Baju Official EFG

Baju Official EFG

Salam. Alhamdulillah. Minggu lepas lagi aRz dah terima baju ini. Baju Official EFG. EFG adalah singkatan kepada Exchange Feed Group. Jika ingin mengetahui lebih lanjut mengenai EFG boleh saja klik DISINI atau DISINI.


Secara rasminya juga aRz memakai semalam atau Ahad lepas ke event pertama aRz di 1st Avenue Penang.
Secara tak langsung mempromosikan EFG dan juga url blog aRz sendiri. Untuk event semalam aRz ingin ucapkan terima kasih buat ShamieraOsment sebab maklumkan mengenai event tersebut. Seronok dan keletihan.Nanti aRz kongsi di entri akan datang.

Kepada yang ingin menyertai EFG boleh emailkan permohonan anda ke admin@irrayyan.com
EFG telah membantu aRz memajukan diri dalam ilmu blogging dengan adanya perkongsian ilmu dari setiap ahli. Jom sertai kami.

Jumpa Lagi.

{ 34 comments.. read them below or add one }

DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 25 May 2015, 16:56:00
cubaan meng"over-shadow" wajah ala-ala ustaz Ewan ye...!! hahahahaha..
memang kembar la korang niii... :p

TunSha Ayunie TunSha Ayunie 25 May 2015, 17:00:00
Memang cantik bajunya bro arz....
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal 25 May 2015, 17:00:00
Assalammualaikum... arzmoha,

wahhh.. dah maju setapak ... untuk group efg pergi jauh...

mselim3
Eka Tikah Eka Tikah 25 May 2015, 18:31:00
wahhh smart ar baju tu. hehe
anajingga anajingga 25 May 2015, 18:48:00
wah segaklah baju EFG ni kan... nanti order satu untuk cik puteri lak aRz :)
aRz MoHa aRz MoHa 25 May 2015, 19:42:00
Terima kasih Tunsha ayunie
aRz MoHa aRz MoHa 25 May 2015, 19:46:00
Saya tak tahu menahu hehehe
Amy J Amy J 26 May 2015, 00:20:00
hehehehe.. malangnya saya x sempat nak order baju haritu. nnti nak beli!!!
Amirrah Othman Amirrah Othman 26 May 2015, 00:53:00
nnt ade event kt penang sy inform lg ek..
Eny Abdullah Eny Abdullah 26 May 2015, 10:33:00
Jambu sungguh blog baru arz! hahah tap kak eny sukaaa
Mrs. A Mrs. A 27 May 2015, 09:44:00
Black & White adalah sepanjang zaman :-)
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 27 May 2015, 11:59:00
sy tgk ramai jg yg menayang kt IG ;-)
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 28 May 2015, 10:51:00
Cantik dan segak orang yang menggayanya pun..
kisah earty kisah earty 29 May 2015, 17:15:00
Takpe Amy , next time boleh order.. kain dia best.. hehe
kisah earty kisah earty 29 May 2015, 17:16:00
alang2 order tok Cik Puteri, Arz order sekali tok Mama Cik Puteri.. :)
Jari Manis Jari Manis 31 May 2015, 20:42:00
group EFG makin femes skrg...dah ada baju!
Jari Manis Jari Manis 31 May 2015, 20:43:00
x layak join group ni sbb update x konsisten
Mia Mia 14 Jun 2015, 09:32:00
Hebat EFG, semoga efg makin maju dan terus maju

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih