Giveaway 2014 Mialiana.com


Giveaway, mialiana, arzmoha, hadiah menarik


Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

{ 60 comments.. read them below or add one }

hidayu ayumie hidayu ayumie 24 Sep 2014, 09:28:00
gud luck arz...
balas kunjungan
done follow sini jugak
Etuza Etuza 24 Sep 2014, 10:10:00
singgah sini..saya nak link kan blog anda ya..tahniah jadi pilihan etuza
Zaidalifah Hussin Zaidalifah Hussin 24 Sep 2014, 11:09:00
ASSALAMUALAIKUM SALAM BLOGGER...
DATANG SINI JALAN-JALAN CARI INFO :) DR GIVEAWAY MIALIANA.COM
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 24 Sep 2014, 15:20:00
Semoga berjaya kepada para peserta..:)
Etuza Etuza 26 Sep 2014, 05:24:00
asalamualaikum..singgah nak lihat blog, tahniah ikut segmen mia..
Jari Manis Jari Manis 26 Sep 2014, 07:50:00
Ramai tu pemenang yang akan di pilih...good luck aRz!!!
Jari Manis Jari Manis 26 Sep 2014, 07:51:00
Ehh..nak tanya...adakah aRz nk akak tukar template blog?
aRz MoHa aRz MoHa 26 Sep 2014, 10:53:00
yup. biar simple tapi menarik
Mas Zull Mas Zull 26 Sep 2014, 11:43:00
assalamualaikum arz....selamat bersegmen yer...:)
Farrah MF Farrah MF 26 Sep 2014, 11:51:00
Good luck, Arz. Jenuh gak nak klik2 follow & like tuh :)
aRz MoHa aRz MoHa 26 Sep 2014, 14:34:00
betul kak Farrah, tapi itu semua syarat penaja. Tak apa asalkan menambahkan rakan, dan mampu meninggkatkan trafik
Cik Adda Cik Adda 26 Sep 2014, 16:43:00
Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
Giveaway Mialiana (10oct)
Giveaway Shad (20oct)
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 27 Sep 2014, 12:23:00
Salam Arz ..Selamat bersegmen & good luck ya .....
Hikayat Seorang Budak Hikayat Seorang Budak 27 Sep 2014, 23:09:00
good luck. sy pon join. gigih meng-like untuk join :)
aRz MoHa aRz MoHa 29 Sep 2014, 08:51:00
wah tahniah kerana berjaya meng-like semoga berjaya juga
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman 1 Oct 2014, 17:45:00
Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...
Azwar Syuhada Azwar Syuhada 1 Oct 2014, 22:33:00
Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html
aRz MoHa aRz MoHa 2 Oct 2014, 11:12:00
Terima kasih nanti saya singgah
aRz MoHa aRz MoHa 2 Oct 2014, 11:14:00
terima kasih nanti saya singgah
Scha Nazri Scha Nazri 2 Oct 2014, 14:22:00
Banyaknya sponsorrr. Good luck abg!
Eshamz Halim Eshamz Halim 3 Oct 2014, 09:13:00
Best of luck bro dan selamat bersegmen... :D
Mia Liana Mia Liana 3 Oct 2014, 17:27:00
Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck (^_^)
Hidayah Mohamad Hidayah Mohamad 8 Oct 2014, 23:53:00
Good luck.

Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0
aRz MoHa aRz MoHa 9 Oct 2014, 09:34:00
Insyaallah saya join nanti. terima kasih sudi maklumkan
sha dhira sha dhira 9 Oct 2014, 21:59:00
Salam, shad blogwalking dari ga yang sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Jemput join ga di blog shad juga ya,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html
fadhil eda fadhil eda 30 Dec 2014, 13:37:00
singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih