Perjalanan Blog Bersama Nur As

Click gambar untuk sertai segmen ini

Salam. Saya join Segmen Blogwalking yang dianjurkan oleh Nur As.
Nur As mintak supaya komen sikit mengenai blog kepunyaan dia.

Saya sebenarnya tidak pandai sangat bab komen. Cuma apa yang nampak di mata adalah sebuah blog yang Kemas dan Simple. Sudah pasti ramai yang selesa untuk berkunjung ke blog Nur as.

Semoga berjaya dalam apa yang diusahakan.

{ 40 comments.. read them below or add one }

Sentiasa Panas Sentiasa Panas 17 Sep 2014, 11:37:00
Jom kunjung beramai-ramai..:)
aiman liyana samat aiman liyana samat 17 Sep 2014, 11:40:00
selamat bersegmen dari segmen yang sama http://aimanliyanasamat.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html
mama 3farhanah mama 3farhanah 17 Sep 2014, 12:38:00
Selamat bersegmen.dari segmen yg sama
Scha Nazri Scha Nazri 18 Sep 2014, 00:36:00
Blog cik nur kemas. Suka :)
Jari Manis Jari Manis 18 Sep 2014, 11:52:00
sis JM juga salah sorang reader blog Nur As nih..blogbeliau ringan..cepat je loading!
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 18 Sep 2014, 17:01:00
Selamat menjoinkan diri dalam segmen ya Arz ..All the Best
Eda Johari Eda Johari 18 Sep 2014, 17:29:00
Selamat bersegmen..
eda join jugak (:

http://juearel.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html
nur as nur as 18 Sep 2014, 18:26:00
Selamat bersegmen!
Thanks ye join :)
Kemas dan simple? Thanks yaa :)
Semoga berjaya dengan apa yang dah awak usahakan juga :)
In shaa Allah. Amin.
Senarai dah update.
Jom blogwalking!
http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-perjalanan-blog-bersama.html
aRz MoHa aRz MoHa 18 Sep 2014, 21:38:00
terima kasih sudi singgah nanti saya singgah ya
aRz MoHa aRz MoHa 18 Sep 2014, 21:39:00
ok thanks nanti saya blogwalking
AyuInsYiraH AyuInsYiraH 19 Sep 2014, 14:30:00
ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html
hidayu ayumie hidayu ayumie 19 Sep 2014, 17:20:00
selamat bersegmen
Singgah BW dari segmen yang sama
jemput singgah kalau sudi
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html
aRz MoHa aRz MoHa 19 Sep 2014, 22:47:00
Terima kasih nanti saya singgah
aRz MoHa aRz MoHa 19 Sep 2014, 22:48:00
Insyaallah nanti saya singgah
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 21 Sep 2014, 00:46:00
Saya dah join ni tapi letak dlm draft n tak publish pulak. Lupe
Lupe..
aRz MoHa aRz MoHa 21 Sep 2014, 15:56:00
saya pon ada jugak yang dah draft tapi belum complete tak boleh nak publish lagi
Ratu Pimples Ratu Pimples 22 Sep 2014, 03:09:00
Kita datang dari segmen yang sama. Selamat bersegmen :)
Jemput singgah dan join GA :)
http://ratupimples.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html
http://ratupimples.blogspot.com/2014/09/happy-birthday-ratu-pimples.html
Eshamz Halim Eshamz Halim 22 Sep 2014, 07:54:00
Selamat bersegmen bro... :D
aRz MoHa aRz MoHa 23 Sep 2014, 00:54:00
terima kasih insyaallah nanti saya singgah
Aina Akmal Aina Akmal 25 Sep 2014, 12:23:00
Singgah dari segmen sama. Jemput ke blog Aina pula ye~ ^^

AinaAkmal
aRz MoHa aRz MoHa 29 Sep 2014, 10:28:00
insyaallah nanti saya singgah
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 30 Sep 2014, 13:28:00
selamat bersegmen... good luck..

http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html
aRz MoHa aRz MoHa 1 Oct 2014, 12:41:00
terima kasih nanti saya singgah

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih