Teaser | Berkelah Di Taman Rimba Pulau Pinang

Teaser | Berkelah Di Taman Rimba Pulau Pinang

Selamat berhujung minggu. Selamat Bersantai Ahad. Layan dulu dua keping gambar sempena mini perkhelahan di Taman Rimba Pulau Pinang semalam yang terletak di Teluk Bahang. Selain daripada nak maklum mengenai aktiviti semalam. Gambar dibawah juga merupakan contoh gambar hitam dan putih ( black and white). Taman Rimba juga merupakan lokasi yang menarik untuk sesi photoshoot terutama dipagi hari...

Cik puteri, kids, instagram, black and white,


natural light, cik puteri, kids, best place in penang, kids potraiture, gambar kanak-kanak, baju renang kanak-kanak, gambar hitam putih,
Natural Light | Cik Puteri

Jumpa Lagi

{ 15 comments.. read them below or add one }

aswaleyla aswaleyla 22 Nov 2015, 20:38:00
hensem nye gambar kat bawh tuu
❤Kamsiah❤ ❤Kamsiah❤ 22 Nov 2015, 20:57:00
dan jugak tempat yg sesuai utk joging..
Murni Alysa Murni Alysa 23 Nov 2015, 08:37:00
bestnya mandi manda..tak sejuk ker cik putri oiii
Mizz Aiza Mizz Aiza 23 Nov 2015, 09:46:00
tak pernah lagi ke sana.. pasti menarik bercuti bersama family di sana..
Inani Hazwani Inani Hazwani 23 Nov 2015, 10:32:00
Alaah teaser aje ke, mana cerita penuh ni abang arz. heheh :D
Mummy Julia Mummy Julia 23 Nov 2015, 11:30:00
Lawoooo pic Cik Puteri.. Nostalgik sgt!
Cik Mimie Cik Mimie 23 Nov 2015, 15:08:00
lama tak pergi berkelah... mesti Cik Puteri gembira dapat main air ni :D
Kira Sakura Kira Sakura 24 Nov 2015, 16:06:00
haishhh nak pegi. nak pegi!! kena cas bateri bagi full
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 25 Nov 2015, 08:06:00
wah ! siap ada teaser.. nasib baik dah baca entri penuh...
umi alya umi alya 25 Nov 2015, 08:39:00
aRz, comelnya cik puteri..
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 27 Nov 2015, 12:59:00
sronok cik puteri nak pegi mandi2 ye..
Jari Manis Jari Manis 30 Nov 2015, 14:57:00
pergh!! gambar semua ohsem...bila lah dapat g lepak2 tempat mcm ni kan..dah lama x mandi2 macam ni

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih