Exchange Feed Blog

exchange feed blog, sentuhan, baby, girl ,arzmoha, gambar cantik, kids photography,
| arzmohdhaniffa photography | Sentuhan 

Selamat berhujung minggu. Alhamdulillah diberikan nikmat dapat menghirup udara (oksigen) tanpa sebarang caj mahupun sebarang kenaikan seperti harga minyak. Hari ini ada program beriadah bersama keluarga di Penang Jump Street Trampoline Park. Nanti saya kongsikan.
Cumanya hari ini nak konsikan sikit mengenai "Exchange Feed Blog" yang dijayakan bersama beberapa blogger lain ketika ini. Antaranya 

4. Mommy Irra - http://www.irrayyan.com

Apa Itu Exchange Feed Blog

Susah juga saya nak terang tapi bagi mudah difahami tengok gambar dibawah.

Feed Blog Nur Inani di blog aRz MoHa

Ianya seakan bloglist tetapi meletakkan tajuk entry untuk memudahkan pengunjung ke blog saya juga ke blog Nur Inani. Disini pentingnya tajuk yang hangat yang mampu menarik pembaca ke blog kita.

Apapun matlamat kami dalam melakukan "Exchange Feed Blog adalah untuk :

1. Menambahkan traffik ke blog.
2. Menambahkan hubungan baik antara blogger kerana saling membantu sama lain

Untuk pengetahuan anda. Exchange Feed Blog ini dah lama dibuat di blog Ben Ashaari.

Jika anda berminat. Boleh hubungi saya whatsapp/sms : 011-27130797

Semoga perkongsian ini mampu memberi manfaat untuk kita semua :)

Jumpa Lagi.

p/s: tak sabaq nak ke Penang Jump Street :)



{ 48 comments.. read them below or add one }

mama amir mama amir 1 Feb 2015, 13:59:00
Wah...semoga bertambah pengunjung ke blog ini...^_^
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 1 Feb 2015, 15:33:00
Arzmoha...nt pcl turun Png cari hampa na..nasik kandaq !
Nur Inani Nur Inani 1 Feb 2015, 17:17:00
traffic blog memang naik lah kalau sungguh sungguh maintain :)
Jari Manis Jari Manis 1 Feb 2015, 20:21:00
bagaimana nk pasang exchange fee blog ni aRz
Jari Manis Jari Manis 1 Feb 2015, 20:22:00
Nani : sis JM rasa nk cuba ye tapi malas nk update blog..mcm mana nih
aRz MoHa aRz MoHa 1 Feb 2015, 20:33:00
Sis JM kalau malas sgt update la gambar ja...
Dr Fattah Dr Fattah 1 Feb 2015, 20:46:00
boleh mencetuskan fenomena pertukaran buah fikiran secara konsisten.
aRz MoHa aRz MoHa 1 Feb 2015, 21:38:00
Terima kasih mama amir...jika sudi whatsapp no diatas ya..kita buat pertukaran feed setiap 3 hari
aRz MoHa aRz MoHa 1 Feb 2015, 21:40:00
Abe kie whatsapp/sms saya ya
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 1 Feb 2015, 23:37:00
Wahh menarik ni nnt klau nk cuba kak lya pm arz kt fb yer..
aRz MoHa aRz MoHa 2 Feb 2015, 00:05:00
menarik juga CP. nok join whatsapp saya ya.
aRz MoHa aRz MoHa 2 Feb 2015, 00:14:00
pendekatan yang bagus. Lagi bagus jika selalu maintain update
aRz MoHa aRz MoHa 2 Feb 2015, 00:24:00
sama macam pasang gadjet bloglist tapi pilih blog feed

jom join kami sis JM
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 2 Feb 2015, 16:11:00
Maaflah tak dapat nak join. Sibuk sangat sekarang ni..
aRz MoHa aRz MoHa 2 Feb 2015, 21:33:00
its ok SP jika ada masa beritahu semula k
zarul farhana zarul farhana 2 Feb 2015, 21:54:00
gambar percutian ja ka.. pon boleh
irra yyan irra yyan 3 Feb 2015, 00:17:00
Mcm nama di sahut dalam entry ni. :D
CT Humairah CT Humairah 3 Feb 2015, 09:52:00
huurm masih perlukan pencerahan.. nanti CT nak buat homework study lagi.. tapi ada beberapa orang dah mulakan kan..
Anizz Annisa Anizz Annisa 3 Feb 2015, 09:52:00
nama anis xdisahut la..tapi ade angin tolak ke sini..hihi...
Anizz Annisa Anizz Annisa 3 Feb 2015, 09:54:00
jom semua joinnn group nie.. anis dah join.. dapat tambah ilmu blogging.. :D
Norniwanie Nasarudin Norniwanie Nasarudin 3 Feb 2015, 17:24:00
Saya berminat lah..nak join jugak bole? ^_^
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2015, 23:35:00
jemputlah. whatsapp saya atau mana-mana nama diatas yg ada link tu. selain exchange feed blog ada perkongsian ilmu blogging. tak rugi
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2015, 23:37:00
boleh whatsapp anizz atau saya atau mommy ira atau PCL. diorang boleh terangkan
Amy J Amy J 3 Feb 2015, 23:43:00
oh, macam menarik. tengoklah macam nanti, saya buat kalau ada masa terluang. in shaa ALLAH
Jari Manis Jari Manis 3 Feb 2015, 23:43:00
ZF : jari budak kecik meme comei cer tgk jari sis JM lah eheheh
Jari Manis Jari Manis 3 Feb 2015, 23:44:00
ZF : jika ikut kata aRz perlu whatapps beliau x de tutorial kat sini
Jari Manis Jari Manis 3 Feb 2015, 23:46:00
harap2 lah ZF masih sudi singgah si blog sis JM tu wlaupun akan sibuk lepas ni :-)
Jari Manis Jari Manis 4 Feb 2015, 00:01:00
maintain update secara konsisten adalah masalah utama bagi sis JM maybe kerana blog sis lebih kepada perkongsian kisah travel dan perlu kan masa almost 1 hour to 2 hours utk siapkan satu entri termasuk sorting gambar
aRz MoHa aRz MoHa 8 Feb 2015, 22:25:00
boleh email atau whatsapp saya ya wanie
Cik Zaza Cik Zaza 9 Feb 2015, 12:03:00
bagus macam tu.. dapat tingkatkan trafik blog..
izzeyda izzeyda 10 Feb 2015, 11:02:00
menarik, tapi komitmen tuh memang tak dapat laa nak bagi.. apapun thanks untuk perkongsian nih..
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 16 Feb 2015, 15:20:00
yg suka trafik tu harus menjoinkan diri
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 6 Mar 2015, 05:01:00
Semoga arz berjaya mencapai matlamat.
aRz MoHa aRz MoHa 7 Mar 2015, 20:41:00
Bonda jika berminat bagitau ya

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih