Wordless Wednesday #50 | Arzmoha VS Hikayat Budak Pening

Wordless Wednesday | Arzmoha VS Hikayat Budak Pening

Arzmoha Vs Hikayat Budak Pening di 5D Interactive World Penang

pemilik blog arzmoha.com, pemilik blog hikayat budak pening, blogger no 1 malaysia, blogger utara, blogger malaysia, Super power, superhero,
Pertembungan antara arzmoha dan hikayat Budak Pening

p/s : selepas dari menuntut ilmu, kami cuba test power...kalau nak tahu kat mana kami berlatih dan nak kenal siapa Hikayat Budak Pening boleh tekan link di bawah

{ 25 comments.. read them below or add one }

Sue Bee Sue Bee 21 Sep 2016, 14:02:00
Hehee..cantik gambar tu :)
ayunie ramli ayunie ramli 21 Sep 2016, 15:32:00
guna apps ape eyh boleh nampak terbang cam ni?
aRz MoHa aRz MoHa 21 Sep 2016, 18:06:00
terbang tu tak guna apps...yang nampak macam power tu guna apps...kena tanya hikayat budak pening
Jari Manis Jari Manis 21 Sep 2016, 22:00:00
budak pening tu!! kenal sgt ;p
aRz MoHa aRz MoHa 21 Sep 2016, 22:20:00
tak pandai buat muka garang :p
aRz MoHa aRz MoHa 21 Sep 2016, 22:20:00
haha...dia blogger femes sekarang
kennymerligal kennymerligal 21 Sep 2016, 22:51:00
Kreaif dan menarik, ala ala super hero
aswaleyla aswaleyla 21 Sep 2016, 23:06:00
dah makin bnyk tmpt best kt penang skrg
Nora Karim Nora Karim 22 Sep 2016, 00:47:00
Cantik gambar tu... tempat tu pun nampak cantik!😍
Gee Lion Gee Lion 22 Sep 2016, 02:08:00
korang dah kenapa? :p dah baca rasanya entri tu kat blog pha is.
SalbiahM SalbiahM 22 Sep 2016, 15:13:00
uish..ni darth vader versi warna-warni..hehe
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim 22 Sep 2016, 18:49:00
bertambah tempat menarik di Penang.
hainom OKje hainom OKje 22 Sep 2016, 22:18:00
Uiks.....mcm pahlawan zaman silamlah hihi...
hainom OKje hainom OKje 22 Sep 2016, 22:19:00
Uiks.....mcm pahlawan zaman silamlah hihi...
husna zahidi husna zahidi 24 Sep 2016, 10:24:00
rasa macam selalu sekufu je, nih dah kenapa plak nih?? hahahah..
Pha Is Pha Is 28 Sep 2016, 12:40:00
mana ada apps.. pakai CGI! hahahaha
Fhatin Amelia Fhatin Amelia 24 Oct 2016, 11:19:00
hahah comelnya :D ada power
https://mellyacrayola.blogspot.my
Reen Johari Reen Johari 26 Oct 2016, 08:52:00
Tajuk dan gambar yang menarik. Hihi ;p

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih