Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA

Giveaway, Paris, arzmoha, blogspot
Paris Souvenirs Giveaway
Salam. Giveaway. Baru saja sertai.
Mudah dan hadiah menarik

Syarat2 penyertaan:

Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)

Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.

Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)

Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
Siap!

Hadiahnya ?
Senarai hadiah untuk dimenangi:


Hadiah Utama          : 20 x keychain Eiffel Tower
Hadiah Sampingan  : 3 x poskad Eiffel Tower
Hadiah Saguhati      : 3 x maps Paris 2014Jom Jangan Lepaskan Peluang

Tag 3 Rakan

{ 25 comments.. read them below or add one }

Scha Nazri Scha Nazri 2 Oct 2014, 14:10:00
good luck abg arz! moga ada rezeki. Amin. hehe
Amelia Amelia 2 Oct 2014, 14:48:00
thanks tag! saya dah join.

good luck abang arz :D
Faarihin Talip Faarihin Talip 2 Oct 2014, 18:56:00
All the best kepada semua yang menyertai! =)
arzmoha arzmoha 3 Oct 2014, 08:06:00
terima kasih Scha Nazri
Anizz Annisa Anizz Annisa 3 Oct 2014, 10:14:00
haa join pon... gud luck !! :)
Jari Manis Jari Manis 3 Oct 2014, 17:19:00
Good Luck ArZ..alamak akak kena TAG ke...terus lemah lutuit nih hahaha
arzmoha arzmoha 7 Oct 2014, 10:13:00
teriam kasih bro eshamz
HAMIDIsP HAMIDIsP 13 Oct 2014, 12:22:00
Good Luck All The Best..:)
Yun Sing Yun Sing 1 Nov 2014, 16:53:00
Singgah sini dari GA yang sama :)
Unknown Unknown 10 Dec 2014, 13:20:00
singgah sini
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html
Unknown Unknown 19 Jun 2015, 09:38:00
Good Luck Arz...
Rindu lah dengan Aisya

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih