PENGUMUMAN : Pencarian Bloglist No 2

Kids, Play, kanak-kanak, Baby, boy, girl, sand, pencarian bloglist
| arzmohdhaniffa photography | Kanak-kanak mencari sesuatu di pasir

Isnin. 27 Okt 2014. Permulaan minggu yang baik.

Untuk pengetahuan semua saya sedang mencari Bloglist no 2. Bloglist saya no 2 masih kosong. Jadi akan mula diisi bermula bulan November 2014. Insyaallah, mudah sikit bagi saya untuk blogwalking. Cuma ada beberapa syarat.

Syarat-syaratnya adalah :


1. Layak disertai oleh semua blogger, asalkan blog anda tidak ada unsur lucah, politik keterlaluan dan sebarang unsur-unsur yang sensitif. 

2. Maksimum 15 blog sahaja yang akan dipilih setiap bulan berdasarkan jumlah komen setiap bulan.

3. Komen anda di blog ini minimum 15 komen. Janganlah komen "bestnya" "ehhh" "singgah sini". Komenlah berdasarkan entry tersebut.

4. Sekiranya melebihi 15 blogger yang layak. Syarat ke-3 akan digunapakai. jadi kalau ada 20 orang komen melebihi 15 komen pada bulan tersebut. Maka 20 blog tersebut akan tetap dipilih untuk menjadi bloglist pada bulan berikutnya..

5. Tidak perlu buat entry.

6. Selamat berjaya. Rajin-rajin tinggalkan komen.

Perhatian : 

#Setiap bulan akan menjadikan bloglist berubah berdasarkan jumlah komen pada bulan sebelumnya.
#Sekiranya blog anda telah dipilih di bloglist no 1. Anda tetap akan dipilih di bloglist no 2.
#Sekiranya tidak faham dengan syarat di atas. Sila tinggalkan komen.
#Terpulang pada anda untuk memasukkan saya kepada bloglist anda atau tidak tiada paksaan.


{ 53 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown 27 Oct 2014, 08:44:00
all the best kepada semua yang terpilih nanti XD
Amelia Amelia 27 Oct 2014, 08:54:00
wah, nak jugaaaa! tapi nak kena buat entri dekat blog masing-masing ke tak abang Arz?
cikpinz cikpinz 27 Oct 2014, 09:21:00
Bagusnya Arz..semoga berjaya buat semua..
arzmoha arzmoha 27 Oct 2014, 11:10:00
Tak perlu buat entry Amy J. Saya tau nak buat entry bukan senang hehehe....
hpmurah2u hpmurah2u 27 Oct 2014, 11:20:00
macam best..cabaran komen ni macam di denaihati pulak..hehehe..apapun kalau dapat join bloglist di sini memang best
Umie Amirain Umie Amirain 27 Oct 2014, 11:49:00
semoga berjaya semua!!...^_^
Anak IbuAyah Anak IbuAyah 27 Oct 2014, 12:14:00
Wahh mcm tu ehh, mcm best! Good luck sesiapa yang nak join tu...
dear anies dear anies 27 Oct 2014, 12:37:00
yang terpilih tu nanti, selamat berjaya ya!
arzmoha arzmoha 27 Oct 2014, 14:44:00
Sama-sama CP....CP dah pun melepasi syarat yang dikehendaki :)
arzmoha arzmoha 27 Oct 2014, 14:52:00
mungkin lebih kurang juga, cuma Denaihati memberikan hadiah yang sangat lumayan
arzmoha arzmoha 27 Oct 2014, 14:53:00
Nur As tak mahu mencuba? hehee
arzmoha arzmoha 27 Oct 2014, 14:54:00
Terima kasih anies....sikit ja lagi untuk termasuk dalam bloglist
watieKB watieKB 27 Oct 2014, 15:04:00
Acik nak jadi top 10..semoga Acik tersenarai dalam Bloglist ni..Good Luck!!
arzmoha arzmoha 27 Oct 2014, 16:06:00
semog aberjaya acik waite....masih sempat lagi
Etuza Etuza 27 Oct 2014, 16:29:00
asalam aRz nampaknya blog Etuza dah di bloglistak..tapi nak juga koem ke sini..berdasarkan gambar tu bagaikan simbolik nak cari blogger dan blog yang segarhidup di alam maya bukan timbul tenggelam..tapi apapunn kita kena akur ada blog kadang tenggelam..ada jg yang on air timbul selalu ha itu yang kita nak..tahnia..nanti etuza promot ya
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 27 Oct 2014, 18:21:00
TERBAIK Arz..All the best hokeyyy ..Ok dah komen hahahha ..
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 27 Oct 2014, 18:23:00
Jom ramai2 kita join ...Moga ada rezeki anda pulak nak duduk kat blog list Arz ni..Kita dah duduk lama dah hehehehe
Anizz Annisa Anizz Annisa 27 Oct 2014, 18:47:00
wow.. macam denaihati..hihi... teruja nie nak join..kih3..
arzmoha arzmoha 27 Oct 2014, 21:19:00
Terima kasih kak lya terus support saya
arzmoha arzmoha 27 Oct 2014, 21:22:00
Terima kasih anizz sudi support saya
Khir Khalid Khir Khalid 28 Oct 2014, 00:39:00
Assalam.. All the best kpd semua. Salam singgah & salam ukhwah.. :) :)
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 28 Oct 2014, 01:14:00
Waahhh...
Nak jadi bloglist :)
Ehh..ke dah jadi?
Saya slalu buka mobile version je sebab guna smartphone.
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 28 Oct 2014, 01:15:00
Baru check.. Rupenye memang dah listed.
Ahaksss..
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 28 Oct 2014, 01:16:00
Arz, sorry saya baru follow blog awak.
Selama ni ingatkan dah follow.
Mujur check semula tadi.
mama3farhanah.blogspot mama3farhanah.blogspot 28 Oct 2014, 21:40:00
Nak jugak masuk dalam senarai bloglist ni...
arzmoha arzmoha 29 Oct 2014, 11:09:00
Terima kasih Bro Khir sudi singgah
arzmoha arzmoha 29 Oct 2014, 11:11:00
Dr Shikin dah masuk dalam bloglist no 1....
arzmoha arzmoha 29 Oct 2014, 11:15:00
tak apa. kadang-kadang saya pun macam tu jugak. double check
arzmoha arzmoha 29 Oct 2014, 11:16:00
terima kasih Sharina Elyana
arzmoha arzmoha 29 Oct 2014, 11:18:00
Terima kasih CIkgu Etuza yang rajin dalam menyiapkan cabaran 100 entry dalam bulan oktober....
arzmoha arzmoha 29 Oct 2014, 11:19:00
terima kasih mama farhanah sudi support saya
Unknown Unknown 29 Oct 2014, 18:45:00
Ayu rase mmg komen setiap entry kott.. tak tau snarai ke tak..
Ayu pon letak org rajin komen kt blogliSt ayu..
Snng nk bw
Scha Nazri Scha Nazri 29 Oct 2014, 20:18:00
Scha join je lah kot. Dah lama tak komen2 kt abg arz. hehe
Aina Akmal Aina Akmal 29 Oct 2014, 22:49:00
nak joinn jugaak. hehe, boehh tak? :3
arzmoha arzmoha 30 Oct 2014, 08:52:00
komen sebanyak banyaknya lagi. jangan risau jika melebihi 15 komen pasti saya akan masukkan
arzmoha arzmoha 30 Oct 2014, 08:53:00
Terima kasih Scha support saya
Farrah MF Farrah MF 30 Oct 2014, 09:58:00
All the best dengan misi pencarian bloglist 2 :)
Don't worry, syarat2nya terang dan jelasss..

Etuza Etuza 2 Nov 2014, 00:23:00
asalam Pahang nampak nya menang tangan bola Piala malaysia ..Etuza klik nak tahu perkembangan bloglist 2 aRz
Etuza Etuza 2 Nov 2014, 00:26:00
terima kasih ya tersenarai blog Pesona & Mustika...Etuza kena rajin jengok baca entry tuan syikh
Etuza Etuza 2 Nov 2014, 00:28:00
Etuza masukkan ke dalam bloglist Ikon Gratify di blog Etuza ya. Blogger yang memberi Etuza rasa bahagia dan etuza kategorikan blogger yang amat menyenangkan. Tahnia
Eshamz Halim Eshamz Halim 5 Nov 2014, 08:16:00
Alamak... baru terbaca entri ni.... memang dah close kan.. tapi tahniah kepada mereka yang tersenarai... :D
Jari Manis Jari Manis 5 Nov 2014, 22:33:00
baru nk baca entri ni tapi sis JM dapat tahu tersenarai jugak ye..terima kasih ArZ
arzmoha arzmoha 7 Nov 2014, 05:09:00
terima kasih juga sebab support saya
arzmoha arzmoha 7 Nov 2014, 05:11:00
terima kasih kak Farrah
arzmoha arzmoha 7 Nov 2014, 05:12:00
terima kasih Cikgu Etuza. Terlalu tinggi pujian yang diberikan
Bunda_nora Bunda_nora 25 Mar 2015, 15:27:00
Betul kata cikgu etuza...blog yang hidup bukan blog yang tenggelsm timbul...

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih