Hadiah Misteri Milikmu Cik Puteri

Hadiah Milikmu Cik Puteri

Hadiah milikmu Cik Puteri. Rezeki Cik Puteri sempena ulangtahun kelahiran pada bulan oktober lepas. Kalau ikutkan nak saja kongsikan lebih awal. Tapi....kita hanya manusia yang merancang. Ada beberapa perkara perlu didahulukan dan sekarang baru sempat dikongsikan. Ingatkan hadiah besar yang aRz ceritakan dalam Hadiah Misteri untuk aRz. Perasan.

gelagat anak-anak dapat hadiah, kids, hadiah untuk kanak-kanak, hadiah bear, anajingga


Bila balik dari makan tengahari tengok ada kotak besar atas meja. Wah peminat misteri. Teruja sampai tak buka. Bawa balik rumah buka dengan Cik Puteri. Bagi Cik Puteri bukakan. Perghhh ada "sixth sense" ka, boleh tau hadiah Cik Puteri?

Mana ada. Sebenarnya pengirim dah hantar pesanan ringkas melalui "whatsapp"

"Hadiah hanya untuk kanak-kanak, Bapa kanak-kanak main jauh-jauh" muahaha....ini ayat aRz reka.

Sebenarnya ayat lebih sopanlah....ok dah titik.

Cik Puteri yang memang teruja bila nampak mainan baru ataupun sesuatu yang baru khas untuk dia. Tengok gambar atas macam mana dia buka. Gambar bawah pula dah siap buka hadiah.

CIk Puteri, teruja kanak-kanak dapat hadiah, kanak-kanak seronok bila dapat hadiah, model kanak-kanak,
Cik Puteri Teruja Dapat hadiah

cik puteri, model kanak-kanak, arzmoha.com,
Ok muka senyum agak serius

Siapa Peminat Misteri Cik Puteri?

Hadiah dah tengok tetapi siapa pula pengirim yang baik hati ni. Jeng jeng jeng......

hadiah misteri dari blogger, cik puteri dapat hadiah, contoh hadiah harijadi,
Hadiah dan kad dari pengirim
Hadiah Misteri adalah kiriman dari Anajingga.com serta anak-anaknya, Kak Long Myra dan Adik Ika. Kalau nak tahu siapa blogger ini yang rajin berkongsi cerita-cerita menarik mengenai tempat, makanan dan juga resipi khasnya buat kaum ibu jom singgah >>> ANAJINGGA.COM Kak ana memang seorang yang sangat menyokong aRz dalam berblogging dan diantara sifu aRz dalam Entri SEO serta pemberi semangat untuk terus aktif dalam dunia blogging. Rugi kalau tak kenal.

Kad Ucapan Dari Blogger Anajingga, Kak Long Myra dan Adik Ika

Ucapan Selamat Ulangtahun Kelahiran

Bila ada hadiah harijadi sudah tentu ada kad ucapan yang tertulis ucapan.

"Happy Birthday daripada Kak Long Myra, Adik Ika dan Ibu Ana"
Jeles beb...Abah dah lama tak dapat hadiah..kot la Bos tempat kerja nak bagi hadiah X-Box 360 ka, I Phone 6s ka, Jam Rado ka, atau pakej percutian ke Melbourne....muahaha...Kalau bos aRz baca mau kena "banyak cantik"


Mama Cik Puteri framekan kad Ucapan

Mama Cik Puteri terus "frame" gambar yang dikirimkan yang ada ucapan Happy Birthday.

anajingga.com, blogger, rakan blogger,
www.anajingga.com

Terima kasih sekali lagi buat Kak ana dari anajingga.com serta kak long dan adik ika. Semoga dikurniakan Umur, Rezeki dan ilmu yang berkat.

Jumpa Lagi.

{ 28 comments.. read them below or add one }

Ummul Azkee Ummul Azkee 6 Nov 2015, 23:19:00
Ala sweetnya siap frame..bagus wife arz...seronoklah cik puteri buka hadiah kn... :)
el el 7 Nov 2015, 09:39:00
dah agak sure dari anajingga hihi
npk korg sgt close :)
cantik kad n frame tu
anajingga anajingga 7 Nov 2015, 10:47:00
El.. kak ana dah lama mengikuti perkembangan cik puteri dari blog arz ni... :)bertahun juga lah hihi.. rapat sbg adik dan kakaknya.. :)
anajingga anajingga 7 Nov 2015, 10:50:00
Alamak siap ada entri laa.. sebagai tanda kenangan buat cik puteri kasih sayang dari ibu ana dan kakak-kakaknya.. tq arz utk sebuah entri istimewa ni :)
Cik Ash Cik Ash 7 Nov 2015, 15:17:00
Comelnya hadiah dah kad tu
Etuza Etuza Etuza Etuza 8 Nov 2015, 16:47:00
Wah cantik hadiah ayah kepada puteri tersayang..teruskan menyayangi ya
Mummy Julia Mummy Julia 9 Nov 2015, 21:51:00
Happy Belated Birthday Cik Puteri... Kak Ana.. mummy pun nak jugak..huaaa :p
zafirah nazri zafirah nazri 10 Nov 2015, 08:04:00
happy birthday puteriii , semoga jadi anak yang baik :)

arz , knp ya kalau saya update blog still tak kluaq kat bloglist org lain . huhu
Inani Hazwani Inani Hazwani 10 Nov 2015, 11:52:00
Seronoknyaa Cik Puteri dapat hadiah :)
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 10 Nov 2015, 13:40:00
Wah ~ hadiah dari Ibu Ana....

the date is on my birthday... heee

Kak Ana memang best... !
aRz MoHa aRz MoHa 10 Nov 2015, 23:19:00
bila tu ?? tarikh entri ni ka?
aRz MoHa aRz MoHa 10 Nov 2015, 23:19:00
seronok tak terkata cik puteri :)
aRz MoHa aRz MoHa 10 Nov 2015, 23:19:00
terima kasih...

ada masalah feed.
aRz MoHa aRz MoHa 10 Nov 2015, 23:20:00
mummy dah besar tak boleh hahaha
aRz MoHa aRz MoHa 10 Nov 2015, 23:37:00
hadiah dari kak ana sebenarnya cik etuza
aRz MoHa aRz MoHa 10 Nov 2015, 23:52:00
terima kasih juga buat kak ana...
husna zahidi husna zahidi 11 Nov 2015, 07:34:00
wahh..suka cik puteri dpt hadiah ye..:)
izzeyda izzeyda 11 Nov 2015, 15:01:00
cantiknya hadiah cik puteri.. siap frame lagi tuh.. boleh laa buat kenangan kan..
Farrah MF Farrah MF 11 Nov 2015, 20:56:00
Wahhh, terujanya cik puteri dapat present. Happy belated birthday, cik puteri :)
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 12 Nov 2015, 09:07:00
wow murah rezeki Cik Puteri.. bestnya.. Kekti ada banyak bebear..
Cik Puteri nak tak ? ehehe..
Murni Alysa Murni Alysa 12 Nov 2015, 13:56:00
nak jugaks..comey bunny tu..
Nurul Shahira Nurul Shahira 13 Nov 2015, 10:08:00
Abahnya punya request hadiah tu mehal bebenor. Seram bos nak bagi, haha :p
umi alya umi alya 14 Nov 2015, 09:36:00
Banyaknya hadiah Cik Puteri dapat..

Hepi bday puteri..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih