Terima Kasih Julia

Terima Kasih Julia | Mummy Blogger

Julia. Dah macam lagu Exist. Lagu ni pernah top suatu masa dulu. Masa ni aRz masih di bangku sekolah. opss ok dah...ini bukan mengenai lagu. Tapi nak ucapkan terima kasih buat Mummy Julia diatas hadiah penghargaan buat top komentor di blognya iaitu NOTACHENTAMUMMY.blogspot.my. Walaupun aRz cuma berada di tangga terakhir, tangga tercorot carta. Nak tengok tak hadiah apa aRz dapat? Tu kat bawah... Macam comel jer...macam cantik jer...macam comel jer....

mummy julia, malaysia blogger, perkongsian tempat menarik penang dan melaka,
Hadiah top komentor dari Mummy Julia

Untuk pengetahuan semua Blog Mummy Julia dan blog arzmoha.com ada sedikit persamaan dari segi warna.
Warna apa erk? Pii la ushar tengok blog mummy pastu tinggalkan komen kat bawah naaa....


Blog diatas a.k.a milik mummy julia ni banyak berkongsi tempat menarik di Pulau Pinang dan Melaka. Gambar di blog mummy pun menarik. Jangna lupa untuk singgah dan baca entri menarik disana.

Bungkusan yang diterima
Jumpa Lagi.



{ 16 comments.. read them below or add one }

Salina Johari Salina Johari 22 Nov 2015, 16:41:00
Zassss...Sal singgah blog MommyJulia..
❤Kamsiah❤ ❤Kamsiah❤ 22 Nov 2015, 16:56:00
tahniah..lps ni penuh la peti ais ditempek dgn fm ya..
aRz MoHa aRz MoHa 22 Nov 2015, 19:49:00
Ehhh cepatnya pi Blog mummy Julia... Singgah sini dlu kak salina hehe
aRz MoHa aRz MoHa 22 Nov 2015, 19:49:00
Fm mummy Julia tinggal di opis.. Kalau bawa balik umah nanti pecah.. Cik Puteri buat kerja
Murni Alysa Murni Alysa 23 Nov 2015, 08:43:00
tahniah Arz..dah menyinggah ke blog mummy Julia tu..hehehehe
Mummy Julia Mummy Julia 23 Nov 2015, 11:27:00
Thanks ARZ, wah siap wat enry bagai..hehehhee ...... Maaf na tu je yang mampu nak beri sebagai tanda penghargaan menceriakan blog mummy.. :D
Mummy Julia Mummy Julia 23 Nov 2015, 11:29:00
ni mesti letak kat lemari besi tu kan..heheheh :D
Mummy Julia Mummy Julia 23 Nov 2015, 11:29:00
Kak Salina dah pi singgah blog mummy..macehh na.. :D
Cik Mimie Cik Mimie 23 Nov 2015, 15:10:00
Cantik hadiah yang Mommy Julia bagi :)
umi alya umi alya 25 Nov 2015, 08:43:00
Betul tu aRz, baik letak kt pejabat jer.

FM kt umah ni dah tinggal beberapa ketul jer, siapa lg punyai kerja kalau tidak anak dara kesayangan kami..
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 27 Nov 2015, 13:00:00
wow Arz.. masyuk dapat hadiah =)
Jari Manis Jari Manis 30 Nov 2015, 14:58:00
aRz pun minat pink kan so leh gengn ngan sis JM dan mummy Julia tu
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2015, 12:57:00
pink daru template lama sampai sekarang

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih