Edisi Menayang

Edisi Tayang Menayang Makanan

Makanan memang sesiapa pun tak dapat menolak. Malah orang yang sedang "on diet" sekalipun kekadang gagal menolak. Dah habis tu pasaipa tetiba tajuk menayang...tak baik menayang ni aRz oiii....Bukan macam tu, tak ada niat nak tayang tapi bila terbaca entri di Blog Umi Alya Edisi Menayang...kita pun nak tayang juga....kehkeh....Umi Alya juga ter'jeles' dengan entri Kak Hainom Okjer - Ikan Selar Kuning dan Cikgu Etuza - Soto dan beberapa lain yang aRz belum sempat berkenalan.

nasi kerabu ayam madu, nasi kerabu warna biru, tempat makan menarik di penang, makan best di penang,
Nasi Kerabu Warna Biru

Nasi Lemuni Sambal Udang, Nasi Sambal Udang, Sambal Udang, Makanan utara, makanan rakyat malaysia, best food in penang,
Nasi Lemuni Sambal Udang
rockstarz burger sungai ara, burger sedap, makan best di penang, burger unik,
Rockstarz Burger - The Wings

Tetapi...semua makanan di atas bukan aRz yang masak....Alamak macam mana? bolehla erk...Nasi Kerabu berwarna biru ni jarang-jarang aRz makan biasa yang warna kelabu. Buat anda yang baca entri ini....Anda makan apa?

Jumpa Lagi....

{ 30 comments.. read them below or add one }

anajingga anajingga 26 Nov 2015, 21:54:00
nasi kerabu warna biru tu nasi kerabu tumis ore kelate panggil... tayang meh tayang makanan sedap-sedap ni... :)
Etuza Etuza Etuza Etuza 26 Nov 2015, 22:04:00
Asalam Arz..ini macam viral dah ni..syoknya edisi menanyang istilah baryu untuk blogger ke tu? hehehe adui terhibur tul rasanya ni
aRz MoHa aRz MoHa 27 Nov 2015, 00:16:00
berjangkit dari umi alya ni cikgu etuza hehe
aRz MoHa aRz MoHa 27 Nov 2015, 00:17:00
terima kasih bro MKL sudi ke sini
aRz MoHa aRz MoHa 27 Nov 2015, 00:17:00
owh yaka....tapi jarang makan yang berwarna biru ni kak ana
aRz MoHa aRz MoHa 27 Nov 2015, 00:18:00
menggoda dan sedap bro MKL
umi alya umi alya 27 Nov 2015, 00:29:00
Ha3, aRz, aRz...

erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cam berangkai pula blog kita ya..

Nasi kerabu tu feveret akak tapi xmo lauk ayam, nak daging bakar @ ikan salut tepung..
umi alya umi alya 27 Nov 2015, 00:31:00
Masa mula baca tajuk entri, mati2 akak ingatkan aRz yang masak, x acilah gini.. hu3
aRz MoHa aRz MoHa 27 Nov 2015, 00:31:00
hahaha kalau aRz pandai masak dah jadi blog resepi masakan hehe
aRz MoHa aRz MoHa 27 Nov 2015, 00:31:00
daging bakar pun sedap tapiiii yang ada ayam madu ja
SalbiahM SalbiahM 27 Nov 2015, 09:28:00
takpe, janji tayang..tak kisah sape yang masak
el el 27 Nov 2015, 10:12:00
alamak bila nama kita nk masuk lam entry ni..haha
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 27 Nov 2015, 12:09:00
isk entri2 makanan ni memang saja je buat lemah jiwa ahaha..
Mummy Julia Mummy Julia 27 Nov 2015, 21:08:00
Arz.. Tu bukan menayang.. Hanya memberi idea kat penbaca apa nak makan.. Hehehee
Dunia Zumal Dunia Zumal 29 Nov 2015, 17:24:00
Jap lagi nak tayang gak sesuatu ^-^
Zie Has Zie Has 29 Nov 2015, 21:02:00
letak gambar makanan, dikira menayang ke? ... alamak penuh dalam blog tayang menayang ni hahahaha :p
Zie Has Zie Has 29 Nov 2015, 21:04:00
kalau sendiri masak, boleh lah letak resepi, kalau beli boleh lah review yer ... kalau tempek macam ni memang menayang hehe
Jari Manis Jari Manis 29 Nov 2015, 23:04:00
alaaaa tayang lah tayang...ni yg nk marah ni...buat geram je tau issk...rasa nk jilat screen ni
aRz MoHa aRz MoHa 1 Dec 2015, 15:27:00
ini entri terpengaruh dari umi alya
aRz MoHa aRz MoHa 1 Dec 2015, 15:27:00
sis JM sabar jangan jilat screen hehehe
umi alya umi alya 2 Dec 2015, 06:01:00
dah xder idea aRz, kuar le entri tu, hu3
umi alya umi alya 2 Dec 2015, 06:03:00
Alorrrrrrrrrrrrrrrr JM, mnta jer si aRz belanja yg realiti..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih