tenang rasa
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 2 Nov 2014, 12:12:00
Arz, harap maaf lmbt buat ni..
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/11/versatile-blogger-award.html

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih