Baju Official EFG

Baju Official EFG

Salam. Alhamdulillah. Minggu lepas lagi aRz dah terima baju ini. Baju Official EFG. EFG adalah singkatan kepada Exchange Feed Group. Jika ingin mengetahui lebih lanjut mengenai EFG boleh saja klik DISINI atau DISINI.


Secara rasminya juga aRz memakai semalam atau Ahad lepas ke event pertama aRz di 1st Avenue Penang.
Secara tak langsung mempromosikan EFG dan juga url blog aRz sendiri. Untuk event semalam aRz ingin ucapkan terima kasih buat ShamieraOsment sebab maklumkan mengenai event tersebut. Seronok dan keletihan.Nanti aRz kongsi di entri akan datang.

Kepada yang ingin menyertai EFG boleh emailkan permohonan anda ke admin@irrayyan.com
EFG telah membantu aRz memajukan diri dalam ilmu blogging dengan adanya perkongsian ilmu dari setiap ahli. Jom sertai kami.

Jumpa Lagi.

{ 34 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown 25 May 2015, 16:56:00
cubaan meng"over-shadow" wajah ala-ala ustaz Ewan ye...!! hahahahaha..
memang kembar la korang niii... :p

Tunsha Ayunie Tunsha Ayunie 25 May 2015, 17:00:00
Memang cantik bajunya bro arz....
mselim3 mselim3 25 May 2015, 17:00:00
Assalammualaikum... arzmoha,

wahhh.. dah maju setapak ... untuk group efg pergi jauh...

mselim3
sweetsour93 sweetsour93 25 May 2015, 18:31:00
wahhh smart ar baju tu. hehe
Ana Jingga Ana Jingga 25 May 2015, 18:48:00
wah segaklah baju EFG ni kan... nanti order satu untuk cik puteri lak aRz :)
arzmoha arzmoha 25 May 2015, 19:42:00
Terima kasih Tunsha ayunie
arzmoha arzmoha 25 May 2015, 19:46:00
Saya tak tahu menahu hehehe
Amelia Amelia 26 May 2015, 00:20:00
hehehehe.. malangnya saya x sempat nak order baju haritu. nnti nak beli!!!
Amirrah Othman Amirrah Othman 26 May 2015, 00:53:00
nnt ade event kt penang sy inform lg ek..
Eny Abdullah Eny Abdullah 26 May 2015, 10:33:00
Jambu sungguh blog baru arz! hahah tap kak eny sukaaa
Mrs. A Mrs. A 27 May 2015, 09:44:00
Black & White adalah sepanjang zaman :-)
dear anies dear anies 27 May 2015, 11:59:00
sy tgk ramai jg yg menayang kt IG ;-)
Bunda_nora Bunda_nora 28 May 2015, 10:51:00
Cantik dan segak orang yang menggayanya pun..
MasturaDin MasturaDin 29 May 2015, 17:15:00
Takpe Amy , next time boleh order.. kain dia best.. hehe
MasturaDin MasturaDin 29 May 2015, 17:16:00
alang2 order tok Cik Puteri, Arz order sekali tok Mama Cik Puteri.. :)
Jari Manis Jari Manis 31 May 2015, 20:42:00
group EFG makin femes skrg...dah ada baju!
Jari Manis Jari Manis 31 May 2015, 20:43:00
x layak join group ni sbb update x konsisten
Mia Mia 14 Jun 2015, 09:32:00
Hebat EFG, semoga efg makin maju dan terus maju

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih