Terima Kasih Adik

Hadiah Top Komentator Bulan Ogos Dari Yun Sing

Hadiah top komentator bulan Ogos dari Blogger Yun Sing. Kalau ikutkan dalam bulan 10 aRz terima tetapi tidak sempat lagi untuk menyiapkan entri ini. Jadi bila ada kelapangan aRz kongsikan bersama semua.

hadiah top komentator, hadiah penghargaan, key chain,
Hadiah dari Yun Sing

hadiah top komentator, name kad, kad bisnes, blogger malaysia, contoh kad bisnes,
Yun Sing
Adik Yun Sing macam tau-tau ja aRz minat kamera. Comel saja. Sebenarnya tertanya-tanya juga hadiah apa sebenarnya. rupanya aRz terlepas entri pengumuman di blog Yun Sing. Terima kasih Yun Sing.

Jom kenali adik Yun Sing di lifeisgreatwithme.blogspot.my. Sebelum itu adik Yun Sing juga sedang mengambil peperiksaan SPM pada tahun ini. Semoga berjaya.

key chain, camera keychain, blogger life, top komentator,
Hadiah Top Komentator Ogos
Pemberian hadiah penghargaan adalah suatu proses dalam menambahbaik dan menghargai pembaca blog di kalangan blogger. Satu tips blog.

Jumpa Lagi :)

{ 42 comments.. read them below or add one }

Ms. Kejupenyet Ms. Kejupenyet 18 Nov 2015, 19:34:00
Wah comel je hadiah tu..
tahniah
Siti Aisya Ibrahim Siti Aisya Ibrahim 19 Nov 2015, 08:19:00
wahhh bestnya dapat hadiahabg arz.... abg arz, nak tanya... kalau edit gmbr guna fon kann, mesti abg arz guna gmbr yg snap guna fon la kann... kalau kita selalu snap guna digital camera...tu yg pening nk edit dia... ada tips x?
Nurul Shahira Nurul Shahira 19 Nov 2015, 08:28:00
Tahniah. Hadiah dari rakan blogger sememangnya memberi peransang dalam membina hubungan baik sesama kita. Tunggu hadiah dari tuan punya blog pulak, hihi :p
Azlinda Azman Azlinda Azman 19 Nov 2015, 10:28:00
tahniah....


www.azlindaalin.com
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 19 Nov 2015, 11:53:00
SPM tahu ni ? erk.. zaf salah info ea selama ni.. aiyakk ~
aRz MoHa aRz MoHa 19 Nov 2015, 12:05:00
nanti saya balas kat blog aisya ya
Mummy Julia Mummy Julia 19 Nov 2015, 12:44:00
waweee.... kamera tu comey sgt!
Sobri Yaacob Sobri Yaacob 19 Nov 2015, 16:22:00
comelnya je keychain tu bro :)
anajingga anajingga 19 Nov 2015, 18:33:00
comel dan memang seronok bila dapat hadiah dari rakan-rakan blogger ni :)
Jari Manis Jari Manis 19 Nov 2015, 23:12:00
dapat dari Yun Sing...mestilah kenal sbb pernah terjah blog beliau
Jari Manis Jari Manis 19 Nov 2015, 23:13:00
alaaaa..hadiah Top Commentar dari sis JM..arZ belum terima ke? dah lama pos tau
Amanina Mads Amanina Mads 20 Nov 2015, 00:18:00
TAHNIAH !! ys SPM thn depan la. hahaha
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 20 Nov 2015, 15:39:00
Hadiah hasil keramahan blogwalking..;)
Qaseh Abadi Qaseh Abadi 20 Nov 2015, 17:06:00
tahniah! comel hadiah tu..
Mizz Aiza Mizz Aiza 21 Nov 2015, 10:47:00
tahniah.. comel je hadiahnya.. ;)
kak gojes kak gojes 21 Nov 2015, 16:08:00
tahniah arz...lama KG x ke sini...
aRz MoHa aRz MoHa 22 Nov 2015, 13:30:00
Sis JM maaf atas kelewatan. Alamat yg Sis JM pos di alamat lain. Nanti aRz gi check k
aRz MoHa aRz MoHa 22 Nov 2015, 13:31:00
Hai KG terima kasih sudi singgah
Cik Mimie Cik Mimie 23 Nov 2015, 15:12:00
Alololor...comelnya hadiah Yun Sing bagi :)
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 27 Nov 2015, 13:01:00
adik manis kasi hadiah kat abg long..
Jari Manis Jari Manis 30 Nov 2015, 15:00:00
nanti emailkan sis JM alamat terkini eh

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih