Terima Kasih Jari Yang Manis

Terima Kasih Jari Yang Manis | Blogger Jari Manis

Terima kasih jari yang manis. Hadiah kiriman dari sis Jari Manis iaitu Fridge Magnet dari Gunung Bromo dan Borobudur di Indonesia. Kalau nak baca lebih lanjut mengenai tempat ini, macam mana nak rancang perjalanan, berapa budget, hotel terbaik dan sebagainya jangan lupa dapatkan segala info di 


cenderahati, hadiah buat blogger, firdge magnet borobudur dan gunung bromo, travel ke bromo, Jari manis travel,
Cenderahati dari Sis Jari Manis

Maaf buat sis JM kerana agak lewat siapkan entri ini. Salah satunya adalah disebabkan alamat yang aRz berikan adalah alamat rumah satu lagi yang agak jauh. Jauhnya dari rumah sekarang lebih kurang satu hari jauh (tengok nama jalan di alamat) FarADay. hehe Adakala singgah rumah tu tapi terlupa bawa kunci peti surat. Itulah sebab kenapa lewat terima hadiah dari sis JM. aRz tahu sis JM agak risau kenapa tak sampai-sampai. Terima kasih tak terhingga khas buat sis JM. Cepat-cepat siapkan entri yang tertangguh termasuk entri Bromo ya. 

Jumpa Lagi

{ 27 comments.. read them below or add one }

umi alya umi alya 13 Dec 2015, 12:55:00
hai aRz banyaknya rumah..

untungkan rakan2 blogger kita semuanya baik hati dan pemurah.
umi alya umi alya 13 Dec 2015, 12:57:00
aRz, akak nak order bantal 2 boleh?

kalu ada akaun bank islam lagi bagus, boleh terus transfer..

umialeeya@gmail.com
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal 13 Dec 2015, 14:35:00
Assalammualaikum... arzmoha,

waahh... tahniah nyer dapat hadiah daripada rakan blogger. Moga sukses berblog dan tambah kenalan rakan blogger.

mselim3
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2015, 15:42:00
rumah mak saya umi alya...
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2015, 15:43:00
mselim3 lama tak dengar khabar...insyaallah nanti aRz berkunjung semula nak baca kisah para sahabat di blog mselim3
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 13 Dec 2015, 16:35:00
Nanti drop address baru kat SS... Terdampar sepi dah...
Abam Kie Abam Kie 13 Dec 2015, 17:02:00
teringin gak nak dpt satu..
Etuza Etuza Etuza Etuza 13 Dec 2015, 17:42:00
JM ni ada ja kan buah tangan dari negara yg dia lawati bertuah kita dapat kawan blogger macam JM
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 13 Dec 2015, 18:07:00
Hahaha.. sampai satu hari ea jauhnya...

Jauh bebenor...
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 13 Dec 2015, 18:37:00
Fuh..sangat bertuah dapat hadiah kenangan dari seberang..:)
Cik Tie Cik Tie 13 Dec 2015, 18:48:00
Alhamdulillah, tahniah ya
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2015, 20:20:00
aRz dah dropkan di email SS terima kasih SS
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2015, 20:23:00
Far a Day.....jauh sehari kan?
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2015, 20:23:00
betul sangat beruntung dan bertuah
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2015, 20:23:00
alhamdulillah betul bertuah rasa
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 13 Dec 2015, 20:38:00
Arz email kat mana? X de pong! scdhasein.photo@yahoo.com
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2015, 23:34:00
silap email ka? alamat sampai kat ah mu ka ma sam la jawabnya hehe
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2015, 23:37:00
dah check email...email yang sama betul ka @yahoo?
Wanyob Wanyob 14 Dec 2015, 08:08:00
Nasib baik tak tersilap hantar ke rumah kat Indonesia lak .

Jadi FarAFewDay
Mummy Julia Mummy Julia 14 Dec 2015, 09:04:00
Wahhh banyaknya rumah..heyyy untunglahh badan..kikiki :p
kakyon kakyon 14 Dec 2015, 09:41:00
Tahniah..dpt ole-ole dri Jm yang baik hati..
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 16 Dec 2015, 14:54:00
Kakak Jari Manis yang pemurah =)
dear anies dear anies 16 Dec 2015, 14:56:00
tahniah...bertambah koleksi ya

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih